4 παράγοντες που αποτρέπουν μια σοβαρή σχέση, ακόμη κι αν την επιθυμείς


Αν και πιστεύεις πως είσαι καλός σύντροφος, υπάρχουν πάντα περιθώρια για βελτίωση.
Μια άτομο σε “γκοστάρει”, ένα άλλο είναι τοξικό, ένα τρίτο έχει υπερβολικό ναρκισσισμό, καθιστώντας σαφές πως δεν μπορείς να δημιουργήσεις οποιαδήποτε σχέση μαζί του, κυρίως ερωτική. Έτσι, βιώνουμε συχνά παράπονα σχετικά με τις “σοβαρές σχέσεις”. Συμφωνώ ότι υπάρχουν πολλές κακές επιλογές εκεί έξω, αλλά δεν μπορείς να κάνεις πολλά γι’ αυτό.

Αυτό που μπορείς, όμως, είναι να βελτιώσεις κάποιες πτυχές του εαυτού σου, πριν έρθει ο “σωστός άνθρωπος”. Ακόμη κι αν νομίζεις πως είσαι καλός σύντροφος, υπάρχουν πάντα περιθώρια βελτίωσης. Για να έχεις μια “σοβαρή σχέση”, αν αυτό είναι το επιθυμητό, είναι σημαντικό να εξετάσεις πρώτα τις εξής πτυχές του εαυτού σου, προτού κάνεις τη σωστή επιλογή.

4 παράγοντες που σε εμποδίζουν να κάνεις σοβαρή σχέση:

Εκφράζεις ανασφάλεια: Η ψυχοθεραπεία είναι ένα χρήσιμο εργαλείο, καθώς όλοι έχουμε ανασφάλειες και τραύματα. Είτε προέρχονται από την οικογένεια είτε από προηγούμενες σχέσεις, είναι σημαντικό να συνειδητοποιήσεις τη συμπεριφορά σου και τα τοξικά μοτίβα σκέψης σου. Αν δεν εκφράζεσαι σωστά, ζηλεύεις υπερβολικά ή δεν έχεις αυτοπεποίθηση, μπορεί να δημιουργηθούν προβλήματα στη μελλοντική σχέση σου.

Πέφτεις με τα μούτρα: Να πιστεύεις ότι κάποιος είναι ο σύντροφος της ζωής σου από το πρώτο ραντεβού είναι ουτοπικό. Ο ενθουσιασμός είναι καλός, αλλά χρειάζεται χρόνος για να επενδύσεις πλήρως σε ένα άτομο. Γρήγορα συμπεράσματα και βιαστικές κινήσεις δεν είναι επωφελείς.

Δεν έχεις ξεπεράσει την προηγούμενη σχέση σου: Αν δεν έχεις αποδεχτεί το τέλος της προηγούμενης σχέσης σου, δεν θα προχωρήσεις καλά σε ένα νέο ραντεβού. Πάρε τον χρόνο σου για να απομακρυνθείς από το παρελθόν και δημιούργησε τις συνθήκες για μια νέα σχέση.

Σνομπάρεις: Η “κακή αύρα” φαίνεται και δεν βοηθάει. Αν ξεκινάς να γκρινιάζεις, να απελπίζεσαι και να μοιράζεσαι μιζέρια, είναι αμήχανο. Εστίασε στην κοινωνική, επαγγελματική ζωή και στην αυτοεκτίμησή σου για να δημιουργήσεις τις συνθήκες που θα κάνουν έναν σύντροφο να θέλει να είναι δίπλα σουOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!