Τέτα Καμπουρέλη: «Ο λόγος που αποφάσισα να πάρω διαζύγιο με τον Βασίλη Γκουρούση ήταν το τρίτο πρόσωπο στον γάμο μας»


Τον λόγο που την οδήγησε στο διαζύγιο με τον πρώην σύζυγό της ανέφερε η Τέτα Καμπουρέλη, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό Σουσού».

Η ίδια σχολίασε τις δηλώσεις του Βασίλη Γκουρούση, που την αφορούν, λέγοντας: «Ο πρώην σύζυγος μου ας λέει ότι θέλει εγώ είμαι μια χαρά και δεν με πειράζει ότι και να λέει. Ο λόγος του διαζυγίου ήταν ένα τρίτο πρόσωπο στον γάμο μας. Ο πρώην σύζυγος μου αν έχει μια κοπέλα 29 ή 49 χρονών και αν έχουν οποιοδήποτε δεσμό ανάμεσα τους, σκασίλα μου».Στη συνέχεια, η αισθητικός είπε: «Εγώ με τον σύντροφό μου έχω αγάπη, δεν ισχύει ότι είμαι δυστυχισμένη όπως ισχυρίζεται ο πρώην σύζυγός μου. Είμαι ευτυχισμένη με τον σύντροφό μου. Δεν έχω επικοινωνία με τον Βασίλη Γκουρούση. Δεν ξέρω αν βλέπω μπροστά μου τον γάμο ακόμα, αυτό θα συζητήσω με τον σύντροφό μου».

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Teta Kampoureli (@teta_kampoureli)


Σε πρόσφατη συνέντευξη στην Espresso, η ίδια διέψευσε ότι τηλεφωνεί στον Βασίλη Γκουρούση και του λέει πόσο δυστυχισμένη είναι, όπως είχε ισχυριστεί ο ίδιος, και επίσης είπε ότι ισχύει το αντίστροφο.
Σε ερώτηση για το αν θα επέστρεφε στον πρώην άντρα της, σχολίασε: «Ποιος είναι ο λόγος να χωρίσω, αν ο γάμος μου δεν είχε προβλήματα; Είμαι μια χαρά με τον σύντροφό μου και σκέφτομαι το μέλλον μόνο μαζί του».

Για το αν σκέφτεται το ενδεχόμενο ενός γάμου, η Τέτα Καμπουρέλη είχε πει: «Με τον σύντροφό μου κοιμόμαστε και ξυπνάμε μαζί. Είμαστε, λοιπόν, σαν παντρεμένοι. Βεβαίως και μπορεί να παντρευτούμε μελλοντικά».

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Teta Kampoureli (@teta_kampoureli)


Τέλος, για την τωρινή της σχέση ανέφερε: «Δεν θα έμενα σε μια σχέση, αν δεν υπήρχαν αγάπη και σεβασμός. Είμαι ερωτευμένη και είναι ερωτευμένος».

 

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ- OK.MAG.GROroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!