Τετράγωνο Ερμή – Ουρανού, Η ζωή είναι γεμάτη ανατροπές !!


Τις τελευταίες ημέρες, παρόλο που η ερωτική μας διάθεση είναι ανεβασμένη, υπάρχει διάχυτη γύρω μας ένταση και εκνευρισμός, αφορμή για να βγει στην επιφάνεια μπορεί να είναι μια λέξη ή μια ξαφνική αλλαγή στα σχέδια μας. Η ένταση αυτή θα κορυφωθεί στις 25/02 όπου ο  Ερμής από το ζώδιο του Υδροχόου θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου (11ο 25’).

Κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ουρανό, θα πρέπει να έχουμε έτοιμο και ένα δεύτερο σχέδιο, καθώς ξαφνικά γεγονότα είναι πιθανό να μας ωθήσουν να πάρουμε διαφορετικές αποφάσεις από αυτές που μπορεί να θέλαμε. Από την άλλη πλευρά, οι ξαφνικές αλλαγές και οι ανατροπές που θα μας βγάλουν εκτός προγράμματος, θα είναι η αφορμή για να εκνευριστούμε, με αποτέλεσμα να χαλάσει η διάθεση μας, ενώ κατά την διάρκεια τόσο των επαγγελματικών όσο και των προσωπικών μας συζητήσεων, θα είναι πολύ εύκολο οι συνομιλητές μας με την στάση τους να μας ωθήσουν σε εκρήξεις θυμού, με αποτέλεσμα να χάσουμε τον έλεγχο και να πούμε πράγματα που δεν πρέπει .

Ένα ακόμα γεγονός που μπορεί να μας εκνευρίσει και να επηρεάσει αρνητικά την καθημερινότητα μας, είναι οι ξαφνικές βλάβες που μπορεί να παρουσιασθούν στο μεταφορικό μας μέσο, στο κινητό μας ή στα ηλεκτρονικά δίκτυα. Σε κοσμικό επίπεδο είναι πιθανό να πυροδοτήθουν εντάσεις στις συνομιλίες μεταξύ των κρατών ή να υπάρξουν προβλήματα και βλάβες σε εναέρια μέσα, κάτι που απευχόμαστε, καθώς και έντονα καιρικά φαινόμενα. Αυτό που δεν πρέπει να ξεχνάμε είναι ότι τα νομίσματα έχουν δύο πλευρές, γι’ αυτό και μπορούμε να εκμεταλλευτούμε προς όφελος μας αυτή την όψη, βάζοντας σε εφαρμογή τις πιο έξυπνες και ανατρεπτικές ιδέες μας, οι οποίες θα μας βοηθήσουν να βάλουμε την ζωή μας σε νέα τροχιά.

Το μόνο που πρέπει να προσέχουμε είναι τα λόγια μας, τα οποία μπορεί να φέρουν σε δύσκολη θέση ή να πληγώσουν τους δικούς μας ανθρώπους. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο  Ερμής με τον Ουρανό θα επηρεάσει ιδιαίτερα τους εκπροσώπους του Σταθερού  Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 2ου δεκαημέρου καθώς και όλους  όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Η επιρροή της όψης ισχύει για 4 ημέρες -/+

Στους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ουρανό, είναι πιθανό να δημιουργήσει ξαφνικές εντάσεις στις φιλικές, επαγγελματικές και κοινωνικές τους σχέσεις, εξαιτίας του παρορμητικού τους χαρακτήρα ή εξαιτίας της επιθυμίας τους να υλοποιηθούν πιο γρήγορα τα σχέδια τους. Σε ότι αφορά την προσωπική τους ζωή, θα πρέπει να προσέχουν ιδιαίτερα τα λόγια τους, καθώς το χιούμορ τους είτε δεν μπορούν να το καταλάβουν όλοι, είτε γιατί μπορεί να εκφραστούν με άκομψο τρόπο.

Στους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ουρανό, θα προκαλέσει ξαφνικές ανατροπές στα επαγγελματικά τους σχέδια, με αποτέλεσμα να νιώσουν έντονη ανασφάλεια, καθώς δεν τους αρέσουν οι ανατροπές. Σε ότι αφορά την προσωπική τους ζωή, είναι πιθανό να υπάρξουν αρκετές εντάσεις στις προσωπικές τους σχέσεις, με αποτέλεσμα να που πράγματα που θα πληγώσουν το ταίρι και τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Στους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ουρανό, θα τους ωθήσει, κατά τη διάρκεια των φιλικών ή επαγγελματικών τους συζητήσεων να υπερασπιστούν με ιδιαίτερα έντονο τρόπο τις θέσεις τους, με αποτέλεσμα η κατάσταση να φτάσει στα άκρα. Ενώ από την άλλη πλευρά, τα προβλήματα που μπορεί να παρουσιασθούν στο μεταφορικό τους μέσο ή συστήματα επικοινωνίας, θα είναι η αφορμή να φανούν ασυνεπείς στα ραντεβού τους ή για να χαλάσει η διάθεση τους.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 17 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο   Κριός Σήμερα εστιάστε στην οργάνωση και την διάρθρωση των ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Πέμπτη 16 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στη δημιουργικό ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για σήμερα Τετάρτη 15 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στις σχέσεις σας με άλλους. Είναι μια καλ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 14 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στον εαυτό σας και στις προσωπικές σας α ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Δευτέρα 13 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα είναι μια μέρα για νέες αρχές και ξεκινήματα. Αφήσ ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 12 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στις περιστάσεις που απαιτούν αποφασιστ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!