Τάσος Ξιαρχό: «Δεν θέλουν οι γκέι να κάνουν παιδιά γιατί θα είμαστε καλύτεροι γονείς»


To επερχόμενο νομοσχέδιο της κυβέρνησης για τον γάμο και την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια, είναι στο επίκεντρο των συζητήσεων αυτό το διάστημα. Ο Τάσος Ξιαρχό ρωτήθηκε σχετικά με αυτό, όπως και άλλοι Έλληνες που έχουν δηλώσει ότι είναι ομοφυλόφιλοι.

Ο χορογράφος και νικητής του «I’m Celebrity» ανέφερε στο «Πρωινό», ότι: «Είναι η εποχή της διαφορετικότητας. Και τώρα όλοι έχουν εμβαθύνει στη γκέι κοινότητα. Δυστυχώς, η γκέι κοινότητα είναι πολύ μεγάλη, δεν είναι όλοι το ίδιο. Άλλοι κάνουν drag shows, άλλοι είναι κλειστοί και κρυφοί, άλλοι είναι out loud σε βαθμό που είναι ενοχλητικό και υπάρχουν και οι φυσιολογικοί. Για μένα δεν μπορεί να τους πάρει όλους η μπάλα. Δεν μπορεί ένα ομόφυλο ζευγάρι να θεωρηθεί ακατάλληλο επειδή στο κρεβάτι του έχει τα ίδια μόρια. Η ζωή δεν γίνεται στο κρεβάτι, γίνεται όταν σηκώνεσαι από αυτό. Γιατί να πρέπει εγώ, που μου αρέσουν οι άνδρες, να μην μπορώ να έχω ένα παιδί ή να παντρευτώ έναν άνδρα;».

Όσο για τις αντιδράσεις ανθρώπων της Εκκλησίας για το νομοσχέδιο, ο Τάσος Ξιαρχό δήλωσε: «Η Εκκλησία έχει πολλά εκατομμύρια στην άκρη και δε βοηθά κανέναν. Άλλο η θρησκεία, άλλο η εκκλησία. Η εκκλησία έχει αποδείξει με τα χρόνια είναι ότι το μόνο που κάνει να….

Δες περισσότερα εδώ…

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ- OK.MAG.GROroskopos.tv

Μιλήσε απευθείας με τους ειδικούς και ενημερώσου 901 600 3455 Αστρολογικές προβλέψεις από την κορυφαία ομάδα αστρολόγων!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
901 600 3455 από σταθερό 1,30€/1' και από κινητό 1,75€/1'**(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Η ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΎΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2106085999, Planet Phones Αλέκου Παναγούλη 40, Νέα Ιωνία
Powered by OroskoposTV
Κλήση 9016003455
error: Content is protected !!