Τετράγωνο Άρη – Αφροδίτης, Ο έρωτας είναι μια μάχη !!


Ο δρόμος προς την ευτυχία, τις περισσότερες φορές, δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα. Οι εντάσεις και οι ερωτικές αντιζηλίες κάποιες φορές μπορεί να αποτελέσουν το αλατοπίπερο στις σχέσεις μας, τις περισσότερες φορές όμως, μπορεί να αποβούν καταστροφικές. Στις 16/09 η Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου θα συναντηθεί σε όψη τετραγώνου με τον Άρη ο οποίος πριν από λίγες ημέρες ξεκίνησε το πολύμηνο ταξίδι του στους Διδύμους (14ο 24’).

Κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Άρη είναι πιθανό να προκύψουν αρκετές εντάσεις, ζήλιες και καυγάδες ανάμεσα στα ζευγάρια, τους οποίους θα πυροδοτήσουν κάποια επικριτικά ή καυστικά σχόλια. Βέβαια πίσω από όλα αυτά, κρύβεται πάντα ο φόβος της απόρριψης ,και  η ανασφάλεια, γι’ αυτό και το πιο εύκολο που μπορούμε να κάνουμε είναι να προσπαθήσουμε να εγκλωβίσουμε συναισθηματικά τον ερωτικό μας σύντροφο.

Η λύση για να μην οδηγήσουμε την κατάσταση στα άκρα είναι να χειριστούμε την κατάσταση με ιδιαίτερη λεπτότητα, ενώ μπορούμε όλη αυτή την ένταση και το πάθος να την διοχετεύσουμε μέσα στο ερωτικό παιχνίδι. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Άρη θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 2ου δεκαημέρου καθώς και όλους όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Η επιρροή τις όψης ισχύει για 6 ημέρες -/+. Η επόμενη συνάντηση των δύο αυτών πλανητών στο Μεταβλητό Σταυρό (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότες, Ιχθύς) την 01/12 σε όψη αντίθεσης.

Στους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου με τον Άρη από τους Διδύμους θα τους παρασύρει σε εντάσεις μέσα στην δουλειά τους και καυστικά σχόλια απέναντι σε ορισμένους συναδέλφους τους. Πίσω από όλο αυτό το εκρηκτικό κοκτέιλ είναι πιθανό να κρύβονται ερωτικά συναισθήματα. Σε προσωπικό επίπεδο, καλό θα ήταν να αποφύγετε τις επιθετικές αλλαγές στην εξωτερική σας εμφάνιση.

Στους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου με τον Άρη από τους Διδύμους θα τους παρασύρει σε περιττές σπατάλες ή επιθετικές επαγγελματικές κινήσεις, με σκοπό να εντυπωσιάσουν ορισμένα πρόσωπα από το κοινωνικό ή επαγγελματικό τους περιβάλλον. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα είναι ιδιαίτερα κτητικοί με τον σύντροφο τους. Ο καλύτερος τρόπος για να διοχετεύσουν αυτή την ένταση και το πάθος μέσα από το ερωτικό παιχνίδι.

Στους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου με τον Άρη από τους Διδύμους θα ανεβάσει τους τόνους στις επαγγελματικές τους σχέσεις με αποτέλεσμα, κατά τη διάρκεια ενός καυγά να πουν πράγματα που δεν πρέπει στους συνεργάτες τους, και αυτό να οδηγήσει ορισμένες συνεργασίες σε οριστική ρήξη. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να η ζήλια να τους παρασύρει σε λανθασμένες συμπεριφορές και αντιδράσεις.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Μιλήσε απευθείας με τους ειδικούς και ενημερώσου 901 600 3455 Αστρολογικές προβλέψεις από την κορυφαία ομάδα αστρολόγων!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 12 Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 10 Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός: Μια πιθανή ένταση ή παράπονα μπορεί να έρθουν στην επιφά ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 9η Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει. Ε ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 5η Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 4η Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
901 600 3455 από σταθερό 1,30€/1' και από κινητό 1,75€/1'**(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Η ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΎΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2106085999, Planet Phones Αλέκου Παναγούλη 40, Νέα Ιωνία
Powered by OroskoposTV
Κλήση 9016003455
error: Content is protected !!