Τετράγωνο Ερμή – Άρη, Οι εντάσεις κορυφώνονται !!


Οι εντάσεις και οι παρεξηγήσεις των τελευταίων ημερών φαίνεται ότι θα συνεχιστούν για λίγες ακόμα ημέρες, γι’ αυτό και είναι πολύ σημαντικό όλοι μας να προσπαθήσουμε να διατηρήσουμε την ψυχραιμία και την υπομονή μας.  Στις 17/03 ο Ερμής λίγες ώρες πριν συναντηθεί με τον Ήλιο στους Ιχθύς,   θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Άρη από τους Διδύμους (26ο 05’).

Κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Άρη, η επικοινωνία αλλά και η σχέσεις μας θα βρεθούν στο μάτι του κυκλώνα, τα νεύρα, ο εγωισμός καθώς και η εριστική και κακή μας συμπεριφορά θα είναι οι αιτίες μου μπορεί να οδηγήσουν τις προσωπικές και φιλικές μας  συζητήσεις σε καυγά.  Από την άλλη πλευρά, εξαιτίας του εγωισμού, πολύ από εμάς είναι πιθανόν να οδηγηθούμε σε υπερβολές και ξεσπάσματα θυμού, τα οποία θα δημιουργήσουν προβλήματα στην εικόνα μας. Επίσης, θα μας είναι πολύ δύσκολο να συγκεντρωθούμε με αποτέλεσμα σπαταλάμε άσκοπα  τον χρόνο και τα ενεργειακά μας αποθέματα, με αποτέλεσμα στο τέλος να νιώθουμε εξαντλημένοι.

Ο  εκνευρισμός, το έλειμμα προσοχής και η βιασύνη μας, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια των μετακινήσεων μας ,  μπορεί να μας οδηγήσουν σε μικροατυχήματα. Η πρόταση που έχουμε να κάνουμε, για να περάσουμε όσο είναι εφικτό αλώβητοι από αυτή την δύσκολη όψη, είναι  να αποφύγουμε όσες συζητήσεις που μπορεί να αγγίζουν ευαίσθητα θέματα, και να βρούμε τρόπους να διοχετεύσουμε την ένταση τον  εκνευρισμό μας, μέσα από  δραστηριότητες που μπορούν να μας χαλαρώσουν και να μας ηρεμήσουν, όπως είναι η γυμναστική.

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Άρη  επηρεάζει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 3ου  δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Η επιρροή της όψης είναι 5 ημέρες -/+.

Στους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) η όψη τετραγώνου  που θα σχηματίσει ο Ερμής από τους Ιχθύς με τον Άρη από τους Διδύμους, είναι πιθανό να τους δημιουργήσει αρκετά προβλήματα στις καθημερινές τους επαφές. Σε επαγγελματικό επίπεδο, ο εκνευρισμός και άκαμπτη στάση τους, κατά τη διάρκεια μιας επαγγελματικής συζήτησης είναι πιθανό να τους φέρει σε δύσκολη θέση. Σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να γίνουν προσβλητικοί στους φίλους τους,  ενώ από την άλλη πλευρά, ο εκνευρισμό και η βιασύνη θα είναι η αφορμή για αρκετά μικροατυχήματα κατά τη διάρκεια των μετακινήσεων τους.

Στους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από τους Ιχθύς  με τον Άρη από τους Διδύμους, είναι πιθανόν να τους  τους οδηγήσει  σε βιαστικές αποφάσεις, κάτι το οποίο δεν συνάδει με την ψυχοσύνθεση τους, ιδιαίτερα σε ότι αφορά τα θέματα καριέρας, ενώ από την άλλη πλευρά, θα είναι η αφορμή για να προχωρήσουν σε άσκοπες κινήσεις προβολής.  Σε προσωπικό επίπεδο, ο τρόπος με τον οποίο θα συμπεριφερθούν στον  σύντροφο και στα αγαπημένα τους πρόσωπα και αυτό θα είναι η αφορμή για αρκετούς καυγάδες, από την άλλη πλευρά θα πρέπει να προσέχουν τα περιττά έξοδα.

Στους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Αιγόκερους) η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από τους Ιχθύς με τον Άρη από τους Διδύμους, θα τους δημιουργήσει αρκετά προβλήματα, εντάσεις και  παρεξηγήσεις ιδιαίτερα στο χώρο της εργασίας τους,  εξαιτίας της επιμονής και της εγωιστικής τους τάσης. Σε προσωπικό επίπεδο, θα χρειαστεί να καταβάλουν ιδιαίτερη προσπάθεια για να αποφύγουν τις εντάσεις και τους καυγάδες με τον σύντροφο τους, γιατί το πιθανότερο είναι εξαιτίας του εκνευρισμού τους να πουν πράγματα που δεν τα πιστεύουν.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να επικεντρωθείτε στους στόχους σας και να πά ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα εστιάστε στην οργάνωση και την προσαρμογή σε νέες καταστάσεις. Η ευελ ...

Oroskopos.tv

Σελήνη στον Ζυγό από 26-29 Φεβρουαρίου, ποια ζώδια θα επηρεάσει θετικά

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Σελήνη στον Ζυγό 26-29 Φεβρουαρίου Η Σελήνη στις 26/02 στις 16.30 θα περάσει στον Ζυγό και ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα εστιάστε στην επικοινωνία και την έκφραση των σκέψεών σας. Είναι μια ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 25 Φεβρουαρίου 2024 εως 3 Μαρτίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Εντάσεις, υπερβολές αλλά και τυχερές γνωριμίες μ ...

Σελήνη στην Παρθένο από 24/2 και που ζώδια θα επηρεαστούν θετικά

Σελήνη στην Παρθένο από 24/2 και ποια ζώδια θα επηρεαστούν θετικά

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η Σελήνη θα περάσει στην Παρθένο στις 03.38 το πρωί της 24/02 και θα μας απασχολήσει περ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!