Ερωτική Σελήνη [21-23/11]: Για κάποιον λόγο, όλα αλλάζουν [vid]


Κριός: Αναμένετε όλα να συμβούν, αλλά ο μεγάλος έρωτας από το παρελθόν έρχεται να σας διεκδικήσει. “You and Me – Απρόσμενη επίσκεψη.”

Ταύρος: Αν γνωρίζετε τι θέλετε στην αγάπη, πρέπει να προβείτε σε επικοινωνιακά βήματα. Αυτήν την εποχή, καμία αλλαγή δεν θα έρθει αυτομάτως. “You and Me – Ερωτικές εξομολογήσεις.”

Δίδυμοι: Η καλή διάθεση του ανθρώπου σας ανακοινώνει τις προθέσεις του για τον δεσμό σας. “You and Me – Εξηγήσεις από άντρα.”

Καρκίνος: Οι θετικές μέρες μέχρι το τέλος του μήνα θα ωφελήσουν κυρίως τα οικονομικά σας, συνδεδεμένα με τα συναισθηματικά σας. “You and Me – Αισθηματική ανακούφιση.”

Λέων: Υπάρχουν θέματα που απασχολούν έντονα τον άνθρωπο σας, και έχει σκοπό να τα συζητήσει μαζί σας στο εγγύς μέλλον. “You and Me – Ηρεμία και γαλήνη.”

Παρθένος: Η γαλήνη στη σχέση σας είναι αποτέλεσμα δικής σας προσπάθειας, και πιθανότατα θα εξελιχθεί σε κάτι πιο σοβαρό. “You and Me – Αξιολογήσεις παρελθόντος.”

Ζυγός: Η καρδιά σας πληγώνεται από ανώριμες συμπεριφορές του ανθρώπου σας, και ίσως πρέπει να του μιλήσετε. “You and Me – Νέες γνωριμίες.”

Σκορπιός: Καθώς ο Νοέμβριος τελειώνει, ολοκληρώστε θέματα που σας απασχολούν. “You and Me – Ευκαιρίες επανασύνδεσης.”

Τοξότης: Αντιμετωπίστε τις δυσκολίες στις επικοινωνίες με τον άνθρωπό σας, καθώς αυτό θα λυθεί σύντομα. “You and Me – Επικοινωνιακές προκλήσεις.”

Αιγόκερως: Αν έχετε κάνει περισσότερα από όσα ζητά ο άνθρωπος σας, αλλάξτε προσέγγιση. “You and Me – Οι δυσκολίες υποχωρούν.”

Υδροχόος: Μια παλιά σας γνωριμία επιστρέφει με προτάσεις για να ξανασυνδεθείτε. “You and Me – Καινούργιες επαφές.”

Ιχθείς: Οι καταστάσεις σταθεροποιούνται και θα βρεθείτε ξανά σε κοινό δρόμο με τον άνθρωπό σας. “You and Me – Επηρεασμοί από τα παλιά.”Oroskopos.tv

Μιλήσε απευθείας με τους ειδικούς και ενημερώσου 901 600 3455 Αστρολογικές προβλέψεις από την κορυφαία ομάδα αστρολόγων!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
901 600 3455 από σταθερό 1,30€/1' και από κινητό 1,75€/1'**(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Η ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΎΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2106085999, Planet Phones Αλέκου Παναγούλη 40, Νέα Ιωνία
Powered by OroskoposTV
Κλήση 9016003455
error: Content is protected !!