Τετράγωνο Αφροδίτης- ανάδρομου Ουρανού, Η ερωτική μου ζωή δεν θα είναι ίδια !!


Εάν κάτι τρομάζει τους ανθρώπους, ανεξαρτήτου εθνικότητας ή οικονομικής κατάστασης, είναι οι ξαφνικές ανατροπές στην ερωτική τους ζωή. Ο φόβος της αλλαγής πηγάζει, από το γεγονός ότι οι περισσότεροι άνθρωποι δεν θέλουν να αλλάξουν τις συνήθεις τους, έστω και αν ξέρουν ότι βιώνουν μια κατάσταση που οδηγεί σε αδιέξοδο. Σε μια τέτοια στιγμή, έχουμε την παρέμβαση του Ουρανού που κάνει αυτό ακριβώς που εμείς δεν τολμάμε, φέρνει δηλαδή την αλλαγή.

Συγκεκριμένα στις 14/01 η Αφροδίτη από το ζώδιο του Υδροχόου θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου (14ο 58’).  Κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ουρανό, το μόνο σίγουρο είναι ότι η ερωτική μας ζωή δεν θα είναι ίδια, δηλαδή μια σειρά ανατροπών και αλλαγών στην ερωτική μας ζωή αλλά και στις συνεργασίες μας θα αλλάξουν τα έως τώρα δεδομένα, και σχέσεις που θεωρούσαμε σταθερές ή δεδομένες θα πάψουν να υπάρχουν.

Με άλλα λόγια, ένας ξαφνικός χωρισμός, σε μια σχέση η οποία είχε φτάσει σε ένα τέλμα, ή μια ξαφνική επανασύνδεση. Επίσης, αρκετοί αδέσμευτοι μπορεί να κάνουν μια νέα αρχή, με άτομα τα οποία είναι εντελώς ασύμβατα μεταξύ τους. Ο Ουρανός είναι ο πλανήτης που πρεσβεύει την αλλαγή αλλά και την ανεξαρτησία, γι’ αυτό αυτές τις ημέρες είτε είμαστε σε σχέση, είτε τώρα κάνουμε μια νέα αρχή, αυτό που κατά βάθος θα θέλουμε είναι να νιώθουμε ελεύθεροι και χωρίς τυπικές υποχρεώσεις.

Ένα άλλο στοιχείο το οποίο θα είναι πολύ έντονο  αυτές τις ημέρες θα είναι η επιθυμία μας να πειραματιστούμε ερωτικά, και αυτό μπορεί να συμβεί όχι μόνο με τον σύντροφο μας, αλλά και με άλλους. Ωστόσο, θα πρέπει να αποφύγουμε τις ακρότητες κυρίως στις αντιδράσεις και στην συμπεριφορά μας. Από την άλλη πλευρά, η Αφροδίτη είναι ο πλανήτης που συνδέεται άμεσα με την εξωτερική μας εμφάνιση, αλλά και ένας σημαντικός οικονομικός δείκτης, γι’ αυτό και αυτές τις ημέρες καλό θα ήταν να μην παρασυρθούμε  σε  εκκεντρικές  αλλαγές στην εμφάνιση, γιατί παρά τον αρχικό μας ενθουσιασμό, πολύ σύντομα δεν θα μας αρέσουν, ενώ σε ότι αφορά τα οικονομικά μας , καλό θα ήταν να αποφύγουμε τις ριψοκίνδυνες οικονομικές κινήσεις.

Η όψη τετραγώνου  που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον ανάδρομο  Ουρανού επηρεάζει τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Η επιρροή της όψης ισχύει για 6 ημέρες -/+.

Τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Υδροχόου με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου,  είναι πιθανό να τους παρασύρει σε τολμηρές  οικονομικές κινήσεις, μετά από παρότρυνση  ενός ατόμου από το φιλικό τους κύκλο η οποία μπορεί να φαίνεται πολύ καλή για να είναι αληθινή.  Σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να έρθουν πολύ κοντά με άτομα εντελώς ασύμβατα, ενώ σε ότι αφορά τις φιλικές τους σχέσεις, καλό θα ήταν να προσέξουν ιδιαίτερα την συμπεριφορά και τις αντιδράσεις τους, εάν δεν θέλουν να έρθουν σε δύσκολη θέση.

Τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Υδροχόου με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου , το μόνο σίγουρο είναι ότι θα ανατρέψει τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην προσωπική τους ζωή αλλά και στις επαγγελματικές τους συνεργασίες. Έτσι, συνεργασίες χρόνων τις οποίες θεωρούσαμε δεδομένες μπορεί να δούμε να διαλύονται  ξαφνικά, ενώ από την άλλη πλευρά είναι πιθανό κάποιοι να πάρουν την απόφαση και να προχωρήσουν σε μια τολμηρή αλλαγή στην καριέρα τους. Σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό μια ένταση να προκαλέσει πάρει απρόβλεπτες διαστάσεις οι οποίες μπορεί να οδηγήσουν σε χωρισμό, ενώ από την άλλη πλευρά, ορισμένοι μπορεί να εκφράσουν την επιθυμία να πειραματιστούν ερωτικά. Και επειδή ο Ουρανός είναι ο πλανήτης των ανατροπών, είναι πιθανό να έχουμε και απρόσμενες επανασυνδέσεις.

Τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Υδροχόου  με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου,  θα αλλάξει τα δεδομένα και τις ισορροπίες που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην δουλειά τους, αυτό σημαίνει ότι κάποιοι θα  αναλάβουν νέες ευθύνες, ενώ κάποιοι άλλοι μπορεί να χάσουν κάποια από τα κεκτημένα τους. Σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να προκύψουν ξαφνικοί έρωτες μέσα στο χώρο της δουλειάς τους, οι οποίοι μπορεί να τους εκθέσουν, ενώ από την άλλη πλευρά, καλό θα ήταν να αποφύγουν τις τολμηρές αλλαγές και τους πειραματισμούς στην εμφάνιση τους, γιατί παρά τον αρχικό ενθουσιασμό, πολύ γρήγορα θα αλλάξουν γνώμη.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Δευτέρα 15 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στη συνεργασία και την επικοινωνία. Νέες ...

Oroskopos.tv

Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο από 14-22 Απριλίου ποια ζώδια ευνοούνται μέσα στην εβδομάδα αυτή;

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο ΚΡΙΟΣ Η εβδομάδα αυτή θα ξεκινήσει με αρκετούς πλανήτες στο ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 14 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα εστιάστε στη συνεργασία και την επικοινωνία. Νέες ιδέες μπορούν να πρ ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο από 14-21 Απριλίου. Μάθε τι θα συμβεί την εβδομαδα αυτή.

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Τον κρυμμένο μας δυναμισμό αλλά και την δυνατότη ...

Oroskopos.tv

Σελήνη στους Διδύμους από 11/4 και ποια ζώδια θα ευνοηθούν

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Σελήνη στους Διδύμους Στις 11/04 στις 15.59 το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στους Διδύμ ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 12 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ημέρα που μπορεί να φέρει αναταραχές και προκλήσεις. Αντ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!