Τετράγωνο Άρη – Αφροδίτης, Ο έρωτας είναι μια μάχη !!


Ο δρόμος προς την ευτυχία, τις περισσότερες φορές, δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα. Οι εντάσεις και οι ερωτικές αντιζηλίες κάποιες φορές μπορεί να αποτελέσουν το αλατοπίπερο στις σχέσεις μας, τις περισσότερες φορές όμως, μπορεί να αποβούν καταστροφικές. Στις 16/09 η Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου θα συναντηθεί σε όψη τετραγώνου με τον Άρη ο οποίος πριν από λίγες ημέρες ξεκίνησε το πολύμηνο ταξίδι του στους Διδύμους (14ο 24’).

Κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Άρη είναι πιθανό να προκύψουν αρκετές εντάσεις, ζήλιες και καυγάδες ανάμεσα στα ζευγάρια, τους οποίους θα πυροδοτήσουν κάποια επικριτικά ή καυστικά σχόλια. Βέβαια πίσω από όλα αυτά, κρύβεται πάντα ο φόβος της απόρριψης ,και  η ανασφάλεια, γι’ αυτό και το πιο εύκολο που μπορούμε να κάνουμε είναι να προσπαθήσουμε να εγκλωβίσουμε συναισθηματικά τον ερωτικό μας σύντροφο.

Η λύση για να μην οδηγήσουμε την κατάσταση στα άκρα είναι να χειριστούμε την κατάσταση με ιδιαίτερη λεπτότητα, ενώ μπορούμε όλη αυτή την ένταση και το πάθος να την διοχετεύσουμε μέσα στο ερωτικό παιχνίδι. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Άρη θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 2ου δεκαημέρου καθώς και όλους όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Η επιρροή τις όψης ισχύει για 6 ημέρες -/+. Η επόμενη συνάντηση των δύο αυτών πλανητών στο Μεταβλητό Σταυρό (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότες, Ιχθύς) την 01/12 σε όψη αντίθεσης.

Στους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου με τον Άρη από τους Διδύμους θα τους παρασύρει σε εντάσεις μέσα στην δουλειά τους και καυστικά σχόλια απέναντι σε ορισμένους συναδέλφους τους. Πίσω από όλο αυτό το εκρηκτικό κοκτέιλ είναι πιθανό να κρύβονται ερωτικά συναισθήματα. Σε προσωπικό επίπεδο, καλό θα ήταν να αποφύγετε τις επιθετικές αλλαγές στην εξωτερική σας εμφάνιση.

Στους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου με τον Άρη από τους Διδύμους θα τους παρασύρει σε περιττές σπατάλες ή επιθετικές επαγγελματικές κινήσεις, με σκοπό να εντυπωσιάσουν ορισμένα πρόσωπα από το κοινωνικό ή επαγγελματικό τους περιβάλλον. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα είναι ιδιαίτερα κτητικοί με τον σύντροφο τους. Ο καλύτερος τρόπος για να διοχετεύσουν αυτή την ένταση και το πάθος μέσα από το ερωτικό παιχνίδι.

Στους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου με τον Άρη από τους Διδύμους θα ανεβάσει τους τόνους στις επαγγελματικές τους σχέσεις με αποτέλεσμα, κατά τη διάρκεια ενός καυγά να πουν πράγματα που δεν πρέπει στους συνεργάτες τους, και αυτό να οδηγήσει ορισμένες συνεργασίες σε οριστική ρήξη. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να η ζήλια να τους παρασύρει σε λανθασμένες συμπεριφορές και αντιδράσεις.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τρίγωνο Ανάδρομου Ερμή- Ανάδρομου Πλούτωνα, Τίποτα δεν ξεφεύγει από το ερευνητικό μάτι …

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Για 2η φορά μέσα σε ένα σχεδόν μήνα, θα έχουμε την δυνατότητα να βρούμε αποτελεσματ ...

Αντίθεση Ήλιου – Ανάδρομου Δία, Η υπερβολική αισιοδοξία δεν μας βοηθά ..

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Είναι πολύ σημαντικό να έχουμε ενθουσιασμό και να θέλουμε να δούμε τα πράγματα με ...

Νέα Σελήνη στον Ζυγό και πως θα μας επηρεάσει

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Με μια δυναμική Νέα Σελήνη θα αποχαιρετήσουμε τον Σεπτέμβρη στην οποία, βασική μας ...

Τρίγωνο Αφροδίτης- ανάδρομου Πλούτωνα, Παθιασμένοι έρωτες !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Οι σχέσεις για να διατηρηθούν στον χρόνο, εκτός από καλή επικοινωνία, σεβασμό και κ ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 25/9 – 2/10/2022

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Νέα δυναμικά ξεκινήματα μας υπόσχεται η τελευταία εβδομάδα του μήνα. Μια εβδομάδα ...

Πως θα μας επηρεάσει η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Ζυγού

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Για να προχωρήσει κάποιος στη ζωή του και να εξελιχθεί, χρειάζεται δίπλα του ανθρώ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u