Τετράγωνο Άρη -ανάδρομου Κρόνου, Συγκρουσιακές καταστάσεις !!


Τις τελευταίες ημέρες, παρατηρούμε να υπάρχει μια διάχυτη ένταση στην ατμόσφαιρα, ενώ αρκετές φορές έχουμε βρεθεί προ εκπλήξεων, εξαιτίας της συμπεριφοράς ορισμένων ανθρώπων. Το συγκρουσιακό κλίμα θα οξυνθεί ακόμα περισσότερο στις  07/08 όπου ο Άρης από το ζώδιο του Ταύρου, θα συναντηθεί για τελευταία φορά με τον Κρόνο στον Σταθερό Σταυρό (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους),  θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου (22ο 25’).

Κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον ανάδρομο Κρόνο, θα μας εκπλήξει η σκληρότητα με την οποία θα συμπεριφέρονται οι άλλο γύρω μας, ενώ τις περισσότερες φορές η αιτία των έντονων συγκρούσεων θα η είναι άκαμπτη θέση τους η επιμονή και η εμμονή τους σε συγκεκριμένες απόψεις , ιδιαίτερα στις προσωπικές μας  σχέσεις αυτό μπορεί να είναι πολύ δυσάρεστο. Από την άλλη πλευρά,  η επιθυμία μας να έχουμε τα πάντα κάτω από τον απόλυτο έλεγχο θα μας κάνει ιδιαίτερα επιφυλακτικούς, σκληρούς και απόμακρους, τόσο με τους συνεργάτες όσο και με τους δικούς μας ανθρώπους, ενώ αρκετοί θα είναι αυτοί που θα βρεθούν αντιμέτωποι με τις ευθύνες τους.

Όπως έχουμε αναφέρει και στο παρελθόν, οι δύσκολες συναντήσεις του Άρη με τον Κρόνο λειτουργούν ως φρένο γκάζι για την καθημερινή μας ζωή, γι’ αυτό και πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεχτικοί  όταν περπατάμε, καθώς θα είμαστε επιρρεπείς σε μικροατυχήματα, όπως για παράδειγμα  πεσίματα, διαστρέμματα ή σπασίματα, ενώ από την άλλη πλευρά, είναι πιθανό να προκύψουν βλάβες στο μεταφορικό μας μέσο. Σε κοσμικό επίπεδο, αυτές οι μέρες θα είναι αρκετά δύσκολες καθώς,  θα υπάρχουν κοινωνικές αντιδράσεις  σε διάφορα μέρη του κόσμου, επίσης μπορεί να έχουμε  εντάσεις μεταξύ των κρατών, φαινόμενα ενδοοικογενειακής βίας, αλλά και  ατύχημα ή πράξεις βίας τα οποία θα μπορούσαν να είναι η αφορμή δυσάρεστων γεγονότων σε κάποια γωνιά του πλανήτη, τα οποία και απευχόμαστε.

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον ανάδρομο Κρόνο θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του του 3ου δεκαημέρου καθώς και όλους όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα. Η επιρροή της όψης θα είναι για +/- 10 ημέρες.

Για τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Ταύρου με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Κριού , θα μεγεθύνει το άγχος και την ανασφάλεια τους, κυρίως που έχετε για το πορτοφόλι σας, ενώ κάποια ξαφνικά έξοδα μπορεί να σας βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. Σε προσωπικό επίπεδο, η άκαμπτη στάση σας και η ισχυρογνωμοσύνη σας, είναι πιθανό να δημιουργήσει προβλήματα και εντάσεις τόσο στις  φιλικές σχέσεις όσο και στην ερωτική σας ζωή.

Για τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Ταύρου με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, θα ανεβάσει τους τόνους στις σχέσεις με τους συνεργάτες τους και πιθανόν να δημιουργήσει προβλήματα στην καριέρα τους, ενώ η επιθυμία τους να ελέγχουν τους  συνεργάτες τους, θα έχει ως αποτέλεσμα αρκετές φορές στην δουλειά τους  η κατάσταση να φτάσει στα άκρα. Επίσης, αρκετοί θα είναι και αυτοί που θα βρεθούν απέναντι από τις ευθύνες τους. Στις προσωπικές τους σχέσεις, τα πράγματα μπορεί να είναι ακόμα πιο δύσκολα, καθώς ο ανεξέλεγκτος θυμός και τα νεύρα, μπορεί να είναι η αφορμή χωρισμών ή δυσάρεστων καταστάσεων.

Για τους εκπροσώπους του Μεταβλητού  Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Ταύρου με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, θα μεγεθύνει  το άγχος στην δουλειά τους, εξαιτίας των πολλών υποχρεώσεων, αλλά και των αυστηρών χρονοδιαγραμμάτων, με αποτέλεσμα αρκετές φορές η ατμόσφαιρα στο χώρο της δουλειάς τους να μυρίζει μπαρούτι. Επίσης, αυτές τις ημέρες , εξαιτίας της ένταση και του εκνευρισμού σας, θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί όταν οδηγείτε ή κατά τη διάρκεια των μετακινήσεων σας, γιατί θα είστε επιρρεπείς σε μικροατυχήματα.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 25η Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός  Η σημερινή μέρα φέρνει δυναμισμό και ενέργεια. Εστιάστε ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 24 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει. Ε ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 23-30 Ιουνίου 2024. Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Ερωτική και άκρως δημιουργική θα είναι η τελε ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 23 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό! Ιδανική για να ο ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο ωροσκόπιο 22 Ιουνίου για τα 12 ζώδια

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός: Μια απροσδόκητη αλλαγή πλάνων ίσως φέρει αναστάτωση στη ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!