Τάνια Τρύπη: «Πριν από δύο χρόνια είχαν βιάσει σκύλο και τον υιοθέτησα εγώ»


Η Τάνια Τρύπη βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης 6/12 στην εκπομπή Super Katerina και μίλησε μεταξύ άλλων για το περιστατικό κακοποίησης σκύλου στην Αράχωβα.


«Είναι πολύ σκλήρό αυτό που συνέβη. Πριν από δύο χρόνια είχε επαναληφθεί ένα τέτοιο γεγονός, με ένα σκυλάκι στην Αλεξανδρούπολη. Είχε βιαστεί και κακοποιηθεί πάρα πολύ άσχημα, το οποίο το υιοθέτησα εγώ, την Αγάπη», αποκάλυψε και εξήγησε:

«Βρέθηκε αυτό το ζωάκι στην Αλεξανδρούπολη, μόλις το βρήκαν το φυγάδευσαν στην Ξάνθη, ήταν 4μιση μηνών και μετά από 5 μέρες και μεγάλη φαρμακευτική αγωγή, γιατί ήταν κακοποιημένη από παντού, ήταν διαλυμμένο αυτό το πλάσμα, την ανάρτησαν. Με το που την ανάρτησαν, εγώ δεν είχαν καμία διάθεση να πάρω και 3ο σκυλί, γιατί έχω ήδη μία λύκαινα από μωρό, ένα ακόμα διασωθέν που ήταν 9 χρόνια σε ένα μπαλκόνι, οπότε δεν ήταν η πρόθεσή μου να πάρω κι άλλο ένα ζώο. Με αυτήν όμως έπαθα κάτι όταν την είδα, έστειλα το τηλέφωνό μου, επικοινώνησαν και έστειλα ταξί και την πήρε και μου την έφερε από την Ξάνθη. Άρχισε ένας τεράστιος Γολγοθάς για να επανέλθει. Δουλέψαμε πάρα πολύ και ήταν μωρό».


«Ένας άνθρωπος ο οποίος φτάνει σε αυτήν την παραβατική συμπεριφορά είναι πολύ λεπτό το νήμα που χωρίζει την παραβατικότητα σε ένα ζώο και σε έναν άνθρωπο. Αυτό το τέρας που κυκλοφορεί έξω, σαφέστατα και σε έναν άλλο άνθρωπο σε ένα παιδί, θα κάνει τα αντίστοιχα. Πρέπει να τα καταγγέλουμε. Ούτε της Αγάπης έχει βρεθεί ο δράστης και μάλιστα, δίνουν 3.000 ευρώ έστω και για ανώνυμη καταγγελία. Κανείς δεν μιλάει και είναι συνενοχή και θα γυρίσει μπούμερανγκ και σε αυτούς», τόνισε.

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ- FTHIS.GROroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!