Τετράγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, Τα μάτια σας δεκατέσσερα…

Τετράγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, Τα μάτια σας δεκατέσσερα…


Στις 5/12 ο Ήλιος από το ζώδιο του Τοξότη  θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων (13ο 44’). Η σχέση του Ήλιου με τον Ποσειδώνα μας βάζει στην διαδικασία αναζήτησης της ταυτότητας μας, το αν αυτή η αναζήτηση θα έχει θετική έκβαση θα εξαρτηθεί από πολλές παραμέτρους. Η συνάντηση των δύο αυτών πλανητών σε όψη τετραγώνου, μας κάνει να πέφτουμε εύκολα θύμα εξαπάτησης, ενισχύει την διαίσθηση μας η οποία όμως δεν είναι αξιόπιστη, δημιουργεί ψεύτικες ελπίδες, τονίζει την ανάγκη μας να ξεφύγουμε από τα προβλήματα της καθημερινότητα αυξάνοντας την ροπή προς το αλκοόλ, ενώ παράλληλα, είναι η αιτία να δημιουργηθούν κυκλοθυμικά ξεσπάσματα. Η όψη τετραγώνου θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) του 2ου δεκαημέρου ή όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Ας  δούμε πως θα επηρεάσει αυτή η όψη και τα 12 ζώδια. Η επιρροή της όψης ισχύει για 8 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Η όψη τετραγώνου  που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Τοξότη με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, θα ενισχύσει την διαίσθηση σας η οποία όμως δεν θα είναι καθόλου αξιόπιστη. Επίσης, καλό θα ήταν να αποφύγετε τις παρασκηνιακές ενέργειες.

ΤΑΥΡΟΣ

Το βλέμμα σας στραμμένο στις οικονομικές σας σχέσεις έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ταύροι. Ωστόσο, εξαιτίας της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Τοξότη με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, καλό θα ήταν να αποφύγετε να προχωρήσετε σε νέες οικονομικές συνεργασίες με άτομα από το φιλικό σας περιβάλλον γιατί είναι πιθανό να εξαπατηθείτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αρκετά προβληματισμένοι είστε εσείς οι Δίδυμοι. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Τοξότη, με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, θα διαψεύσει τις προσδοκίες σας γύρω από τις προοπτικές μιας νέας συνεργασίας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα επιφυλακτικοί με τα άτομα που θα γνωρίσετε αυτές τις ημέρες, γιατί είναι πιθανό να μην σας δείχνουν το πραγματικό τους πρόσωπο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το τελευταίο χρονικό διάστημα σας απασχολούν πολύ έντονα οι σχέσεις σας με τους συναδέλφους σας. Εξαιτίας της  όψης  τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Τοξότη με τον Ποσειδώνα, από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων, θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί με ορισμένους συναδέλφους σας, γιατί πίσω από το φιλικό τους χαμόγελο είναι πιθανό να υπάρχει δόλος. 

ΛΕΩΝ

Με το χαμόγελο στα χείλη είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Λέοντες. Ωστόσο, η όψη τετραγώνου  που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το φιλικό για εσάς ζώδιου του Τοξότη με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, είναι πιθανό να σας δημιουργήσει υπερβολικές προσδοκίες γύρω από ένα φιλόδοξο σχέδιο σας  με αποτέλεσμα να σας δημιουργηθούν υπερβολικές προσδοκίες οι οποίες σύντομα θα διαψευσθούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα μάτια σας δεκατέσσερα θα πρέπει να έχετε αυτές τις ημέρες  εσείς οι Παρθένοι. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος  από το ζώδιο του Τοξότη, με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο των Ιχθύων, θα επηρεάσει αρνητικά την κρίση σας με αποτέλεσμα να πέσετε πολύ εύκολα θύματα εξαπάτησης από φίλους ή συνεργάτες σας.

ΖΥΓΟΣ

Με σύνεση θα πρέπει να κινηθείτε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ζυγοί. Κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Τοξότη με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί με τις πληροφορίες που θα ακούτε και να τις διασταυρώνετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το βλέμμα σας στραμμένο στις οικονομικές σας συνεργασίες έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Σκορπιοί. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Τοξότη,  με τον Ποσειδώνα από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων, δεν είναι καλός σύμβουλος για να προχωρήσετε στην υπογραφή μιας νέας οικονομικής συνεργασίας. Ενώ, σε προσωπικό επίπεδο καλό θα ήταν να αποφύγετε να δανείσετε χρήματα σε ένα πρόσωπο από το ερωτικό σας παρελθόν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πήρα κόκκινα γυαλιά …. Αυτό ακριβώς συμβαίνει σε  εσάς τους Τοξότες αυτές τις ημέρες. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο σας  με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, θα θολώσει την κρίση σας με αποτέλεσμα να μπερδεύετε το πραγματικό με το φανταστικό, με αποτέλεσμα είτε να είστε επιρρεπείς στις εξαπατήσεις, είτε να είστε εσείς αυτός που θα εξαπατήσει. Επίσης, καλό θα ήταν  να μην ακούσετε την φωνή της διαίσθησης σας γιατί θα σας διαψεύσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σε δημιουργικό οίστρο είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Αιγόκεροι. Οι ιδέες που έχετε είναι πολλές και πολύ ενδιαφέρουσες. Κάτω από την επιρροή όμως της όψης  τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Τοξότη με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, καλό θα ήταν  να αποφύγετε τις παρασκηνιακές συζητήσεις γιατί είναι πιθανό πολύ σύντομα να αποκαλυφθούν. Ενώ, σε προσωπικό επίπεδο είναι πιθανό κάποιοι από εσάς να ζήσουν ένα παθιασμένο έρωτα σε ένα ταξίδι. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η κοινωνική σας ζωή βρίσκεται σε πρώτο πλάνο αυτή τη χρονική περίοδο.  Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Τοξότη με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, θα σας βάλει στον πειρασμό να προχωρήσετε σε μια οικονομική συνεργασία με ένα άτομο από τον φιλικό σας κύκλο, την οποία καλό θα ήταν  να αποφύγετε. Ενώ, σε προσωπικό επίπεδο είναι πιθανό να δημιουργήσετε στους άλλους την ψευδαίσθηση ότι οι πολύ στενές κοινωνικές σχέσεις είναι και ερωτικές.

ΙΧΘΥΣ

Αυτές τις ημέρες όλα γύρω σας γυρίζουν. Η όψη τετραγώνου  που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Τοξότη  με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Ποσειδώνα θα ενισχύσει τις διαισθητικές σας ικανότητες τις οποίες όμως, όπως και οι Τοξότες, καλό θα ήταν να μην εμπιστευτείτε, καθώς θα είστε εύκολα θύματα εξαπάτησης. Και επειδή αυτές τις ημέρες η φαντασία με την πραγματικότητα θα μπλέκονται, καλό θα ήταν να αποφύγετε το αλκοόλ και ότι άλλο μπορεί να σας δημιουργήσει ευφορία.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τετράγωνο Δία-Ανάδρομου Ποσειδώνα, υποσχέσεις χωρίς αντίκρυσμα !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 21/09 θα έχουμε για 3η φορά τη  συνάντηση του Δία με τον ανάδρομο  Ποσειδώνα σε ό ...

Τρίγωνο Άρη-Ανάδρομου Πλούτωνα, συναρπαστικές ερωτικές εμπειρίες..

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 19/09 ο πλανήτης της δράσης Άρης από το ζώδιο της Παρθένου θα σχηματίσουν όψη τρ ...

Η Πανσέληνος στους Ιχθύες και πως θα μας επηρεάσει …

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η Πανσέληνος του Σεπτεμβρίου  θα πραγματοποιηθεί στις 14/09 στις 07:30 π.μ. στο ζώδιο τω ...

Η Αφροδίτη στον Ζυγό και πως θα μας επηρεάσει !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Μετά την απόμακρη και για άλλους ψυχρή Αφροδίτη που γνωρίσαμε στο ζώδιο της Παρθέν ...

Ο Ερμής στον Ζυγό και πως θα μας επηρεάσει !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Μετά τον εύστροφο, παρατηρητικό και μερικές φορές επικριτικό Ερμή στην Παρθένο, ήρ ...

Αντίθεση Άρη-Ανάδρομου Ποσειδώνα, ψευδαισθήσεις και διαψεύσεις…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 14/09 ο πλανήτης της δράσης Άρης συνεχίζοντας το ταξίδι του στο ζώδιο της Παρθέν ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u