Τετράγωνο Ερμή-Άρη, νεύρα και εντάσεις…


Στις 08/01 ο Ερμής μετά την έλευση του στο ζώδιο του Αιγόκερω η πρώτη όψη που θα σχηματίσει είναι  όψη τετραγώνου με τον Άρη ο οποίος βρίσκεται στο ζώδιο που κυβερνά τον Κριό (4ο 56’). Μια όψη  που χρειάζεται προσεχτική διαχείριση καθώς βγάζει στην επιφάνεια την πιο εγωιστική πλευρά μας, μας ωθεί πολύ εύκολα σε καυγάδες καθώς ανεβάζει επικίνδυνα τους τόνους με αποτέλεσμα να λέμε πράγματα που δεν πρέπει και παράλληλα να χρησιμοποιούμε εκφράσεις που  κάθε άλλο παρά κολακευτικές είναι, μας κάνει αδιάκριτους, ενώ εξαιτίας της βιασύνης ή της απροσεξίας μας θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεχτικοί όταν οδηγούμε ή όταν χειριζόμαστε αιχμηρά αντικείμενα.
Η όψη αυτή επηρεάζει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 1ου  δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο στη μοίρα που πραγματοποιείται η όψη. Ας δούμε πως θα κινηθούν οι εκπρόσωποι των 12 ζωδίων κάτω από την επίδραση αυτής της όψης. Η επιρροή της όψης είναι 8 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Έτοιμοι για έκρηξη θα είστε εσείς οι Κριοί. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Άρη ο οποίος από την πρώτη μέρα του χρόνου βρίσκεται στο ζώδιο σας , θα δοκιμάσει ιδιαίτερα την ψυχραιμία και την υπομονή σας, καθώς κατά τη διάρκεια των συζητήσεων που θα έχετε με τους συνεργάτες σας, και στην προσπάθεια σας να αποδείξετε την ορθότητα των απόψεων σας είναι πιθανό να εκδηλώσετε εγωιστικές συμπεριφορές.

ΤΑΥΡΟΣ

Η δύναμη του χαρακτήρα σας, η υπομονή και η επιμονή σας είναι τα χαρακτηριστικά της επιτυχίας σας. Ωστόσο, υπάρχουν στιγμές που αυτή η επιμονή σας δεν λειτουργεί προς όφελος σας. Για παράδειγμα, κάτω από την επιρροή της όψης  τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω με τον Άρη από το ζώδιο του Κριού, η προσκόλληση σας στην Κοσμοθεωρία σας και οι απόλυτες απόψεις σας όχι μόνο δεν βοηθούν την εξέλιξη σας, αλλά σας δημιουργούν και έντονο άγχος.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Στα κόκκινα θα είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Δίδυμοι. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον Άρη από το ζώδιο του Κριού, θα δημιουργήσει εντάσεις στις φιλικές και κοινωνικές σας σχέσεις, ιδιαίτερα σε όσες υπάρχει εκτός από φιλική και οικονομική συνεργασία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τις διαπροσωπικές σας σχέσεις ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Καρκίνοι.
Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον Άρη από το ζώδιο του Κριού, θα ανεβάσει τους τόνους τόσο στις φιλικές σας σχέσεις όσο και στις συνεργασίες σας. Αν δεν θέλετε μια σχέση ή μια σημαντική συνεργασία να διαλυθεί, καλό θα ήταν πριν μιλήσετε να μετρήσετε μέχρι το δέκα. 

ΛΕΩΝ

Η ψυχραιμία και η υπομονή σας θα δοκιμαστεί ιδιαίτερα αυτές τις ημέρες. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον Άρη από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Κριού,  θα φορτίσει ιδιαίτερα την ατμόσφαιρα στο χώρο της εργασίας σας με αποτέλεσμα να μην καταφέρετε να αποφύγετε τους καυγάδες τόσο με τους συναδέλφους όσο και με τους προϊσταμένους σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Όταν ο κυβερνήτης του ζωδίου σας παίρνει μέρος σε μια όψη είτε έμμεσα είτε άμεσα επηρεάζει και εσάς . Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω με τον Άρη από το ζώδιο του Κριού, θα σας κάνει επικριτικούς και πιθανό αδιάκριτους, τόσο απέναντι στους φίλους σας  όσο και απέναντι στα  παιδιά σας με αποτέλεσμα να φορτίσει αρνητικά το κλίμα.

ΖΥΓΟΣ

Τις διπλωματικές σας ικανότητες θα χρειαστεί να επιστρατεύσετε εσείς οι Ζυγοί. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον Άρη από το ζώδιο του Κριού, θα ανεβάσει τους τόνους στις φιλικές και οικογενειακές σας σχέσεις. Στην προσπάθεια σας να τους αποφύγετε αντί να ακολουθήσετε την συνηθισμένη σας τακτική, δηλαδή δεν εκφράζετε την άποψη σας αλλά ακολουθείτε τις απόψεις των άλλων, προσπαθήστε να βάλετε τα όρια σας με διακριτικό τρόπο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Βιαστικοί και ανυπόμονοι είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Σκορπιοί. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον συγκυβερνήτη του ζωδίου σας τον  Άρη από το ζώδιο του Κριού, θα σας κάνει βιαστικούς και ανυπόμονους στο χώρο της εργασίας σας καθώς θέλετε οι υποθέσεις σας να διεκπεραιωθούν πολύ γρήγορα, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν εντάσεις με τους συναδέλφους σας. Επίσης, θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί όταν οδηγείτε ή όταν χειρίζεστε αιχμηρά αντικείμενα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτή η χρονική περίοδος είναι για εσάς τους Τοξότες μια από τις πιο δημιουργικές και αποτελεσματικές της χρονιάς. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον Άρη από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Κριού, είναι πιθανό να δημιουργήσει προβλήματα σε μια νέα οικονομική συνεργασία καθώς θεωρείτε ότι δεν προχωράει τόσο γρήγορα όσο εσείς  θέλετε. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σκληροί και άκαμπτοι είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Αιγόκεροι. Η παρουσία του  Ερμή στο ζώδιο σας και η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον Άρη από το ζώδιο του Κριού , κατά τη διάρκεια των συζητήσεων που θα έχετε με την οικογένεια σας θα σας κάνει σκληρούς και άκαμπτους απέναντι τους, ενώ θα έχετε την τάση να βλέπετε ανταγωνιστικά και να αντιμετωπίζετε υποτιμητικά όποιον έχει διαφορετική άποψη από τη δική σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ιδιαίτερα προσεχτικοί θα πρέπει να είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Υδροχόοι.
Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον Άρη από το ζώδιο του Κριού, θα δημιουργήσει εσωτερική σύγχυση και έλλειψη συγκέντρωσης με αποτέλεσμα να είστε επιρρεπείς σε μικροατυχήματα. Γι’ αυτό καλό θα ήταν αυτές τις ημέρες να αποφύγετε την χρήση αιχμηρών αντικειμένων, ενώ θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί όταν οδηγείτε.

ΙΧΘΥΣ

Στο επίκεντρο της προσοχής σας αυτή τη χρονική περίοδο βρίσκεται η κοινωνική σας ζωή. Στην προσπάθεια σας να είστε αρεστοί στο φιλικό σας περιβάλλον, και κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον Άρη από το ζώδιο του Κριού, προσπαθήστε να μην είστε υπερβολικά προστατευτικοί και κτητικοί απέναντι τους, γιατί το πιθανότερο είναι να αισθανθούν ότι τους πνίγετε με αποτέλεσμα να αντιδράσουν έντονα.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

 

 Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τετράγωνο Ανάδρομης Αφροδίτης-Άρη, Ερωτικός πυρετός !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η ψυχολογική πίεση που βιώσαμε όλοι μας το τελευταίο χρονικό διάστημα θα αρχίσει σ ...

Ερμής στον Καρκίνο, Και πως θα μας επηρεάσει !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η ανάγκη μας για επικοινωνία, το προηγούμενο χρονικό διάστημα, μας ώθησε να χρησιμ ...

Εξάγωνο Άρη-Ουρανού, Με οδηγό την διαίσθηση !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Για να πάμε μπροστά και να ξεχωρίσουμε από το πλήθος, χρειάζεται αρκετές φορές στη ...

Τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, Υποσχέσεις που δεν θα τηρηθούν …

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η λαχτάρα μας για επικοινωνία αυτές τις ημέρες είναι πιθανό να μας παρασύρει σε λε ...

Σύνοδος Ερμή-Ανάδρομης Αφροδίτης, Παλιά και νέα φλερτ …

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Την αφορμή για να εκφράσουμε όσο πιο γλαφυρά γίνεται τις σκέψεις και τα συναισθήμα ...

Νέα Σελήνη στους Διδύμους, Και πως θα μας επηρεάσει !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Έχοντας αφήσει πίσω μας την ιδιαίτερη περίοδο που βιώσαμε, αρχίζει η ζωή μας να μπα ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u