Τετράγωνο Δία-Ποσειδώνα, υψηλές προσδοκίες και απάτες…


Στις 13/01 θα σχηματιστεί μια από τις πιο σημαντικές όψεις του μήνα αλλά και ίσως η πιο σημαντική που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του Τοξότη, ο Δίας, κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο ζώδιο του κυβερνά, και αυτή είναι η όψη τετραγώνου στο Μεταβλητό Σταυρό με τον κυβερνήτη των Ιχθύων τον Ποσειδώνα (14ο 23’). Ο Δίας συμβολίζει την γνώση, την δικαιοσύνη και την επέκταση, ενώ ο Ποσειδώνας έχει σχέση με τη θρησκεία, τις καλλιτεχνικές δημιουργίες, τη Μεταφυσική, τους τρόπους διαφυγής, τη φαντασία, τα φάρμακα και την Χημεία. Όπως είναι φανερό η συνάντηση των δύο αυτών πλανητών σε όψη τετραγώνου θα προκαλέσει διόγκωση της φαντασίας, μειώνει τις ηθικές αντιστάσεις, δημιουργεί υψηλές προσδοκίες, θολώνει την κρίση μας με αποτέλεσμα να γίνουμε εύκολα θύματα απάτης (είτε οικονομικής είτε θύματα επικίνδυνων θρησκευτικών – μεταφυσικών ομάδων). Η όψη αυτή επηρεάζει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους Τοξότες, Ιχθύες) του 2υ δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο στη μοίρα που πραγματοποιείται η όψη. Ας δούμε πως θα κινηθούν οι εκπρόσωποι των 12 ζωδίων κάτω από την επίδραση αυτής της όψης. Η επιρροή της όψης ισχύει μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου.

ΚΡΙΟΣ

Ιδιαίτερα επιφυλακτικοί θα πρέπει να είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Κριοί. Η όψη  τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Δίας από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Τοξότη, με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων είναι πιθανό να σας δημιουργήσει υψηλές προσδοκίες γύρω από το μέλλον μιας νέας συνεργασίας στο εξωτερικό, η οποία όμως είναι πιθανό να μην υλοποιηθεί .

ΤΑΥΡΟΣ

Ιδιαίτερα προσεχτικοί θα πρέπει να είστε με τις οικονομικές σας συνεργασίες αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ταύροι. Κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Δίας από το ζώδιο του Τοξότη με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, καλό θα ήτανε να μην προχωρήσετε στην δημιουργία μιας οικονομικής συνεργασίας με άτομα από το φιλικό ή κοινωνικό σας περιβάλλον που δεν γνωρίζετε καλά, γιατί το πιθανότερο είναι στο μέλλον να σας εξαπατήσουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τα μάτια σας δεκατέσσερα θα πρέπει να έχετε αυτή τη χρονική περίοδο  εσείς οι Δίδυμοι.
Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Δίας από το ζώδιο του Τοξότη με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων , θα σας κάνει εύκολα θύματα στα χέρια όσων θέλουν να σας εκμεταλλευτούν τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Η συμβουλή μας είναι να κλείσετε στα αυτιά σας σε όσες υποσχέσεις φαίνονται πολύ καλές για να είναι αληθινές. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ανάγκη σας να ξεφύγετε από την ρουτίνα της καθημερινότητας είναι πολύ έντονη αυτή τη χρονική περίοδο. Ωστόσο, κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει  ο Δίας από το ζώδιο του Τοξότη με τον Ποσειδώνα από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων είναι πιθανό να σας παρασύρει στην δίνη ενός φανταστικού κόσμου.

ΛΕΩΝ

Ιδιαίτερα χαρούμενοι και αισιόδοξοι είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Λέοντες. Ωστόσο, κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Δίας από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Τοξότη με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων , καλό θα ήτανε να μην αφήσετε τον εαυτό σας να παρασυρθεί από την γοητεία διάφορων κολάκων που σας υπόσχονται καλή ζωή και εύκολο κέρδος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τις διαπροσωπικές σας σχέσεις ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Παρθένοι. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Δίας από το ζώδιο του Τοξότη με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων,  είναι πιθανό να σας παρασύρει σε σχέσεις οι οποίες θα σας δημιουργήσουν ψεύτικες προσδοκίες.

ΖΥΓΟΣ

Σε έντονους ρυθμούς κινείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ζυγοί. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Δίας από το ζώδιο του Τοξότη με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, είναι πιθανό να σας παρασύρει σε εκμυστηρεύσεις τόσο στις προσωπικές σας συζητήσεις όσο και σε συζητήσεις στα μέσα κοινωνική δικτύωσης, που μπορεί να σας εκθέσουν στο χώρο της εργασίας σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τις οικονομικές σας υποθέσεις ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Σκορπιοί.
Κι ενώ είστε από τους ανθρώπους που είστε πολύ προσεχτικοί με τη διαχείριση των οικονομικών σας, κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Δίας από το ζώδιο του Τοξότη με τον Ποσειδώνα από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων, είναι πιθανό να πέσετε στην παγίδα ενός φαντασιακού έρωτα ο οποίος θα σας παρασύρει σε αλόγιστες σπατάλες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ιδιαίτερα προσεχτικοί θα πρέπει να είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Τοξότες. Μιας και  ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Δίας, ο οποίος έχει την τάση να διογκώνει τις καταστάσεις, σχηματίζει όψη τετραγώνου με τον πλανήτη της φαντασίας και του ονείρου Ποσειδώνα, αυτό που θα συμβεί είναι η διαστρέβλωση της πραγματικότητας. Γι’ αυτό καλό θα είναι όσο διαρκεί η όψη, για τα προσωπικά και οικογενειακά σας θέματα να μην εμπιστεύεστε τη διαίσθηση σας αλλά να προσπαθήσετε να ακολουθείτε τη φωνή της λογικής.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αρκετά προβληματισμένοι είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Αιγόκεροι. Κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Δίας από το ζώδιο του Τοξότη με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, προσπαθήστε να αποφύγετε να εξωτερικεύσετε τις σκέψεις σας για σημαντικά θέματα γιατί οι απόψεις σας θα είναι συγκεχυμένες και θολές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Χαρούμενοι και εξωστρεφείς είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Υδροχόοι.  Ωστόσο,  κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Δίας από το ζώδιο του Τοξότη με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, η χαρά σας και η ανάγκη σας να αποτελείτε μέλος μιας ομάδας είναι πιθανό να σας κάνει αφελείς και επιρρεπείς σε ανθρώπους που το μόνο που θέλουν είναι να σας εκμεταλλευτούν.

ΙΧΘΥΣ

Το τελευταίο χρονικό διάστημα η βαθιά σας επιθυμία είναι να αλλάξετε την δημόσια εικόνα σας. Σε αυτή σας την προσπάθεια, η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Δίας από το ζώδιο του Τοξότη με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Ποσειδώνα, κάθε άλλο καλοί σύμβουλοι δεν είναι καθώς αντί να σας ωθούν σε σταθερά και μεθοδικά βήματα, σας κάνουν θύματα της ματαιοδοξίας.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

 Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τετράγωνο Ανάδρομης Αφροδίτης-Άρη, Ερωτικός πυρετός !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η ψυχολογική πίεση που βιώσαμε όλοι μας το τελευταίο χρονικό διάστημα θα αρχίσει σ ...

Ερμής στον Καρκίνο, Και πως θα μας επηρεάσει !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η ανάγκη μας για επικοινωνία, το προηγούμενο χρονικό διάστημα, μας ώθησε να χρησιμ ...

Εξάγωνο Άρη-Ουρανού, Με οδηγό την διαίσθηση !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Για να πάμε μπροστά και να ξεχωρίσουμε από το πλήθος, χρειάζεται αρκετές φορές στη ...

Τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, Υποσχέσεις που δεν θα τηρηθούν …

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η λαχτάρα μας για επικοινωνία αυτές τις ημέρες είναι πιθανό να μας παρασύρει σε λε ...

Σύνοδος Ερμή-Ανάδρομης Αφροδίτης, Παλιά και νέα φλερτ …

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Την αφορμή για να εκφράσουμε όσο πιο γλαφυρά γίνεται τις σκέψεις και τα συναισθήμα ...

Νέα Σελήνη στους Διδύμους, Και πως θα μας επηρεάσει !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Έχοντας αφήσει πίσω μας την ιδιαίτερη περίοδο που βιώσαμε, αρχίζει η ζωή μας να μπα ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u