Τετράγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα, ποια ζώδια θα επηρεάσει;


ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ-ΠΛΟΥΤΩΝΑ

Το τετράγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα θα ολοκληρωθεί στις 03.12 ωστόσο η επιρροή της όψης ίσως να έχει αρχίσει να μας επηρεάζει από τις προηγούμενες ημέρες.

Η Αφροδίτη στον Ζυγό που είναι σε θέση που αφορά κυρίως τις σχέσεις μας και τις σημαντικές μας συνεργασίες θα συναντήσει τον Πλούτωνα που ίσως να της δημιουργήσει κάποιες φοβίες, εμμονές ,συναισθηματική ή οικονομική χειραγώγιση , συναισθηματικά σοκ αλλά ίσως και έντονο ερωτισμό ή σεξουαλικότητα. Επίσης θα επηρεαστούμε ίσως και σε ένα οικονομικό επίπεδο αφού ίσως να εμφανιστούν έξοδα που ίσως να μας πανικοβάλλουν  ή να νοιώσουμε κάποια ανασφάλεια αλλά επίσης ανασφάλεια ίσως νοιώσουμε και στη συναισθηματική μας ζωή.

Θα επηρεαστούν όλα τα ζώδια στους ανάλογους τομείς ωστόσο περισσότερο τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού(Κριοί-Ζυγοί-Καρκίνοι-Αιγόκεροι) του 3ου δεκαημέρου και συγκεκριμένα των τελευταίων ημερών αυτών των ζωδίων.

Έτσι ..

Οι Κριοί ίσως να πιεστείτε με κάποια θέματα επαγγελματικά ενώ ίσως να αντιμετωπίσετε και κάποια πίεση ή χειριστική συμπεριφορά στην καριέρα σας ενώ ίσως να πιεστείτε και από το ταίρι σας για θέματα συναισθηματικά, οικονομικά ή κάποια ζήλεια. Οι αδέσμευτοι ωστόσο ίσως να κάνετε μια γνωριμία που θα είναι αρκετά έντονη για τη ζωή σας.

Οι Ταύροι ίσως να πιεστείτε για κάποια θέματα μέσα στην εργασία σας ,ίσως για κάποιο ταξίδι ή κάποια σεμινάρια που θα πρέπει να κάνετε ενώ κάποιοι ίσως να έχετε και κάποια εμπόδια σε κάποια συνεργασία που ίσως να θέλετε να κάνετε. Νέες γνωριμίες ίσως να προκύψουν αρκετά έντονες έστω κι αν θα έχουν κάποιο προβληματισμό λόγω κάποιας απόστασης ή λόγω άλλων δυσκολιών.

Οι Δίδυμοι ίσως να αντιμετωπίσετε κάποια θέματα με τα παιδιά σας και κάποια πίεση που ίσως να έχουν ωστόσο η Αφροδίτη βρίσκεται σε θετική όψη με το ζώδιό σας και θα κάνετε καλή διαχείριση ενώ ίσως να κάνετε και κάποια έξοδα για τα παιδιά σας για να τα ικανοποιήσετε. Κάποιοι αδέσμευτοι ωστόσο ίσως να κάνετε μια πολύ έντονη ερωτική γνωριμία που θα ξεσηκώσει τα συναισθήματά σας.

ΟΙ Καρκίνοι με την Αφροδίτη στον Ζυγό και τον Πλούτωνα απέναντί σας ίσως να πιεστείτε ψυχολογικά με κάποιο θέματα της οικογένειάς σας ή κάποιο σας γονιό ωστόσο ίσως να πιεστείτε αρκετά και από κάποιες σχέσεις σας ή συνεργασίες. Δεν αποκλείονται ωστόσο κάποιες εμμονές και από φιλικά σας πρόσωπα.

Οι Λέοντες ίσως να αντιμετωπίσετε κάποιες πιέσεις στην επικοινωνία με τα αδέλφια σας σχετικά με κάποιο θέμα οικογενειακό ωστόσο καλό θα είναι να προσέχετε την επικοινωνία σας μέσα στην εργασία σας αλλά και κάποια ένταση που ίσως να έχετε στην επικοινωνία με το ταίρι σας. Ωστόσο κάποιοι ίσως να κάνετε και μια ερωτική γνωριμία που θα σας αλλάξει την καθημερινότητά σας.

Οι Παρθένοι με την Αφροδίτη στον Ζυγό και τετράγωνο με τον Πλούτωνα ίσως να έχετε κάποια έξοδα για την ικανοποίησή σας αλλά και για κάποια δημιουργικά σας σχέδια ωστόσο κάποιοι ίσως να νοιώσετε και κάποια ανασφάλεια για κάποια επαγγελματικά σας σχέδια. Δεν αποκλείεται όμως κάποιοι να βιώσετε έντονους και μοιραίους έρωτες και να μεταμορφωθεί εντελώς η ερωτική σας ζωή.

Οι Ζυγοί ίσως να πιεστείτε για κάποια συναισθηματικά σας θέματα ωστόσο ίσως να έχετε και κάποια χειριστική συμπεριφορά από ένα πρόσωπο της οικογένειάς σας που θα σας επηρεάσει αρκετά. Μείνετε δυνατοί και ασχοληθείτε με τον εαυτό σας ενώ εάν κάνετε κάποια νέα γνωριμία βάλτε τα όριά σας σε απαιτήσεις που ίσως να έχουν.

Οι Σκορπιοί μυστικές ερωτικές περιπέτειες ίσως να έχετε και συναντήσεις με το παρελθόν ενώ κάποιοι που ίσως να είστε δεσμευμένοι προσέχετε αποκαλύψεις ή ζήλειες από το ταίρι σας. Επίσης θέματα οικονομικά ίσως να σας απασχολήσουν με τα αδέλφια σας καθώς πίεση για κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες που ίσως να νοιώσετε.

Οι Τοξότες με την Αφροδίτη στον τομέα των φίλων και τον Πλούτωνα στον τομέα των οικονομικών σας ίσως να έχετε κάποιες προστριβές με φίλους αλλά ίσως να σας ζητήσουν και κάποιο αντίτιμο για την βοήθειά τους κάτι που ίσως να σας θυμώσει ή να σας πιέσει ωστόσο κάποια φιλική σας σχέση ίσως να γίνει και έντονα ερωτική ωστόσο δεν είναι σίγουρο εάν αυτό θα σας αρέσει ή όχι. Επίσης μια νέα γνωριμία ίσως να σας αλλάξει την πορεία της συναισθηματικής σας ζωής και τα δεδομένα σας.

Οι Αιγόκεροι θα έχετε κάποιες εμμονές με θέματα καριέρας αλλά ίσως και με ένα πρόσωπο μέσα από την εργασία σας ωστόσο καλό θα είναι να μην είστε εμμονικοί, χειριστικοί και απόλυτοι στις απόψεις σας ενώ θα επηρεαστούν σχέσεις και συνεργασίες αλλά ίσως και η σχέση σας με κάποιο σας παιδί. Καλό θα είναι ωστόσο να μεταλλαχτείτε κάπως εσείς και να μην προσπαθείτε να αλλάξετε τους άλλους.

Οι Υδροχόοι ίσως να χρειαστεί να επιλύσετε οικονομικά ή νομικά θέματα για κάποιο πατρικό σας σπίτι, ίσως να έχετε κάποια εμπόδια σχετικά με κάποια σχέδιά σας ή κάποιο ταξίδι ωστόσο ίσως να έχετε και κάποια πίεση από κάποια γνωριμία ή σχέση που βρίσκεται μακριά. Ωστόσο δεν αποκλείεται να έχετε και κάποια εμμονή με κάποιο πρόσωπο που μάλλον να είναι δύσκολο να προσεγγίσετε.

Οι Ιχθείς ίσως να έχετε κάποια έξοδα παραπάνω που ίσως να σας βγάλουν από κάποιους στόχους σας ωστόσο προσέχετε και οικονομικά θέματα με φίλους. Επίσης παθιασμένες γνωριμίες ίσως να προκύψουν αλλά ίσως και κάποια θέματα στην επικοινωνία με το ταίρι σας ή κάποιες απαιτήσεις που θα έχει από εσάς.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!