Σε αναζήτηση της επιτυχίας, παρέλειψες να γεμίσεις το κενό στην ψυχή σου.


Είναι αλήθεια ότι όταν κοιτάς τα βλέμματα των ανθρώπων γύρω σου, νιώθεις περηφάνια. Είσαι όμορφη, καλοστημένη, δυναμική, γεμάτη αυτοπεποίθηση όταν βρίσκεσαι στα ψηλά τακούνια σου. Είσαι έτοιμη να αντιμετωπίσεις τον κόσμο, γεμάτη θάρρος και αποφασιστικότητα, έτοιμη να πολεμήσεις οποιαδήποτε μάχη προκύψει και να αντιμετωπίσεις τα πιο δύσκολα εμπόδια. Φαίνεσαι επιτυχημένη, σκληρή, και αδίστακτη.

Αυτή είναι η εικόνα που παρουσιάζεις στον έξω κόσμο και αυτήν την εικόνα θες να διατηρήσεις. Οι άλλοι σε κοιτάζουν με θαυμασμό και ζήλια, πιστεύοντας πως μπορείς να επιτύχεις τα πάντα. Κανείς δεν φαντάζεται ότι μπορεί να νιώθεις μόνη στο κενό της νύχτας.

Τα κενά αυτά, όταν γυρίζεις σπίτι, αφήνοντας πίσω τα ψηλά τακούνια και αφαιρώντας το προσωπείο της επιτυχημένης γυναίκας, τις άδειες νύχτες που παραμένεις μόνη, αντιμετωπίζεις την αληθινή σου φύση. Η ζεστή πυτζάμα σου δεν θυμίζει το κομψό σου νυχτικό, και αν και έχεις προσπαθήσει να γεμίσεις το κενό σου με φαγητό, ανακαλύπτεις ότι η ψυχή σου παραμένει άδεια. Καταφεύγεις σε μεγάλα πιάτα φαγητού και γενναία κομμάτια σοκολάτας, προσπαθώντας ανεπιτυχώς να καλύψεις τη συναισθηματική σου ανάγκη.

Κι όμως, παρά τον πλήρη στομάχο και την περίσκεψη στο φαγητό, η ψυχή σου παραμένει άδεια. Και όταν έχεις δοκιμάσει όλες τις λύσεις και βρίσκεσαι μόνη στο κρεβάτι, τότε καταλαβαίνεις ότι χρειάζεσαι κάτι περισσότερο.

Ενδεχομένως να είναι η στιγμή να εξετάσετε την υπομονή και τη θέλησή σου για μια συναισθηματική σχέση. Θυμήσου πόσο απλό κοριτσάκι ήσουν πριν, όταν άφηνες τους άλλους να έχουν τον πρώτο λόγο και δεν φορτώνεσαι με όλες τις ευθύνες. Η ζωή δεν είναι μια ανελέητη μάχη και ο έρωτας δεν είναι παιχνίδι εξουσίας. Δώσε στον εαυτό σου την ευκαιρία να είναι ευάλωτος και βρες τον χώρο για συναισθηματική σύνδεση και υποστήριξη.

Ίσως τελικά να ανακαλύψεις ότι η δύναμή σου μπορεί να γίνει η αδυναμία σου και ότι υπάρχουν πολλοί τρόποι να επιβεβαιώνεσαι πέρα από την επαγγελματική επιτυχία. Και τελικά, άνοιξε τον εαυτό σου σε αυτόν που θα σε προσεγγίσει και θα σε αγκαλιάσει ως γυναίκα, όπως εκείνο το κοριτσάκι που παίζει ακόμη στην καρδιά σου.


Oroskopos.tv

Μιλήσε απευθείας με τους ειδικούς και ενημερώσου 901 600 3455 Αστρολογικές προβλέψεις από την κορυφαία ομάδα αστρολόγων!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
901 600 3455 από σταθερό 1,30€/1' και από κινητό 1,75€/1'**(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Η ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΎΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2106085999, Planet Phones Αλέκου Παναγούλη 40, Νέα Ιωνία
Powered by OroskoposTV
Κλήση 9016003455
error: Content is protected !!