Τετράγωνο Ήλιου-Άρη, Προσοχή στα πείσματα!!!

Τετράγωνο Ήλιου-Άρη, Προσοχή στα πείσματα!!!

Oroskopos.tv


Στις 3/12 ο Ήλιος από το ζώδιο του Τοξότη θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Άρη από το ζώδιο των Ιχθύων(10ο 47’). Ο Ήλιος είναι η χαρά της ζωής μας, ενώ ο Άρης είναι άμεσα συνδεδεμένος με τον τρόπο που αντιδρούμε στα ερεθίσματα, οπότε όταν αυτοί οι δύο πλανήτες συναντιούνται αυτό που σίγουρα θα συμβεί είναι η έκκριση της αδρεναλίνης, της ορμόνης που μας βοηθάει να αντιδρούμε όταν αισθανόμαστε ότι κινδυνεύουμε. Κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου Ήλιου- Άρη, έχουμε υπερέκκριση αδρεναλίνης, με αποτέλεσμα να έχουμε εντάσεις, τσακωμούς, επιθετική και προσβλητική συμπεριφορά, μικροατυχήματα εξαιτίας του θυμού μας, ενώ στο τέλος όλη αυτή η ένταση που βιώνουμε μας αφήνει άδειους από ενέργεια. Η όψη αυτή επηρεάζει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους Τοξότες, Ιχθύες) που είναι γεννημένοι στα τέλη του 1ου και αρχές του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο στη μοίρα που πραγματοποιείται η όψη. Ας δούμε πως θα κινηθούν οι εκπρόσωποι των 12 ζωδίων κάτω από την επίδραση αυτής της όψης. Η επιρροή της όψης ισχύει για  18ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Με καζάνι που βράζει θα μοιάζει η ψυχή σας αυτές τις ημέρες. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης σας Άρης με τον Ήλιο από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Τοξότη θα σας δημιουργήσει έντονο άγχος και  εσωτερική αναστάτωση την οποία δεν ξέρετε πώς να διοχετεύσετε. Προσπαθήστε να βρείτε τρόπους να διοχετεύσετε όλη αυτή την ενέργεια είτε μέσο της γυμναστικής είτε απλά κάνοντας μια βόλτα με τα πόδια.

ΤΑΥΡΟΣ

Η προσοχή των περισσότερων εκπροσώπων του ζωδίου σας αυτή την χρονική περίοδο είναι στραμμένη στην κοινωνική σας ζωή. Ωστόσο, αυτές τις ημέρες, εξαιτίας της επιρροής  της όψης τετραγώνου Ήλιου – Άρη, είναι πιθανό να υπάρξουν εντάσεις και καυγάδες εξαιτίας εγωιστικών συμπεριφορών.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ασκήσεις διαχείρισης θυμού θα πρέπει να κάνετε εσείς οι Δίδυμοι. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο των Ιχθύων με τον Ήλιο από το ζώδιο του Τοξότη, θα ανεβάσει επικίνδυνα τους τόνους τόσο στις διαπροσωπικές όσο και στις επαγγελματικές σας σχέσεις. Κατά τη διάρκεια των συζητήσεων προσπαθήστε να μην είστε εριστικοί και προσβλητικοί .

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτές οι μέρες θα είναι ιδιαίτερα έντονες για εσάς τους ευαίσθητους Καρκίνους . Κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου Ήλιου – Άρη, είναι πιθανό να ανέβουν επικίνδυνα οι τόνοι στο χώρο της εργασίας σας. Οι λεκτικές επιθέσεις που θα δεχθείτε από τους συναδέλφους σας  είναι πιθανό να σας αναστατώσουν.

ΛΕΩΝ

Η παρουσία του κυβερνήτη του ζωδίου σας Ήλιου στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Τοξότη σας έχει ενθουσιάσει.. Ωστόσο, η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτη σας Ήλιος με τον Άρη , θέλει προσοχή γιατί θα είναι υπεύθυνη για τις εντάσεις που θα δημιουργηθούν σε μια οικονομική σχέση . 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τις  διαπροσωπικές σας σχέσεις ασχολείστε αυτή  τη χρονική περίοδο εσείς οι Παρθένοι. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος  με τον Άρη θα προκαλέσει εκρηκτικές καταστάσεις στις οικογενειακές και στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Ο μόνος τρόπος για να τις αποτρέψετε είναι να αποφύγετε τα επικριτικά σχόλια.

ΖΥΓΟΣ

Σε έντονους ρυθμούς κινείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ζυγοί. Ωστόσο, εξαιτίας της  επιρροής της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Άρη θα πρέπει να αποφύγετε τις λεκτικές τηλεφωνικές αντιπαραθέσεις όταν οδηγείτε, γιατί θα είστε επιρρεπής σε μικροατυχήματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Διανύετε μια από τις πιο έντονες και δημιουργικές περιόδους της χρονιάς. Η παρουσία του Άρη στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων, αποτελεί για εσάς τους Σκορπιούς, μια αστείρευτη πηγή έμπνευσης. Ωστόσο, εξαιτίας της όψης τετραγώνου Ήλιου – Άρη, και στην προσπάθεια σας να λάβετε την επιβράβευση των αγαπημένων σας προσώπων, είναι πιθανό να γίνεται πιεστικοί απέναντι τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με το βλέμμα σας στραμμένο στις οικογενειακές σας υποθέσεις είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Τοξότες. Η παρουσία του Ήλιου στο ζώδιο σας, σας τροφοδοτεί με απίστευτη δύναμη, την οποία όμως, υπάρχουν στιγμές, που τα οικεία σας πρόσωπα αμφισβητούν.  Προσοχή όμως, γιατί κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου Ήλιου – Άρη, η κατάσταση στις οικογενειακές σας σχέσεις μπορεί να βγει εκτός ελέγχου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο μόνος χαρακτηρισμός που δεν ταιριάζει στην ζωή σας αυτή τη χρονική περίοδο είναι στασιμότητα, καθώς βρίσκεστε καθημερινά σε συζητήσεις που αφορούν μελλοντικές συνεργασίες. Ωστόσο σήμερα, κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου Ήλιου – Άρη, είναι πιθανό να προκύψουν εντάσεις σε μια μυστική  συνάντηση. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η παρουσία του Ήλιου στο ζώδιο του Τοξότη έχει δώσει νέα πνοή στην κοινωνική σας ζωή. μέσα από τις φιλικές σχέσεις έχετε γνωρίσει πολύ σημαντικούς ανθρώπους, οι οποίοι έχουν εισβάλει με δυναμικό τρόπο στη ζωή σας, γεγονός που σας αρέσει και θέλετε να το διαφυλάξετε. Ωστόσο, υπάρχουν στιγμές  που είστε πολύ  προστατευτικοί απέναντι τους με αποτέλεσμα να αισθάνονται πιεσμένοι, οπότε μην σας φανεί περίεργο αν κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου Ήλιου – Άρη, η αντίδραση τους είναι έντονη.

ΙΧΘΥΣ

Η παρουσία του Άρη στο ζώδιο σας, σας  έχει αυξήσει τα ενεργειακά σας αποθέματα. Ωστόσο υπάρχουν στιγμές που όλη αυτή την ενέργεια δεν ξέρετε πώς να την διαχειριστείτε. Η  όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος  με τον Άρη, θα βγάλει στην επιφάνεια την πιο εγωιστική και εκρηκτική πλευρά του χαρακτήρα σας.  Προσοχή, γιατί είναι πιθανό να οδηγηθείτε σε ακραίες καταστάσεις.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Επιστροφή του Ερμή στον Τοξότη, Χαρούμενες συζητήσεις…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 13/12 ο Ερμής θα αφήσει το ζώδιο του Σκορπιού και θα επιστρέψει στο ζώδιο του Τοξ ...

Oroskopos.tv

Σύνοδος Άρη-Ποσειδώνα, Το πάθος συναντά την φαντασία…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 7/12 ο πλανήτης της δράσης Άρης συνεχίζοντας το ταξίδι του στο ζώδιο των Ιχθύων ...

Oroskopos.tv

Νέα Σελήνη στον Τοξότη, Προσοχή στα νέα ξεκινήματα…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η Νέα Σελήνη του Δεκεμβρίου, όπως και κάθε Νέα Σελήνη θέλει να μας βάλει σε μια νέα ...

Oroskopos.tv

Τετράγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, Τα μάτια σας δεκατέσσερα…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 5/12 ο Ήλιος από το ζώδιο του Τοξότη  θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Ποσειδ ...

Oroskopos.tv

Επιστροφή του Ερμή στον Σκορπιό, Μεθοδικές κινήσεις…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Την 1/12 ο Ερμής συνεχίζοντας την ανάδρομη πορεία του θα επιστρέψει στο ζώδιο υδάτιν ...

Oroskopos.tv

Η επιστροφή της Αφροδίτης στον Σκορπιό, Το πάθος επιστρέφει…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Επιστροφή στα έντονα και γεμάτο πάθος συναισθήματα θα φέρει η μετάβαση της Αφροδί ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u
error: Content is protected !!