Το Αστρολογικό Δελτίο Της Εβδομάδας (03.12.23-10.12.23)


Σε πιο ήρεμους ρυθμούς θα κινηθούμε αυτή την εβδομάδα, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν θα μας δοθεί, κατά τη διάρκεια της, η δυνατότητα να βάλουμε τη ζωή μας σε σταθερή τροχιά.

Η 2η εβδομάδα του Δεκεμβρίου έχει 2 σημαντικές πλανητικές αλλαγές, την είσοδο της Αφροδίτης στο μυστηριώδες υδάτινο ζώδιο του Σκορπιού, και την επιστροφή του Ποσειδώνα σε ορθή πορεία στους Ιχθύς. Η Αφροδίτη, άλλωστε ως μια κυρία, θα είναι και η πρωταγωνίστρια της εβδομάδας.

Αρχικά πριν αποχωρήσει από το ζώδιο του Ζυγού θα συναντηθεί σε όψη τετραγώνου με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, ωθώντας μας να ρίξουμε τους τίτλους του τέλους σε τοξικές καταστάσεις.

Ενώ, αμέσως μετά την είσοδο της στο ζώδιο του Σκορπιού, η πρώτη της συνάντηση σε όψη τριγώνου με τον Κρόνο από τους Ιχθύς , θα μας βοηθήσει όχι μόνο να βάλουμε την προσωπική μας ζωή σε σταθερές βάσεις, αλλά θα λειτουργήσει πάρα πολύ βοηθητικά και για το πορτοφόλι μας. Με μια προϋπόθεση, ότι δεν θα παρασυρθούμε σε σπατάλες και υπερβολές εξαιτίας της όψης αντίθεσης, που θα σχηματίσει στην εκπνοή της εβδομάδας η Αφροδίτη με τον ανάδρομο Δία. Η εβδομάδα αυτή όμως, κουβαλάει στις αποσκευές της και πολύ σημαντικές ευκαιρίες, ιδιαίτερα στα μέσα της, τις οποίες και πρέπει να εκμεταλλευτούμε με την βοήθεια της όψης τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον ανάδρομο Δία.

Την τύχη με το μέρος τους αυτή την εβδομάδα θα έχουν τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι).

Μια από τις πιο ερωτικές περιόδους της χρονιάς ξεκινά για τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς).

Τις υπερβολές και τις σπατάλες θα πρέπει να αποφύγουν οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους). Ενώ ουδέτερη θα είναι, τόσο για τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους), παρόλο που στο ξεκίνημα της δεν θα είναι τόσο ευχάριστη, όσο και για τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς)

Την Κυριακή 03/12 η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα ανοίξει τον δρόμο να προχωρήσουν σε οριστικά ξεκαθαρίσματα, και να απελευθερωθούν από τοξικές σχέσεις και συνεργασίες, οι οποίες αποτελούσαν τροχοπέδη στην ζωή τους, οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) των 2 τελευταίων ημερών.

Την Δευτέρα 04/12 η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο της Παρθένου και οι διαδοχικές όψεις αντίθεσης που θα σχηματίσει με τον Κρόνο από τους Ιχθύς, και τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον Άρη από το ζώδιο του Τοξότη, θα ανεβάσει τους τόνους και θα ωθήσει σε ιδιαίτερα καυστικά σχόλια τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 1ου δεκαημέρου. Το σημαντικότερο όμως πλανητικό γεγονός της ημέρας, δεν είναι άλλο από την είσοδο της Αφροδίτης στο Σταθερό και Υδάτινο ζώδιο του Σκορπιού, μια μετακίνηση η οποία θα εγκαινιάσει μια από τις πιο ερωτικές περιόδους της χρονιάς για τα ζωδια του νερου (Καρκινους, Σκορπιους, Ιχθυς).

Την Τρίτη 05/12 η πρώτη όψη που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού, θα είναι η όψη τριγώνου με τον Κρόνο από τους Ιχθύς, κατω απο την επιρροη της θα πάρουν σημαντικές αποφάσεις για την προσωπική τους ζωή, ενώ παράλληλα μπορεί να προχωρήσουν και σε σημαντικές οικονομικές συνεργασίες, οι οποίες θα προσφέρουν σταθερότητα, στα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύς) των 2 πρώτων ημερών. Επίσης, ευνοείται η δημιουργία σχέσεων με διαφορά ηλικίας.

Την Τετάρτη 06/12 η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο της Παρθένου και η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, είναι πιθανό να θολώσει την κρίση, με αποτέλεσμα να παρασυρθούν σε λανθασμένες εκτιμήσεις οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου. Τα καλά νέα της ημέρας θα έρθουν λίγες ώρες αργότερα, όταν ο Ποσειδώνας θα ολοκληρώσει την ανάδρομη πορεία του και θα μπει σε στάση.

Την Πέμπτη 07/12 η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον ανάδρομο Δία από το ζώδιο του Ταύρου, υπόσχεται θετικές εξελίξεις στις επαγγελματικές υποθέσεις των ζωδίων της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 1ου δεκαημέρου, τα μυστικό της επιτυχίας τους θα είναι η επικοινωνιακή τους άνεση, αλλά και η ικανότητα τους να εκμεταλλεύονται προς όφελος τους τις γνωριμίες τους. Επίσης, την ίδια ημέρα ο Ποσειδώνας θα ξεκινήσει την ορθή του πορεία στους Ιχθύς.

Την Παρασκευή 08/12 η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Ζυγού και η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει με τον Ήλιο από το ζώδιο του Τοξότη, θα ενισχύσει την καλή διάθεση αλλά και την ικανότητα να ελίσσονται τόσο οι Κριοί και οι Ζυγοί όσο και οι Δίδυμοι και οι Τοξότες που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 2ου δεκαημέρου.

Το Σάββατο 09/12 η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού με τον ανάδρομο Δία από το ζώδιο του Ταύρου, χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, γιατί είναι πιθανόν να παρασύρει σε οικονομικές και συναισθηματικές σπατάλες τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 1ου δεκαημέρου.

Ενώ την Κυριακή 10/12 η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Σκορπιού και η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, είναι πιθανό να παρασύρει σε εριστικές αντιδράσεις του εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου και στις αρχές του 3ου δεκαημέρου.

Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι, η επιτυχία και η ευτυχία δεν έρχονται από μόνες τους, αντίθετα χτίζονται σε σταθερές βάσεις, χωρίς βιασύνες και υπερβολές.

Να έχουμε μια όμορφη εβδομάδα!!!Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!