Τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, Αλήθεια η Ψέμματα;


Στις 24/12 ο Ερμής από το ζώδιο του Τοξότη θα σχηματίσει για άλλη μια φορά όψη τετραγώνου με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων (13ο 57’). Ο Ερμής εκφράζει τον τρόπο με τον οποίο επικοινωνούμε τις σκέψεις μας, καθώς και τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβανόμαστε τις καταστάσεις γύρω μας, ενώ ο Ποσειδώνας έχει σχέση με το Θείο, τη διαίσθηση, τα όνειρα και τις καλές τέχνες, την Ιατρική (και συγκεκριμένα με τις λοιμώξεις και την αναισθησία), ενώ, παράλληλα έχει άμεση  σχέση με την απάτη, τις εξαρτήσεις, την διάβρωση και τις εκφυλιστικές καταστάσεις, και τον ψεύτικο κόσμο. Η σχέση των δυο αυτών πλανητών σε όψη τετραγώνου διογκώνουν, ακόμα περισσότερο, τα δύσκολα χαρακτηριστικά των δύο πλανητών.
Έτσι, κάτω από την επιρροή της όψης είναι πιθανό να δημιουργηθούν περίεργες καταστάσεις, να λάβουμε υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα, καθώς και να απολέσουμε αντικείμενα αξίας – είτε γιατί μας τα κλέψανε, είτε γιατί λόγο αφηρημάδας τα ξεχάσαμε-.
Η όψη τετραγώνου θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) του 1ου δεκαημέρου ή όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Ας  δούμε πως θα επηρεάσει αυτή η όψη και τα 12 ζώδια. Η επιρροή της όψης ισχύει για 7 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής, από το φιλικό για εσάς  ζώδιο του Τοξότη και τον 9ο Ηλιακό σας οίκο, με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, θα επηρεάσει αρνητικά την προσοχή σας με αποτέλεσμα να είστε  αφηρημένοι και απρόσεκτοι,  με άμεση συνέπεια  να απολέσετε κάποιο αντικείμενο το οποίο έχει συναισθηματική αξία για εσάς.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τις οικονομικές σας υποθέσεις ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ταύροι. Κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο πλανήτης της επικοινωνίας  Ερμής, από το ζώδιο του Τοξότη,  με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, θα σας κάνει επιρρεπείς στις εξαπατήσεις κυρίως από φιλικά σας πρόσωπα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η προσοχή των περισσότερων εκπροσώπων του ζωδίου σας αυτή τη χρονική περίοδο είναι στραμμένη στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής από το ζώδιο του  Τοξότη και τον 7ο Ηλιακό σας οίκο, με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων , είναι πιθανό να σας παρασύρει σε  υποσχέσεις που εξαρχής ξέρετε ότι δεν θα  τηρήσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το βλέμμα σας στραμμένο στο χώρο της εργασίας σας έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Καρκίνοι. Προσοχή όμως γιατί, κάτω από την επιρροή της  όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Τοξότη και τον 6ο Ηλιακό σας οίκο,  με τον Ποσειδώνα από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων  και τον 9ο Ηλιακό σας οίκο, είναι πιθανό να σας παρασύρει σε εσφαλμένα συμπεράσματα, γι’ αυτό καλό θα ήταν να διασταυρώνετε  τις ειδήσεις που ακούτε.

ΛΕΩΝ

Η χαρά της ζωής είναι ζωγραφισμένη στο πρόσωπο των περισσότερων εκπροσώπων του ζωδίου σας, με αποτέλεσμα να θέλετε να την μοιραστείτε με όλους. Αυτές τις ημέρες όμως καλό θα ήταν να είστε προσεχτικοί γιατί, η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Τοξότη και τον 5ο Ηλιακό σας οίκο, με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, είναι πιθανό να επηρεάσει την κρίση σας και να παρασυρθείτε σε λανθασμένες επιλογές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στο επίκεντρο της προσοχής των περισσότερων εκπροσώπων του ζωδίου σας θα βρεθούν οι οικογενειακές σας υποθέσεις. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής από το ζώδιο του Τοξότη και τον 4ο Ηλιακό σας οίκο , με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, θα δημιουργήσει στρεβλώσεις οι οποίες θα επηρεάσουν άμεσα τις σχέσεις με τους φίλους και τα οικεία σας πρόσωπα.

ΖΥΓΟΣ

Η λέξη ρουτίνα δεν υπάρχει στη ζωή σας αυτή την χρονική περίοδο. Κατά τη διάρκεια των συζητήσεων που θα έχετε αυτές τις ημέρες, και εξαιτίας της  επιρροής της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Τοξότη και τον 3ο Ηλιακό σας οίκο, με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί γιατί είναι πιθανό αυτά που θα σας πουν να μην έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η βασική σας επιθυμία, λίγο πριν το τέλος της χρονιάς είναι να ολοκληρώσετε όλες τις επαγγελματικές σας συμφωνίες. Ωστόσο, καλό θα ήταν να μην αφήσετε την βιασύνη σας να σας παρασύρει και αγνοήσετε τα ψιλά γράμματα, γιατί κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Τοξότη και τον 2ο Ηλιακό σας οίκο με τον Ποσειδώνα, από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων το πιθανότερο είναι εκεί να κρύβονται παγίδες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Για άλλη μια φορά είστε οι πρωταγωνιστές των εξελίξεων. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής, που συνεχίζει το ταξίδι του στο ζώδιο σας,  με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων  και τον 4ο Ηλιακό σας οίκο, δυσκολεύει την προσπάθεια σας να βρείτε λύσεις  σε  πρακτικά προβλήματα της καθημερινής σας ζωής, με αποτέλεσμα να γίνεστε θύματα του ίδιου σας του εαυτού.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μέσα από παραμορφωτικούς καθρέφτες θα βλέπετε αυτές τις ημέρες τις καταστάσεις γύρω σας. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής από το ζώδιο του Τοξότη και τον 12ο Ηλιακό σας οίκο, με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, θα δημιουργήσει στρεβλώσεις  με αποτέλεσμα να νιώθετε ότι ζείτε σε ένα παράλληλο σύμπαν.

 ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν μπει νέα πρόσωπα στη ζωή σας, τα οποία όμως δεν σας έχουν πείσει ακόμα για την αξιοπιστία τους. Γι’ αυτό, κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής από το ζώδιο του Τοξότη και τον 11ο Ηλιακό σας οίκο, με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, καλό θα ήταν να μην βιαστείτε να ξεκινήσετε  νέες οικονομικές συνεργασίες, γιατί το πιθανότερο είναι να βρεθείτε προ εκπλήξεων.

ΙΧΘΥΣ

Όλα τα φώτα του πλανητικού σκηνικού θα είναι στραμμένα επάνω σας. Η όψη τετραγώνου  που θα σχηματίσει ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής από το ζώδιο του Τοξότη και τον 10ο Ηλιακό σας οίκο, με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Ποσειδώνα ο οποίος συνεχίζει το ταξίδι του στο ζώδιο σας, θα σας ωθήσει στην δημιουργία ενός άλλου κόσμο όπου το ψέμα με την πραγματικότητα δεν θα μπορούν να διαχωριστούν.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

 Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τετράγωνο Ήλιου-Άρη, Έκρηξη αδρεναλίνης !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Έκρηξη αδρεναλίνης, αυτή ακριβώς η φράση αντιπροσωπεύει με τον καλύτερο τρόπο το κ ...

Πανσέληνος-Έκλειψη Σελήνης στον Τοξότη και πως θα μας επηρεάσει …

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ένας ιδιαίτερα καυτός, από Αστρολογικής πλευράς , Ιούνιος ξεκίνησε, όχι μόνο από πλ ...

Σύνοδος Ήλιου-Ανάδρομης Αφροδίτης, Αποκατάσταση σχέσεων…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Μετά την καταιγίδα, λένε, ότι πάντα βγαίνει το ουράνιο τόξο. Έτσι, μετά την ερωτική ...

Τετράγωνο Ανάδρομης Αφροδίτης-Άρη, Ερωτικός πυρετός !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η ψυχολογική πίεση που βιώσαμε όλοι μας το τελευταίο χρονικό διάστημα θα αρχίσει σ ...

Ερμής στον Καρκίνο, Και πως θα μας επηρεάσει !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η ανάγκη μας για επικοινωνία, το προηγούμενο χρονικό διάστημα, μας ώθησε να χρησιμ ...

Εξάγωνο Άρη-Ουρανού, Με οδηγό την διαίσθηση !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Για να πάμε μπροστά και να ξεχωρίσουμε από το πλήθος, χρειάζεται αρκετές φορές στη ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u