Ταύρος με Κριό


Εσείς οι δύο δεν θα μπορούσατε να είστε περισσότερο διαφορετικοί.

Όμως αυτός είναι και ο λόγος που έλκεστε ο ένας από τον άλλον! Ο Κριός είναι γεμάτος φωτιά, φως, ενέργεια και ενθουσιασμό, λαμπερές ιδέες και νέες αρχές.

Εσείς, από την άλλη μεριά, προτιμάτε να είστε ασφαλείς και σταθεροί. «Αν δεν έχει χαλάσει, μην το φτιάχνεις», σύμφωνα με αυτή την σκέψη λειτουργείτε.

Όμως ένας Κριός ποτέ δεν πρόκειται να αφήσει τα πράγματα να είναι αρκετά καλά. Είναι θορυβώδης, ταραχοποιός και πάντα δοκιμάζει την σωματική του δύναμη μαζί με την δύναμη της θέλησής του.

Ο Κριός συνήθως κερδίζει.

Μην προσπαθήσετε να του πείτε ποτέ τι να κάνει, καθώς δεν λαμβάνει υπόψη του τις συμβουλές των άλλων.

Ο κριός κυβερνά τη δύναμη της ζωής, με την ένταση του εγωισμού τους, αλλά κατά καιρούς η παρορμητικότητά του τον οδηγεί σε προβλήματα.

Εδώ είναι που αναλαμβάνετε εσείς δράση. Είστε η άγκυρα που συγκρατεί την φρενήρη ζωή του Κριού –είστε ο σταθερός βράχος μέσα στην καταιγίδα του Κριού.

Εκείνοι ευδοκιμούν σε κρίσεις, αλλά μερικές φορές τα πράγματα γίνονται υπερβολικά δύσκολα για να τα διαχειριστούν.

Η ήρεμη φωνή σας και το στοργικό σας άγγιγμα κάνει τα πράγματα πάντα καλύτερα. Να θυμάστε πως ο ρόλος του Κριού είναι να καινοτομεί, και του Ταύρου είναι να αντιδρά και να συντηρεί.

Έτσι, ίσως γίνετε υπερβολικά πεισματάρηδες αν ο Κριός σας διατάζει συνεχώς τι πρέπει να κάνετε!

Οι τσακωμοί θα είναι συχνοί καθώς κανένας από τους δύο δεν πρόκειται να κάνει πίσω.

Το πείσμα του Κριού σε συνδυασμό με την ξεροκεφαλιά του Ταύρου, μπορεί να σας χωρίσει.

Η παθητική αντίσταση νευριάζει τον Κριό, έτσι τα κέρατα του Ταύρου θα ενώνονται πιο συχνά από όσο θα θέλατε με τα κέρατα του Κριού.

Μην επιτρέψετε σε κάτι τέτοιο να συμβαίνει πολύ συχνά, αλλιώς η σχέση θα καταστραφεί.

Σεξουαλικά έχετε ιδιαίτερα διαφορετικούς σωματικούς ρυθμούς.

Το στυλ σας όταν κάνετε έρωτα είναι αργό και έντονα αισθησιακό. Για εσάς, ο αργός τρόπος είναι ο καλύτερος για να ικανοποιήσετε τον άλλον.

Ο Κριός από την άλλη πλευρά, είναι γεμάτος ενέργεια και αποτελεί πυροτέχνημα στο κρεβάτι –είναι γρήγορος, καυτός και μπαίνει αμέσως στο θέμα.

Αυτό είναι αρκετά απογοητευτικό για εσάς που θέλετε να χρονοτριβείτε.

Όμως θα πρέπει και οι δύο να είστε ευαίσθητοι ο ένας απέναντι στις επιθυμίες του άλλου, αν θέλετε να υπάρξει επιτυχία κάτω από τα σεντόνια.

Είστε ιδιαίτερα ερωτικοί, παθιασμένοι και αισθησιακοί με αποτέλεσμα να έχετε πολλές πιθανότητες να κερδίσετε για τα καλά τον Κριό, για αυτό μην χάνετε την πίστη σας και προχωρήστε με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση.

Λίγοι μπορούν πραγματικά να αντισταθούν στα μάγια που μπορεί να κάνει ένας ερωτικός Ταύρος!

Ο σύντροφός σας θα φέρει αρκετό ενθουσιασμό στην σχέση σας και θα σας δείξει να ρισκάρετε μία στο τόσο και να μην κρατάτε τόσο συντηρητική στάση απέναντι στη ζωή.

Ο Κριός έχει το θάρρος να σας βοηθήσει σε αυτό πράγμα που θα θαυμάσετε απεριόριστα.

Ξέρετε πώς να χτίζετε πράγματα και καταστάσεις για να κρατήσουν για μια ζωή, έτσι έχετε την ικανότητα να κάνετε αυτή τη σχέση να δουλέψει.

Αν είστε ερωτευμένοι με τον Κριό, προσπαθήστε να μείνετε μαζί του, και σταματήστε να έχετε τόσο έντονο πείσμα!Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!