Ερωτική Σελήνη [21-23/11]: Για κάποιον λόγο, όλα αλλάζουν [vid]


Κριός: Αναμένετε όλα να συμβούν, αλλά ο μεγάλος έρωτας από το παρελθόν έρχεται να σας διεκδικήσει. “You and Me – Απρόσμενη επίσκεψη.”

Ταύρος: Αν γνωρίζετε τι θέλετε στην αγάπη, πρέπει να προβείτε σε επικοινωνιακά βήματα. Αυτήν την εποχή, καμία αλλαγή δεν θα έρθει αυτομάτως. “You and Me – Ερωτικές εξομολογήσεις.”

Δίδυμοι: Η καλή διάθεση του ανθρώπου σας ανακοινώνει τις προθέσεις του για τον δεσμό σας. “You and Me – Εξηγήσεις από άντρα.”

Καρκίνος: Οι θετικές μέρες μέχρι το τέλος του μήνα θα ωφελήσουν κυρίως τα οικονομικά σας, συνδεδεμένα με τα συναισθηματικά σας. “You and Me – Αισθηματική ανακούφιση.”

Λέων: Υπάρχουν θέματα που απασχολούν έντονα τον άνθρωπο σας, και έχει σκοπό να τα συζητήσει μαζί σας στο εγγύς μέλλον. “You and Me – Ηρεμία και γαλήνη.”

Παρθένος: Η γαλήνη στη σχέση σας είναι αποτέλεσμα δικής σας προσπάθειας, και πιθανότατα θα εξελιχθεί σε κάτι πιο σοβαρό. “You and Me – Αξιολογήσεις παρελθόντος.”

Ζυγός: Η καρδιά σας πληγώνεται από ανώριμες συμπεριφορές του ανθρώπου σας, και ίσως πρέπει να του μιλήσετε. “You and Me – Νέες γνωριμίες.”

Σκορπιός: Καθώς ο Νοέμβριος τελειώνει, ολοκληρώστε θέματα που σας απασχολούν. “You and Me – Ευκαιρίες επανασύνδεσης.”

Τοξότης: Αντιμετωπίστε τις δυσκολίες στις επικοινωνίες με τον άνθρωπό σας, καθώς αυτό θα λυθεί σύντομα. “You and Me – Επικοινωνιακές προκλήσεις.”

Αιγόκερως: Αν έχετε κάνει περισσότερα από όσα ζητά ο άνθρωπος σας, αλλάξτε προσέγγιση. “You and Me – Οι δυσκολίες υποχωρούν.”

Υδροχόος: Μια παλιά σας γνωριμία επιστρέφει με προτάσεις για να ξανασυνδεθείτε. “You and Me – Καινούργιες επαφές.”

Ιχθείς: Οι καταστάσεις σταθεροποιούνται και θα βρεθείτε ξανά σε κοινό δρόμο με τον άνθρωπό σας. “You and Me – Επηρεασμοί από τα παλιά.”Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!