Τετράγωνο Άρη – Αφροδίτης, Ο έρωτας είναι μια μάχη !!


Ο δρόμος προς την ευτυχία, τις περισσότερες φορές, δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα. Οι εντάσεις και οι ερωτικές αντιζηλίες κάποιες φορές μπορεί να αποτελέσουν το αλατοπίπερο στις σχέσεις μας, τις περισσότερες φορές όμως, μπορεί να αποβούν καταστροφικές. Στις 16/09 η Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου θα συναντηθεί σε όψη τετραγώνου με τον Άρη ο οποίος πριν από λίγες ημέρες ξεκίνησε το πολύμηνο ταξίδι του στους Διδύμους (14ο 24’).

Κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Άρη είναι πιθανό να προκύψουν αρκετές εντάσεις, ζήλιες και καυγάδες ανάμεσα στα ζευγάρια, τους οποίους θα πυροδοτήσουν κάποια επικριτικά ή καυστικά σχόλια. Βέβαια πίσω από όλα αυτά, κρύβεται πάντα ο φόβος της απόρριψης ,και  η ανασφάλεια, γι’ αυτό και το πιο εύκολο που μπορούμε να κάνουμε είναι να προσπαθήσουμε να εγκλωβίσουμε συναισθηματικά τον ερωτικό μας σύντροφο.

Η λύση για να μην οδηγήσουμε την κατάσταση στα άκρα είναι να χειριστούμε την κατάσταση με ιδιαίτερη λεπτότητα, ενώ μπορούμε όλη αυτή την ένταση και το πάθος να την διοχετεύσουμε μέσα στο ερωτικό παιχνίδι. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Άρη θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 2ου δεκαημέρου καθώς και όλους όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Η επιρροή τις όψης ισχύει για 6 ημέρες -/+. Η επόμενη συνάντηση των δύο αυτών πλανητών στο Μεταβλητό Σταυρό (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότες, Ιχθύς) την 01/12 σε όψη αντίθεσης.

Στους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου με τον Άρη από τους Διδύμους θα τους παρασύρει σε εντάσεις μέσα στην δουλειά τους και καυστικά σχόλια απέναντι σε ορισμένους συναδέλφους τους. Πίσω από όλο αυτό το εκρηκτικό κοκτέιλ είναι πιθανό να κρύβονται ερωτικά συναισθήματα. Σε προσωπικό επίπεδο, καλό θα ήταν να αποφύγετε τις επιθετικές αλλαγές στην εξωτερική σας εμφάνιση.

Στους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου με τον Άρη από τους Διδύμους θα τους παρασύρει σε περιττές σπατάλες ή επιθετικές επαγγελματικές κινήσεις, με σκοπό να εντυπωσιάσουν ορισμένα πρόσωπα από το κοινωνικό ή επαγγελματικό τους περιβάλλον. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα είναι ιδιαίτερα κτητικοί με τον σύντροφο τους. Ο καλύτερος τρόπος για να διοχετεύσουν αυτή την ένταση και το πάθος μέσα από το ερωτικό παιχνίδι.

Στους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου με τον Άρη από τους Διδύμους θα ανεβάσει τους τόνους στις επαγγελματικές τους σχέσεις με αποτέλεσμα, κατά τη διάρκεια ενός καυγά να πουν πράγματα που δεν πρέπει στους συνεργάτες τους, και αυτό να οδηγήσει ορισμένες συνεργασίες σε οριστική ρήξη. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να η ζήλια να τους παρασύρει σε λανθασμένες συμπεριφορές και αντιδράσεις.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Ημερήσιο ωροσκόπιο Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα είναι μια μέρα για νέες αρχές και αποφάσεις. Εκμεταλλευτείτε τη φρεσκ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να επικεντρωθείτε στους στόχους σας και να πά ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα εστιάστε στην οργάνωση και την προσαρμογή σε νέες καταστάσεις. Η ευελ ...

Oroskopos.tv

Σελήνη στον Ζυγό από 26-29 Φεβρουαρίου, ποια ζώδια θα επηρεάσει θετικά

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Σελήνη στον Ζυγό 26-29 Φεβρουαρίου Η Σελήνη στις 26/02 στις 16.30 θα περάσει στον Ζυγό και ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα εστιάστε στην επικοινωνία και την έκφραση των σκέψεών σας. Είναι μια ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 25 Φεβρουαρίου 2024 εως 3 Μαρτίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Εντάσεις, υπερβολές αλλά και τυχερές γνωριμίες μ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!