Τετράγωνο Ήλιου – Ποσειδώνα, Ότι λάμπει δεν είναι χρυσός …


Στις μέρες μας, το μυστικό της επιτυχίας δεν συνδέεται μόνο με τις υψηλές οικονομικές απολαβές, αλλά κυρίως με την ωριμότητα, την σταθερότητα και την διάρκεια στο χρόνο. Αυτές τις ημέρες, αρκετοί από εμάς, εάν κινηθούμε σωστά μπορούμε να έχουμε επιτυχημένα αποτελέσματα. Συγκεκριμένα, στις 16/06 ο Ήλιος, συνεχίζοντας το ταξίδι του ζώδιο του Ζυγού στους Διδύμους θα συναντηθεί  σε όψη τριγώνου με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου (25ο 06’).

Κάτω από την επιρροή της όψης τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο Κρόνο οι αποφάσεις που θα πάρουμε τόσο για την προσωπική μας ζωή όσο και για την καριέρα μας , θα είναι οριστικές αφού θα είναι αποτέλεσμα σοβαρής σκέψης, λογικής και αφού έχουμε μελετήσει κάθε τι με μεγάλη λεπτομέρεια. Επίσης, δεν θα διστάσουμε  να αναλάβουμε ευθύνες και μετά από ώριμη σκέψη να δώσουμε λύσεις στις υποθέσεις που μας απασχολούν, ενώ παράλληλα θα αποδείξουμε την αξία μας με τις πράξεις και όχι με τα λόγια μας.

Με χαρά θα δούμε τους κόπους και τις προσπάθειες μας να αποδίδουν, ενώ θα μας είναι ιδιαίτερα ευχάριστο να δουλέψουμε κάτω από κανόνες και ξεκάθαρους όρους. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο Κρόνο θα επηρεάσει θετικά τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου καθώς και όλους όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα. Ιδιαίτερα οι Δίδυμοι που  έχουν γενέθλια αυτές τις ημέρες, θα έχουν την δυνατότητα να πάρουν ώριμες αποφάσεις, επίσης θα δουν τα όνειρα τους να παίρνουν σάρκα και οστά και να μπαίνουν σε σταθερές βάσεις. Η θετική επιρροή τις όψης ισχύει για 7 ημέρες -/+.

Για τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από τους Διδύμους  με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου,  θα σας βοηθήσει να  βελτιώσετε την επικοινωνία στις προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις, ενώ θα κερδίσετε την εμπιστοσύνη των συνομιλητών σας με την σοβαρότητα και την ικανότητα σας να υλοποιείτε τις υποσχέσεις σας.  Επίσης, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να βρεθείτε κάτω από την προστασία ενός ισχυρού προσώπου του φιλικού και κοινωνικού σας κύκλου.

Για τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από τους Διδύμους με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, ευνοεί τις  σταθερές οικονομικές συνεργασίες, οι οποίες μπορεί να μην υπόσχονται εντυπωσιακά οικονομικά αποτελέσματα, ωστόσο θα έχουν διάρκεια στο χρόνο και θα βοηθήσουν μελλοντικά στην εξέλιξη της καριέρας μας. Σε προσωπικό επίπεδο, ο χρόνος που θα περάσουμε με τους αγαπημένους μας μπορεί να είναι αρκετά περιορισμένος, ωστόσο, θα είναι ουσιαστικός.

Για τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από τους Διδύμους με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, θα τους βοηθήσει να πάρουν αποφάσεις ζωής, μετά από ώριμη σκέψη και αφού έχουν ζυγίζει όλες τις εναλλακτικές, όχι μόνο για την καριέρα αλλά και για την προσωπική τους ζωή.  Επίσης, αρκετοί θα είναι και αυτοί που η επιβράβευση των προσπαθειών τους θα έρθει μαζί με ευθύνες.

Για τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς) η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από τους Διδύμους με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, τους υπόσχεται ότι θα τους βοηθήσει να οργανώσουν με κάθε λεπτομέρεια τα επόμενα τους τους βήματα, δουλεύοντας μεθοδικά και αθόρυβα. Ενώ από την άλλη πλευρά, θα έχουν την δυνατότητα να δώσουν οριστικές λύσεις τόσο σε θέματα υγείας όσο και στις οικονομικές υποθέσεις της οικογένειας τους.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο ωροσκόπιο σήμερα Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο ωροσκόπιο σήμερα Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να επικοινωνήσετε με φίλους ή συγγενείς που δ ...

Oroskopos.tv

Πως θα μας επηρεάσει η Πανσέληνος στο ζώδιο της Παρθένου στις 24/02/2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Με μια λαμπερή Πανσέληνο θα υποδεχθούμε το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Φεβρουαρ ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Αναζητήστε νέους τρόπους να εκφράσετε τις ιδέες σας και να επικοινωνήσετε μ ...

Oroskopos.tv

Σελήνη στον Λέοντα από 21-24 Φεβρουαρίου, ποια ζώδια θα επηρεαστούν θετικά

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η Σελήνη στις 21.02 στις 15.40 θα περάσει στο ζώδιο του Λέοντα και θα μας δώσει διάθεση γ ...

Ημερήσιο ωροσκόπιο σήμερα Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για σήμερα Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός  Αποφύγετε τις διαφωνίες και επικεντρωθείτε στην επίλυση προβλημάτων με δι ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!