Τετράγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα, Ερωτικές ψευδαισθήσεις …


Στο παιχνίδι του έρωτα όλοι είμαστε ίσοι και όλοι, ακόμα και ο πιο έξυπνος ή ο πιο ισχυρός άνθρωπος, μπορεί να γίνει ευάλωτος και να εξαπατηθεί . Στις 04/05 η Αφροδίτη από τους Διδύμους θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς (26ο 50’), μια όψη που θολώνει την κρίση μας, μπορεί να μας παρασύρει σε ψέματα  και αυταπάτες, καθώς μπορεί πολύ εύκολα να μας κάνει να δούμε την ερωτική μας ζωή ή τις συνεργασίες μας μέσα από παραμορφωτικούς καθρέφτες, το αποτέλεσμα σε αυτές τις περιπτώσεις είναι πάντα το ίδιο,  η απογοήτευση.

Κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα, όπως αναφέραμε και παραπάνω, η  σύγχυση που θα προκύψει στην  ερωτική μας ζωή και την σχέση μας με τον σύντροφο μας, θα μας παρασύρει σε ένα ροζ σύννεφο το οποίο δεν θα ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, καθώς όλα θα φαίνονται πιο όμορφα από ότι πραγματικά είναι. Σε ότι αφορά τα επαγγελματικά μας, καλό θα ήταν να είμαστε ιδιαίτερα επιφυλακτικοί, όχι μόνο γιατί διανύουμε περίοδο ανάδρομου Ερμή, με τις επαγγελματικές προτάσεις που θα  προκύψουν  αυτές τις ημέρες, γιατί το πιθανότερο είναι να αποδειχτεί άνθρακας ο θησαυρός.

Από την άλλη πλευρά, επειδή η Αφροδίτη είναι ένας οικονομικός δείκτης,  καλό θα ήταν να αποφύγουμε να προχωρήσουμε σε οικονομικές επενδύσεις, γιατί το πιθανότερο είναι να μας εξαπατήσουν. Στο παιχνίδι του έρωτα, οι  γνωριμίες που θα προκύψουν θα έχουν πολύ έντονο το στοιχείο του ρομαντισμού, ωστόσο, τα όμορφα και ρομαντικά  λόγια μπορεί να μην έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα, από την άλλη πλευρά, αρκετοί από εμάς είναι πιθανό να παρασυρθούμε σε ερωτικές απιστίες.

Αυτή η όψη όμως, είναι ιδανική για τους καλλιτέχνες καθώς μπορεί να τους οδηγήσει σε εμπνευσμένες δημιουργίες. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες)  που έχουν γεννηθεί μετά τα  μέσα  του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες στη μοίρα που πραγματοποιείται η όψη. Η επιρροή της όψης είναι 5 -/+ ημέρες.

Στους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από τους Διδύμους  με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς , είναι πιθανό κατά τη διάρκεια  μιας επαγγελματικής συζήτησης, είτε να δείξουν ένα πρόσωπο το οποίο δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, είτε να δεχθούν μια επαγγελματική πρόταση η οποία θα έχει πολύ έντονο το στοιχείο της εξαπάτησης. Σε ότι αφορά την προσωπική τους ζωή, θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί με τα άτομα που θα γνωρίσουν αυτές τις ημέρες, γιατί μια επιπόλαια κρυφή γνωριμία μπορεί να δημιουργήσει αργότερα πολλά προβλήματα στην σχέση τους με τον σύντροφο τους.

Στους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη από τους Διδύμους  με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, θα φέρει στο τραπέζι των συνομιλιών τους , μια οικονομική πρόταση η οποία μπορεί αρχικά, να φαίνεται πολύ καλή για να είναι αληθινή, ωστόσο δεν πρέπει να βιαστούν να απαντήσουν θετικά.  Σε ότι αφορά την προσωπική τους ζωή, καλό θα ήταν να μην βιαστούν να βγάλουν  συμπεράσματα για τον  ερωτικού τους συντρόφου, όπως και να χτίζουν παλάτια στην άμμο.

Στους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη από τους Διδύμους με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, είναι πιθανό να τους δημιουργήσει σύγχυση γύρω από το επαγγελματικό τους μέλλον, είτε γιατί τα πράγματα δεν προχωράνε όπως αυτοί θέλουν, είτε γιατί μπορεί μια επαγγελματική πρόταση να τους δημιουργήσει υπερβολικές προσδοκίες, οι οποίες όμως δεν θα ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.   Σε ότι αφορά την προσωπική τους ζωή, καλό θα ήταν να μην βιαστούν να κάνουν όνειρα για το μέλλον με τα άτομα που θα γνωρίσουν αυτές τις ημέρες, γιατί το πιθανότερο είναι, να απογοητευτούν όταν ανακαλύψουν το πραγματικό τους πρόσωπο.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 17 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο   Κριός Σήμερα εστιάστε στην οργάνωση και την διάρθρωση των ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Πέμπτη 16 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στη δημιουργικό ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για σήμερα Τετάρτη 15 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στις σχέσεις σας με άλλους. Είναι μια καλ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 14 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στον εαυτό σας και στις προσωπικές σας α ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Δευτέρα 13 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα είναι μια μέρα για νέες αρχές και ξεκινήματα. Αφήσ ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 12 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στις περιστάσεις που απαιτούν αποφασιστ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!