Αλλάζουν όλα για τρία ζώδια έως τέλη Νοεμβρίου [vid]


Είναι η στιγμή που συνειδητοποιούμε ότι, προκειμένου να προχωρήσουμε στο επόμενο στάδιο των σχέσεών μας, απαιτείται η υιοθέτηση ουσιαστικών και σταθερών αλλαγών στη ζωή μας.

Ο Ποσειδώνας, ένας πλανήτης που επιδεινώνει τις καταστάσεις, μιλάει στη Σελήνη, ενθαρρύνοντάς μας να επικεντρωθούμε σε ό,τι έχει πραγματική σημασία.

Το τετράγωνο Σελήνης Ποσειδώνα μας δίνει τη δυνατότητα να ρίξουμε μια ματιά σε ό,τι φέρνουμε στη σχέση μας και να σκεφτούμε ποιες αλλαγές πρέπει να κάνουμε. Σε αυτήν τη μέρα, χαρίζεται ελευθερία σε τρία ζώδια για να εκφραστούν με ειλικρίνεια και όραμα. Κοιτάζουμε προς το μέλλον με την επιθυμία να το διαμορφώσουμε κατάλληλα. Ας χρησιμοποιήσουμε αυτήν τη μέρα ως το πρώτο βήμα για μεγάλες αλλαγές.

Οι σχέσεις διαμορφώνονται για τρία ζώδια στις 15 Νοεμβρίου, χάρη στην επίδραση του τετραγώνου μεταξύ Σελήνης και Ποσειδώνα.

1.Ζυγέ, αντιμετωπίζεις τους φόβους σου για την αγάπη.
Πάντα πίστευες ότι η πρόοδος απαιτεί αλλαγές και αυτή η αλλαγή απαιτεί θάρρος. Είναι ο κύριος λόγος που η αλλαγή δεν συμβαίνει τόσο συχνά όσο θα έπρεπε, καθώς οι άνθρωποι τείνουν να υποχωρούν πριν αναλάβουν κάτι που θεωρούν τρομακτικό. Στην περίπτωσή σας, υπάρχουν θέματα στη σχέση που χρειάζονται εργασία, και αυτά τα έχετε αποφύγει μέχρι σήμερα.
Από τις 15 Νοεμβρίου 2023, αποφασίζετε και οι δύο ότι ήρθε η στιγμή να αντιμετωπίσετε αυτά τα θέματα. Έχετε αποδείξει ότι μπορείτε να μοιραστείτε τις ιδέες σας, και η σημερινή μέρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να το κάνετε. Εάν θέλετε να εξελίξετε αυτήν τη σχέση, και οι δύο πρέπει να καταλήξετε σε συμβιβασμό σχετικά με τις αλλαγές που χρειάζονται να γίνουν. Η σημερινή μέρα σας ενημερώνει ότι δεν υπάρχει λόγος για φόβο και ότι μπορείτε να αντιμετωπίσετε την αλλαγή με αισιοδοξία.

2. Σκορπιέ, σταμάτα να επιδιώκεις να αλλάξεις τον σύντροφό σου.
Παρά το γεγονός ότι εξακολουθείς να έχεις τη δύναμη να αντιμετωπίσεις τις προκλήσεις που φέρνει ο προσωπικός σου κύκλος του Ήλιου, είσαι επίσης σε θέση να αντλήσεις ενέργεια από την τετραγωνία της Σελήνης με τον Ποσειδώνα που συμβαίνει σήμερα.Από 15 Νοεμβρίου 2023, θα συνειδητοποιήσεις ότι η σχέση σου βρίσκεται σε σημείο κρίσης και ότι ήρθε η στιγμή να αρχίσεις τη δουλειά για σημαντικές αλλαγές.Αισθάνεσαι ότι η σχέση σου βασίζεται στην εξουσία και κανένας από τους δύο δεν είναι διατεθειμένος να το αλλάξει. Επιθυμείς ανάπτυξη και ενδυνάμωση σε αυτήν τη σχέση, αλλά για να το επιτύχεις, πρέπει να αποδεχτείς ότι κάποια πράγματα δεν μπορούν να αλλάξουν και άλλα πρέπει να αλλάξουν. Η σημερινή ημέρα φέρνει μια ανατροπή στην έννοια της αλλαγής για εσένα και όλα σχετίζονται με την αποδοχή.

Καταλαβαίνεις ότι είναι καιρός να κοιτάξεις βαθιά στα μάτια του συντρόφου σου και να δεις τι υπάρχει στη ψυχή σας. Είναι κάτι που πρέπει να σεβαστείς. Επομένως, για σένα, Σκορπιέ, η “αλλαγή” μπορεί να σημαίνει αλλαγή της προοπτικής σου ή, μάλλον, αποδοχή του συντρόφου σου όπως είναι. Αν και αυτό δεν φαίνεται ότι είναι αλλαγή, είναι σίγουρα. Η αποδοχή του του επιτρέπει να αναπτυχθεί. Αυτό συμβάλλει στη δυναμική της σχέσης.

3.Τοξότη, πλησιάζεις τη σχέση σου με μεγαλύτερη σοβαρότητα.

Κατά τη διάρκεια της τετραγωνίας της Σελήνης με τον Ποσειδώνα από τις 15 Νοεμβρίου, καταλαβαίνεις ότι πρέπει να προσεγγίσεις τον έρωτά σου με μεγαλύτερη σοβαρότητα, αν επιθυμείς μια διαρκή και εξελισσόμενη σχέση. Η ανάγκη για μεγάλες αλλαγές είναι εμφανής. Η μεγάλη αυτή αλλαγή πρέπει να ξεκινήσει από τον εαυτό σου, διότι η σχέση σου αξίζει την προσοχή και την αφοσίωσή σου.

Στο παρελθόν, μπορεί να είχες την πεποίθηση ότι ο τρόπος που αντιμετώπιζες τα πράγματα ήταν εντάξει, και ότι δεν έπρεπε να λαμβάνεις υπόψη τα συναισθήματα του συντρόφου σου, υποθέτοντας απλώς ότι σε αγαπούσε “τέτοιος όπως είσαι”. Αν και σε αγαπούν “τέτοιος όπως είσαι”, υπάρχουν προτάσεις που έχουν τεθεί και που έχεις αγνοήσει. Ίσως σήμερα να είναι η κατάλληλη στιγμή να λάβεις σοβαρά υπόψη τις προτάσεις αυτές. Οι άνθρωποι γύρω σου δεν είναι εδώ για να σε αλλάξουν, αλλά για να σε ενθαρρύνουν να αναζητήσεις την αλλαγή μέσα σου, προκειμένου να επιτύχεις μεγαλύτερη ευτυχία.

Θα νιώσεις μια είδους “επανεκκίνηση”, καθώς κατά τη διάρκεια της τετραγωνίας με τον Ποσειδώνα, θα συνειδητοποιήσεις τι χρειάζεται να γίνει για να δημιουργηθεί μια καλύτερη ατμόσφαιρα για εσένα και τον σύντροφό σου. Εσύ και ο σύντροφός σου θα εμπλακείτε σε έναν χορό αλλαγής, αφού κατανοήσετε ότι η αλλαγή αυτή είναι μια κοινή περιπέτεια που ξεκινάτε μαζί, από τις 15 Νοεμβρίου. Είναι όλα καλά, και το αντιλαμβάνεσαι.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!