Είσαι μόνη; Ανακάλυψε με ποιο dating trend συνδέεσαι.


 

Τα dating trends μπορεί να μην είχες ονομάσει ακόμα, αλλά αποδεικνύουν πως δεν είσαι η μόνη που απολαμβάνει τη ζωή του single!

Κάθε άντρας ή γυναίκα στον κόσμο των singles παρακολουθεί τα dating trends, που συνεχώς επεκτείνονται και επηρεάζουν τη ζωή μας.

Τα καλά νέα είναι πως όλα τα “κακώς κείμενα” στον χώρο του dating έχουν πλέον όνομα. Αυτό σημαίνει ότι δεν είσαι μόνη σε αυτήν την κατάσταση, διότι αν κάτι γίνεται trend, σημαίνει ότι έχει επηρεάσει πολλές άλλες ευαίσθητες ψυχές.

Συγκεντρώσαμε λοιπόν τα καλύτερα και πιο promising dating trends και όλα τα tips που θα ήθελες να έχεις σημειωμένα στην ατζέντα σου, πριν το επόμενο ραντεβού σου.

  1. Είμαστε και δεν είμαστε… Έχεις βάλει τέλος ή τουλάχιστον το αντιλήφθηκες ότι βάζει τέλος το άτομο που σε ενδιαφέρει, με διάφορες δικαιολογίες όπως “δεν ξέρω τι θέλω”; Ενώ εσύ απολαμβάνεις την single ζωή σου, εμφανίζεται ξανά σαν μαγεία για να σε κάνει να αναρωτιέσαι αν τελικά είστε μαζί.
  2. Pocketing: Έχεις “τσεπώσει” κάποιον; Οι επαφές γίνονται συχνότερες, αλλά αυτός αποφασίζει πότε. Μπορείτε να βγαίνετε για καιρό, αλλά η σχέση παραμένει στο στάδιο του dating. Αν δεν είναι 100% μέσα, ίσως είναι καλύτερο να απομακρυνθείς.
  3. Zombie-ing: Το επόμενο στάδιο του ghosting Ενώ το ghosting είναι όταν κάποιος εξαφανίζεται, το Zombie-ing είναι όταν επιστρέφει. Πρόσεχε αυτούς που εμφανίζονται ξανά χωρίς εξηγήσεις.
  4. Benching: Όταν γίνεσαι το plan B τους Είναι πιθανό να είσαι το “Plan B” κάποιου που ψάχνει κάτι καλύτερο. Μην είσαι το backup του κανενός, αξίζεις περισσότερα.

Αν θέλεις να απολαύσεις το ραντεβού σου και να διασκεδάσεις, θυμήσου να καθορίσεις τα όριά σου και να μην κάνεις συμβιβασμούς στην αναζήτηση του κατάλληλου συντρόφου.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!