Τετράγωνο Ερμή-Δία, Προσοχή στις υπερβολές!!

Τετράγωνο Ερμή-Δία, Προσοχή στις υπερβολές!!


Στις 22/02 ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής από το ζώδιο των Ιχθύων , θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Δία, ο οποίος συνεχίζει το ταξίδι του στο ζώδιο που κυβερνά τον Τοξότη (21ο 07’). Στην  συνάντηση των δύο αυτών πλανητών ο Δίας μεγεθύνει τις επικοινωνιακές δυνατότητες και την ικανότητα αντίληψης του Ερμή, το αποτέλεσμα είναι, να μας παρασύρει σε μεγάλα λόγια και υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα, σε υπερφίαλες δηλώσεις, σε επιπόλαια συμπεράσματα, ενώ ταυτόχρονα ενισχύει την τάση που έχουμε να μεταφέρουμε πληροφορίες χωρίς αρχικά να τις επεξεργαζόμαστε, και να πεταγόμαστε από το ένα θέμα στο άλλο χωρίς να έχουμε ολοκληρώσει τις σκέψεις μας. Η όψη αυτή επηρεάζει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) του 3ου  δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο στη μοίρα που πραγματοποιείται η όψη. Ας δούμε πως θα κινηθούν οι εκπρόσωποι των 12 ζωδίων κάτω από την επίδραση αυτής της όψης. Η επιρροή της όψης είναι 7ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Έτοιμοι να ανοίξετε τα φτερά σας είστε εσείς οι Κριοί. Ωστόσο αυτές τις ημέρες θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί, γιατί κάτω από την όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο των Ιχθύων με τον  Δία από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Τοξότη, καλό είναι να κλείσετε τα αυτιά σας στα μεγάλα λόγια και στις υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα.

ΤΑΥΡΟΣ

Νέα πρόσωπα έχουν μπει στη ζωή σας. Ωστόσο, καλό θα ήτανε κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Δία, να κλείσετε τα αυτιά σας στις μεγάλες υποσχέσεις και μην μπερδέψετε τους φίλους στις οικονομικές σας σχέσεις και συνεργασίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Για άλλη μια φορά είστε οι πρωταγωνιστές των γεγονότων.  Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής με τον  Δία, είναι πιθανό να σας παρασύρει σε υποσχέσεις που δεν μπορείτε να τηρήσετε με αποτέλεσμα να βλάψετε την δημόσια εικόνα σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έτοιμοι για νέα επαγγελματικά ανοίγματα είστε εσείς οι Καρκίνοι. Ωστόσο, κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Δία, ορισμένοι συνάδελφοι ή συνεργάτες σας είναι πιθανό να μην βλέπουν με καλό μάτι την εξέλιξη σας, γι’ αυτό και είναι πιθανό με ψεύδη ή με μεγάλες υποσχέσεις να προσπαθήσουν να μπλοκάρουν την εξέλιξη σας. 

ΛΕΩΝ

Διανύετε μια από τις πιο χαρούμενες και δημιουργικές περιόδους της χρονιάς. Ωστόσο, κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον  Δία είναι πιθανό μπλεχτείτε σε παιχνίδι εντυπώσεων και να εκτεθείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στο επίκεντρο της προσοχής σας βρίσκονται τόσο οι οικογενειακές σχέσεις όσο και οι συνεργασίες σας. Κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας  Ερμής με τον Δία, είναι πιθανό είτε να δώσετε υποσχέσεις που δεν μπορείτε να κρατήσετε, είτε δείξετε απρεπή συμπεριφορά απέναντι στους δικούς σας ανθρώπους.

ΖΥΓΟΣ

Προσοχή στις φήμες.  Και αυτό δεν το λέμε τυχαία,  γιατί κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον  Δία είναι πιθανό να πέσετε θύμα μιας φήμης στον εργασιακό σας χώρο, είτε να είστε εσείς αυτή που θα μπλεχτείτε σε κουτσομπολιά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σε δημιουργικό οίστρο είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Σκορπιοί. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον  Δία, είναι πιθανό να σας δημιουργήσει υπερβολικές προσδοκίες γύρω από τα οικονομικά αποτελέσματα που θα έχει ένα φιλόδοξο σχέδιο σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Όλα τα φώτα του πλανητικού σκηνικού είναι στραμμένα επάνω σας .  Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο πλανήτης ο  κυβερνήτη σας  Δίας με τον Ερμή, είναι πιθανό να σας παρασύρει σε παιχνίδι εντυπώσεων, με αποτέλεσμα να εκτεθείτε στους δικούς σας ανθρώπους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Όσο συγκρατημένοι και αν είστε υπάρχουν στιγμές που παρασύρεστε από τα όνειρα σας.
Η όψη  τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον  Δία, είναι πιθανό να σας παρασύρει και να παρουσιάσετε τα όνειρα σας με τέτοιο τρόπο ώστε να φανούν υπερβολικά και να γίνετε αποδέκτης αρνητικών σχολίων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η κοινωνική σας ζωή διαρκώς διευρύνεται.  Ωστόσο,  κάτω από την επιρροή της  όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον  Δία, θα πρέπει να είστε προσεχτικοί και να μην αφήσετε να σας παρασύρουν σε οικονομικές συμφωνίες οι οποίες δεν θα ανταποκριθούν στις προσδοκίες σας.

ΙΧΘΥΣ

Το βλέμμα σας στραμμένο στην εξέλιξη της καριέρας σας έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ιχθύες. Ωστόσο, στην προσπάθεια σας να πετύχετε τους στόχους σας και κάτω από την επιρροή της  όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον  Δία καλό θα ήτανε να μην δώσετε υποσχέσεις που δεν μπορείτε να τηρήσετε.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Εξάγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα, έρωτες που θα αφήσουν το αποτύπωμα τους !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 25/10 η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού θα σχηματίσει όψη εξάγωνου με τον κυβ ...

Ο Ήλιος στον Σκορπιό και πως θα μας επηρεάσει !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ο Ήλιος θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Σκορπιού 23/10 στις 20:10 μ.μ.  και θα παραμ ...

Τρίγωνο Αφροδίτης-Ανάδρομου Ποσειδώνα, ρομαντικές και ερωτικές στιγμές !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 21/10 η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον  αν ...

Εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου, επιτυχία στους στόχους μας !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 20/10 η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού  θα σχηματίσει όψη εξάγωνου  με τον Κ ...

Εξάγωνο Ερμή-Πλούτωνα, λόγια που μαγεύουν …

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 19/10 ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού  θα σχηματίσει όψη εξάγωνου με τον Πλούτ ...

Τρίγωνο Ερμή-Ανάδρομου Ποσειδώνα, ακολούθησε την διαίσθησή σου !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 15/10 ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον ανάδρο ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u