Τετράγωνο Ερμή – Ουρανού, Η ζωή είναι γεμάτη ανατροπές !!


Τις τελευταίες ημέρες, παρόλο που η ερωτική μας διάθεση είναι ανεβασμένη, υπάρχει διάχυτη γύρω μας ένταση και εκνευρισμός, αφορμή για να βγει στην επιφάνεια μπορεί να είναι μια λέξη ή μια ξαφνική αλλαγή στα σχέδια μας. Η ένταση αυτή θα κορυφωθεί στις 25/02 όπου ο  Ερμής από το ζώδιο του Υδροχόου θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου (11ο 25’).

Κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ουρανό, θα πρέπει να έχουμε έτοιμο και ένα δεύτερο σχέδιο, καθώς ξαφνικά γεγονότα είναι πιθανό να μας ωθήσουν να πάρουμε διαφορετικές αποφάσεις από αυτές που μπορεί να θέλαμε. Από την άλλη πλευρά, οι ξαφνικές αλλαγές και οι ανατροπές που θα μας βγάλουν εκτός προγράμματος, θα είναι η αφορμή για να εκνευριστούμε, με αποτέλεσμα να χαλάσει η διάθεση μας, ενώ κατά την διάρκεια τόσο των επαγγελματικών όσο και των προσωπικών μας συζητήσεων, θα είναι πολύ εύκολο οι συνομιλητές μας με την στάση τους να μας ωθήσουν σε εκρήξεις θυμού, με αποτέλεσμα να χάσουμε τον έλεγχο και να πούμε πράγματα που δεν πρέπει .

Ένα ακόμα γεγονός που μπορεί να μας εκνευρίσει και να επηρεάσει αρνητικά την καθημερινότητα μας, είναι οι ξαφνικές βλάβες που μπορεί να παρουσιασθούν στο μεταφορικό μας μέσο, στο κινητό μας ή στα ηλεκτρονικά δίκτυα. Σε κοσμικό επίπεδο είναι πιθανό να πυροδοτήθουν εντάσεις στις συνομιλίες μεταξύ των κρατών ή να υπάρξουν προβλήματα και βλάβες σε εναέρια μέσα, κάτι που απευχόμαστε, καθώς και έντονα καιρικά φαινόμενα. Αυτό που δεν πρέπει να ξεχνάμε είναι ότι τα νομίσματα έχουν δύο πλευρές, γι’ αυτό και μπορούμε να εκμεταλλευτούμε προς όφελος μας αυτή την όψη, βάζοντας σε εφαρμογή τις πιο έξυπνες και ανατρεπτικές ιδέες μας, οι οποίες θα μας βοηθήσουν να βάλουμε την ζωή μας σε νέα τροχιά.

Το μόνο που πρέπει να προσέχουμε είναι τα λόγια μας, τα οποία μπορεί να φέρουν σε δύσκολη θέση ή να πληγώσουν τους δικούς μας ανθρώπους. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο  Ερμής με τον Ουρανό θα επηρεάσει ιδιαίτερα τους εκπροσώπους του Σταθερού  Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 2ου δεκαημέρου καθώς και όλους  όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Η επιρροή της όψης ισχύει για 4 ημέρες -/+

Στους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ουρανό, είναι πιθανό να δημιουργήσει ξαφνικές εντάσεις στις φιλικές, επαγγελματικές και κοινωνικές τους σχέσεις, εξαιτίας του παρορμητικού τους χαρακτήρα ή εξαιτίας της επιθυμίας τους να υλοποιηθούν πιο γρήγορα τα σχέδια τους. Σε ότι αφορά την προσωπική τους ζωή, θα πρέπει να προσέχουν ιδιαίτερα τα λόγια τους, καθώς το χιούμορ τους είτε δεν μπορούν να το καταλάβουν όλοι, είτε γιατί μπορεί να εκφραστούν με άκομψο τρόπο.

Στους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ουρανό, θα προκαλέσει ξαφνικές ανατροπές στα επαγγελματικά τους σχέδια, με αποτέλεσμα να νιώσουν έντονη ανασφάλεια, καθώς δεν τους αρέσουν οι ανατροπές. Σε ότι αφορά την προσωπική τους ζωή, είναι πιθανό να υπάρξουν αρκετές εντάσεις στις προσωπικές τους σχέσεις, με αποτέλεσμα να που πράγματα που θα πληγώσουν το ταίρι και τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Στους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ουρανό, θα τους ωθήσει, κατά τη διάρκεια των φιλικών ή επαγγελματικών τους συζητήσεων να υπερασπιστούν με ιδιαίτερα έντονο τρόπο τις θέσεις τους, με αποτέλεσμα η κατάσταση να φτάσει στα άκρα. Ενώ από την άλλη πλευρά, τα προβλήματα που μπορεί να παρουσιασθούν στο μεταφορικό τους μέσο ή συστήματα επικοινωνίας, θα είναι η αφορμή να φανούν ασυνεπείς στα ραντεβού τους ή για να χαλάσει η διάθεση τους.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Μιλήσε απευθείας με τους ειδικούς και ενημερώσου 901 600 3455 Αστρολογικές προβλέψεις από την κορυφαία ομάδα αστρολόγων!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 24 Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 24 Ιουλίου 2024 Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 23 Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 23 Ιουλίου 2024 Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο για την 22 Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 22 Ιουλίου 2024 Κριός: Μια δημιουργική και γεμάτη ενέργει ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 21-28 Ιουλίου 2024. Καυτή και γεμάτη με σημαντικά γεγονότα!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Καυτή και γεμάτη σημαντικά πλανητικά γεγονότ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 20 Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
901 600 3455 από σταθερό 1,30€/1' και από κινητό 1,75€/1'**(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Η ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΎΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2106085999, Planet Phones Αλέκου Παναγούλη 40, Νέα Ιωνία
Powered by OroskoposTV
Κλήση 9016003455
error: Content is protected !!