Τετράγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα, Ο έρωτας βάλετε !!!


Η εξέλιξη στην ζωή μας είναι ένας συνδυασμός τόλμης, σκληρής δουλειάς και καμιά φορά σκληρών, ωστόσο, απαραίτητων αποφάσεων.  Ιδιαίτερα όταν αυτές οι αποφάσεις αφορούν την προσωπική μας ζωή, μπορούν να μας οδηγήσουν σε εντελώς νέα μονοπάτια.  Στις  16/03,  η Αφροδίτη λίγο πριν αποχωρήσει από το ζώδιο του Κριού θα σχηματίσει, για τελευταία φορά από το ζώδιο του Κριού, όψη τετραγώνου με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω (29ο 52’).

Κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Πλούτωνα, θα κληθούμε να πάρουμε να πάρουμε δύσκολες και πιθανόν επώδυνες, ωστόσο σημαντικές,  αποφάσεις για το μέλλον της προσωπικής μας ζωής, αυτό σημαίνει ότι για κάποιους ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να ρίξουν τους τίτλους του τέλους τόσο σε μια ερωτική σχέση η οποία φτάσει σε ένα τέλμα, όσο και σε μια επαγγελματική συνεργασία η οποία είχε γίνει τοξική.  Επίσης, αυτές τις ημέρες, είναι πιθανό να υπάρξουν εντάσεις και εκρήξεις θυμού οι οποίες μπορεί να οδηγήσουν σε ακραίες καταστάσεις, εξαιτίας της ζήλιας ή των χειριστικών συμπεριφορών των συντρόφων μεταξύ τους.

Άλλωστε η όψη τετραγώνου της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα βγάζει στην επιφάνεια τις σχέσεις οικονομικής και συναισθηματικής εξάρτησης. Στις ερωτικές μας σχέσεις αυτές τις ημέρες θα κυριαρχεί η έξαψη και το πάθος ενώ οι σχέσεις που θα προκύψουν αυτές τις ημέρες θα είναι έντονες και μοιραίες. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Πλούτωνα επηρεάζει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) της τελευταίας ημέρας καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα. Η επιρροή της όψης είναι 6ημέρες -/+. Η επόμενη συνάντηση των αυτών πλανητών στον Παρορμητικό Σταυρό (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερος), θα είναι σε όψη τετραγώνου με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού στις 03/12/2023.

Τους  εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) η όψη τετραγώνου  που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Κριού με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα τους αναγκάσει να πάρουν πρωτοβουλίες και χωρίς συναισθηματισμούς να προχωρήσουν σε οριστικά ξεκαθαρίσματα στην δουλειά τους, δίνοντας τέλος σε όσες συνεργασίες είναι πλέον δυσάρεστες και τοξικές.  Σε ότι αφορά την  προσωπική τους ζωή, αυτές τις ημέρες είναι πιθανό από την μια πλευρά να δεχτούν σκηνές ζηλοτυπίας από τον σύντροφο τους , με αποτέλεσμα κάποιες από αυτές να  οδηγηθούν  στα άκρα και σε οριστικούς χωρισμούς, ενώ για κάποιους άλλους το πάθος και η ένταση θα γίνει η φλόγα που θα ανανεώσει την ερωτική τους ζωή.  Από την άλλη πλευρά οι αδέσμευτοι, είναι πιθανόν να ζήσουν ένα μοιραίο πάθος το οποίο θα αφήσει ανεξίτηλα τα σημάδια του στην ζωή τους.

Τους  εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Κριού με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω,  θα τους ωθήσει να κινηθούν στο παρασκήνιο  και να προχωρήσουν σε κρυφές οικονομικές συνεργασίες, με άτομα τα οποία βρίσκονται σε θέσεις ισχύος, ενώ από την  άλλη πλευρά είναι πιθανόν να ανακαλύψουν και τους κρυφούς εχθρούς τους. Σε προσωπικό επίπεδο, η ψυχολογική τους διάθεση θα είναι πεσμένη, ενώ, κάποιοι άλλοι είναι πιθανόν να απαλλαγούν από τοξικές συνήθειες. Από την άλλη πλευρά είναι πιθανόν να προκύψουν και κάποιοι κρυφοί έρωτες οι οποίοι θα οδηγήσουν σε σχέσεις εξάρτησης.

Τους  εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) η όψη τετραγώνου  που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Κριού  με τον Πλούτωνα θα τους αναγκάσει να δουν με διαφορετική ματιά το επαγγελματικό τους μέλλον, αφήνοντας στην άκρη σχέδια που δεν προχωρούν και να κάνουν μια νέα αρχή στην καριέρα τους . Σε ότι αφορά την προσωπική τους ζωή, είναι πιθανό η αφορμή για να κάνουν μια νέα αρχή στην ζωή τους, μπορεί να είναι ένας χωρισμός με ένα άτομο που δεν τους άφηνε να εξελιχθούν, το οποίο θα δώσει την θέση του σε ένα άτομο που θα γνωρίσουν από το διαδίκτυο ή  από τον φιλικό τους κύκλο και θα είναι η αφορμή για να αλλάξουν την Κοσμοθεωρία και ουσιαστικά όλη την ζωή τους.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 21 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στην επικοινωνία σας με άλλους και στην ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Δευτέρα 20 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στην επίτευξη των στόχων σας και στην αυ ...

Oroskopos.tv

Το αστρολογικό δελτίο της εβδομάδας από 19-26 Μαίου Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το αστρολογικό δελτίο της εβδομάδας Ρομαντική, ερωτική και ιδιαίτερα τυχερή θα εί ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 19 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να επικοινωνήσετε με φίλο ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Σάββατο 18 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στην προσωπική σας ανάπτυξη και αυτοβελ ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 17 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο   Κριός Σήμερα εστιάστε στην οργάνωση και την διάρθρωση των ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!