Τετράγωνο Άρη -ανάδρομου Κρόνου, Συγκρουσιακές καταστάσεις !!


Τις τελευταίες ημέρες, παρατηρούμε να υπάρχει μια διάχυτη ένταση στην ατμόσφαιρα, ενώ αρκετές φορές έχουμε βρεθεί προ εκπλήξεων, εξαιτίας της συμπεριφοράς ορισμένων ανθρώπων. Το συγκρουσιακό κλίμα θα οξυνθεί ακόμα περισσότερο στις  07/08 όπου ο Άρης από το ζώδιο του Ταύρου, θα συναντηθεί για τελευταία φορά με τον Κρόνο στον Σταθερό Σταυρό (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους),  θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου (22ο 25’).

Κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον ανάδρομο Κρόνο, θα μας εκπλήξει η σκληρότητα με την οποία θα συμπεριφέρονται οι άλλο γύρω μας, ενώ τις περισσότερες φορές η αιτία των έντονων συγκρούσεων θα η είναι άκαμπτη θέση τους η επιμονή και η εμμονή τους σε συγκεκριμένες απόψεις , ιδιαίτερα στις προσωπικές μας  σχέσεις αυτό μπορεί να είναι πολύ δυσάρεστο. Από την άλλη πλευρά,  η επιθυμία μας να έχουμε τα πάντα κάτω από τον απόλυτο έλεγχο θα μας κάνει ιδιαίτερα επιφυλακτικούς, σκληρούς και απόμακρους, τόσο με τους συνεργάτες όσο και με τους δικούς μας ανθρώπους, ενώ αρκετοί θα είναι αυτοί που θα βρεθούν αντιμέτωποι με τις ευθύνες τους.

Όπως έχουμε αναφέρει και στο παρελθόν, οι δύσκολες συναντήσεις του Άρη με τον Κρόνο λειτουργούν ως φρένο γκάζι για την καθημερινή μας ζωή, γι’ αυτό και πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεχτικοί  όταν περπατάμε, καθώς θα είμαστε επιρρεπείς σε μικροατυχήματα, όπως για παράδειγμα  πεσίματα, διαστρέμματα ή σπασίματα, ενώ από την άλλη πλευρά, είναι πιθανό να προκύψουν βλάβες στο μεταφορικό μας μέσο. Σε κοσμικό επίπεδο, αυτές οι μέρες θα είναι αρκετά δύσκολες καθώς,  θα υπάρχουν κοινωνικές αντιδράσεις  σε διάφορα μέρη του κόσμου, επίσης μπορεί να έχουμε  εντάσεις μεταξύ των κρατών, φαινόμενα ενδοοικογενειακής βίας, αλλά και  ατύχημα ή πράξεις βίας τα οποία θα μπορούσαν να είναι η αφορμή δυσάρεστων γεγονότων σε κάποια γωνιά του πλανήτη, τα οποία και απευχόμαστε.

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον ανάδρομο Κρόνο θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του του 3ου δεκαημέρου καθώς και όλους όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα. Η επιρροή της όψης θα είναι για +/- 10 ημέρες.

Για τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Ταύρου με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Κριού , θα μεγεθύνει το άγχος και την ανασφάλεια τους, κυρίως που έχετε για το πορτοφόλι σας, ενώ κάποια ξαφνικά έξοδα μπορεί να σας βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. Σε προσωπικό επίπεδο, η άκαμπτη στάση σας και η ισχυρογνωμοσύνη σας, είναι πιθανό να δημιουργήσει προβλήματα και εντάσεις τόσο στις  φιλικές σχέσεις όσο και στην ερωτική σας ζωή.

Για τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Ταύρου με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, θα ανεβάσει τους τόνους στις σχέσεις με τους συνεργάτες τους και πιθανόν να δημιουργήσει προβλήματα στην καριέρα τους, ενώ η επιθυμία τους να ελέγχουν τους  συνεργάτες τους, θα έχει ως αποτέλεσμα αρκετές φορές στην δουλειά τους  η κατάσταση να φτάσει στα άκρα. Επίσης, αρκετοί θα είναι και αυτοί που θα βρεθούν απέναντι από τις ευθύνες τους. Στις προσωπικές τους σχέσεις, τα πράγματα μπορεί να είναι ακόμα πιο δύσκολα, καθώς ο ανεξέλεγκτος θυμός και τα νεύρα, μπορεί να είναι η αφορμή χωρισμών ή δυσάρεστων καταστάσεων.

Για τους εκπροσώπους του Μεταβλητού  Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Ταύρου με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, θα μεγεθύνει  το άγχος στην δουλειά τους, εξαιτίας των πολλών υποχρεώσεων, αλλά και των αυστηρών χρονοδιαγραμμάτων, με αποτέλεσμα αρκετές φορές η ατμόσφαιρα στο χώρο της δουλειάς τους να μυρίζει μπαρούτι. Επίσης, αυτές τις ημέρες , εξαιτίας της ένταση και του εκνευρισμού σας, θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί όταν οδηγείτε ή κατά τη διάρκεια των μετακινήσεων σας, γιατί θα είστε επιρρεπείς σε μικροατυχήματα.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Αφροδίτη στον Λέοντα και πως θα μας επηρεάσει

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το φετινό καλοκαίρι, ήταν ιδιαίτερα επικοινωνιακό,  πολύ συναισθηματικό, αλλά όχι ...

Τετράγωνο Ήλιου – Ουρανού, Τα σχέδια μας ανατρέπονται …

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η ζωή έχει περίεργους τρόπους για να μας εκπλήσσει, γι’ αυτό και πρέπει να είμαστε ...

Αντίθεση Αφροδίτης – ανάδρομου Πλούτωνα, Μοιραίες καταστάσεις στην ζωή μας ..

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κάθε τέλος είναι και μια καινούργια αρχή, και αυτό είναι κάτι που δεν πρέπει να φοβ ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 7/8 – 14/8/2022

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Για τους περισσότερους από εμάς, αυτές οι μέρες είναι μέρες διακοπών, στις οποίες π ...

Τρίγωνο Αφροδίτης – ανάδρομου Ποσειδώνα, Λίγος ρομαντισμός στην ζωή μας ..

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ο Αύγουστος, για τους περισσότερους από εμάς, είναι συνδεδεμένος με την ξεγνοιασιά ...

Ερμής στην Παρθένο και πως θα μας επηρεάσει

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το τελευταίο χρονικό διάστημα γίναμε παρατηρητές, έντονων και πολλές φορές, όχι κα ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u