To Αστρολογικό Δελτίο Της Εβδομάδας από 14/01/24 εώς 21/01/24


ΤΟ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 

Κομβικής σημασίας θα είναι αυτή η εβδομάδα για όλους μας, καθώς κατά τη διάρκεια της, θα κλείσει ένας κύκλος σημαντικών αλλαγών και εξελίξεων, τόσο σε κοσμικό όσο και σε ατομικό επίπεδο, ο οποίος ξεκίνησε πριν από 15 περίπου χρόνια. 

Η εβδομάδα θα ξεκινήσει με την επιστροφή του πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή στο ζώδιο του Αιγόκερω. 

Η παρουσία του στο ζώδιο της φιλοδοξίας και των στόχων, θα μας ωθήσει να γίνουμε πιο ουσιαστικοί στον τρόπο που επικοινωνούμε, και να είμαστε πιο εστιασμένοι στους στόχους μας.

Οι συναντήσεις του Ερμή τόσο με τον Κρόνο όσο και με τον Δία, θα μας βοηθήσουν όχι μόνο να τακτοποιήσουμε τις υποθέσεις μας,  με τον πλέον αποτελεσματικό τρόπο, αλλά, θα μας ανοίξουν ένα παράθυρο στο μέλλον, καθώς εκτός από τυχερές γνωριμίες, φέρνουν ευχάριστες εξελίξεις στις υποθέσεις που μας απασχολούν.

Εξίσου σημαντικές, θα είναι και οι συναντήσεις του Ήλιου, αρχικά με τον Ποσειδώνα, μέσο της οποίας  η διαίσθηση αλλά και οι καλλιτεχνικές μας ανησυχίες θα βρουν χώρο να εκφραστούν. Ενώ, λίγα λεπτά πριν την είσοδο του στο ζώδιο του Υδροχόου, η τελευταία συνάντηση του με τον Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερω, ουσιαστικά σηματοδοτεί  την ολοκλήρωση  ενός  κύκλου αλλαγών και εσωτερικής μεταμόρφωσης.

Αν κάτι πρέπει να προσέξουμε, κυρίως στα μέσα της εβδομάδας, είναι να μην πέσουμε θύματα των ερωτικών ψευδαισθήσεων, στις οποίες είναι πιθανόν να μας παρασύρει η συνάντηση της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα.

Το σημαντικότερο όμως Αστρολογικό γεγονός του μήνα  είναι, η είσοδος του Πλούτωνα στο ζώδιο του Υδροχόου, στα τέλη αυτής της εβδομάδας, καθώς είναι προάγγελος σημαντικών εξελίξεων σε πολλούς τομείς της επιστήμης και όχι μόνο.

Ιδιαίτερα ευνοημένα, αυτή την εβδομάδα θα είναι τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι)

Ουδέτερη θα είναι για τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους).

Επιρρεπείς σε ερωτικές ψευδαισθήσεις θα είναι οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς).

Ενώ, ένας κύκλος καθοριστικών αλλαγών, αναθεωρήσεων και μετασχηματισμού ολοκληρώνεται για τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους).

Την Κυριακή 14/01, η παρουσία της Σελήνης στους Ιχθύς και η όψη συνόδου που θα σχηματίσει με τον Κρόνο, θα κάνει ιδιαίτερα επιφυλακτικούς και απόμακρους τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 1ου δεκαημέρου. Το σημαντικότερο όμως πλανητικό γεγονός της ημέρας , είναι η επιστροφή του Ερμή στο ζώδιο του Αιγόκερω, και αυτό γιατί θα μας βοηθήσει να αρχίσουμε να λειτουργούμε στην καθημερινότητα μας πιο μεθοδικά και συγκροτημένα.

Την Δευτέρα 15/01 η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, θα ενισχύσει τις διαισθητικές ικανότητες και αυτό θα λειτουργήσει προς όφελος, τόσο των Καρκίνων και των Αιγόκερων όσο και των Παρθένων και των Ιχθύων που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου.

Την Τρίτη 16/01 η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιου του Κριού και οι διαδοχικές όψεις τετραγώνου που θα σχηματίσει, τόσο με τον Ερμή όσο και με τον Άρη από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα δυσκολέψει την συγκέντρωση και αυτό θα οδηγήσει σε νευρικές αντιδράσεις τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 1ου δεκαημέρου.

Την Τετάρτη 17/01 η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Κριού με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Τοξότη, θα ενισχύσει την γοητεία και θα βοηθήσει να ξεχωρίσουν μέσα στον φιλικό τους κύκλο τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου.

Την Πέμπτη 18/01 η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει, για 3η φορά μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα, ο Ερμής από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον Κρόνο από τους Ιχθύς, θα βοηθήσει να τακτοποιήσουν τις γραφειοκρατικές τους εκκρεμότητες και να οργανώσουν με αποτελεσματικό τρόπο τις προσωπικές και επαγγελματικές τους υποθέσεις, τόσο οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι όσο και οι Παρθένοι και οι Ιχθύς, που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 1ου δεκαημέρου.

Την Παρασκευή 19/01 αρχικά, η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον Δία από το ζώδιο του Ταύρου, θα φέρει ευχάριστα νέα αλλά και τυχερές γνωριμίες, οι οποίες θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στο μέλλον, για τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 1ου δεκαημέρου. Ενώ, λίγες ώρες αργότερα, η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Τοξότη με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, είναι πιθανό να παρασύρει σε ερωτικές ψευδαισθήσεις ή απιστίες, τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου.

Το Σάββατο 20/01, λίγη ώρα πριν ο Ήλιος κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Υδροχόου, και εγκαινιάσει την φετινή γενέθλια χρονιά τους, θα συναντηθεί για τελευταία φορά, σε όψη συνόδου με τον Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερω, μια συνάντηση που ολοκληρώνει ένα κύκλο ουσιαστικών αλλαγών και εσωτερικής μεταμόρφωσης, που προκάλεσε τα τελευταία 15 χρόνια, στην ζωή των εκπροσώπων του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους).

Νωρίς  το πρωί της Κυριακής 21/01 θα έχουμε την σημαντικότερη πλανητική μετακίνηση του μήνα, και αυτή δεν είναι άλλη, από την είσοδο του Πλούτωνα στο ζώδιο του Υδροχόου. Η παρουσία του στο Αέρινο και Σταθερό ζώδιο του Υδροχόου, θα προκαλέσει σημαντικές αλλαγές και τομές, τόσο στην επιστήμη, όσο και στα ζητήματα που αφορούν το ευρύτερο κοινωνικό σύνολο.

Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι, κάθε τέλος είναι και μια νέα αρχή , αρκεί να έχουμε μάθει σωστά τα μαθήματα μας από το παρελθόν και να μην τα επαναλάβουμε.

Να έχουμε μια όμορφη εβδομάδα και Χρόνια Πολλά στους Υδροχόους.

 Oroskopos.tv

Μιλήσε απευθείας με τους ειδικούς και ενημερώσου 901 600 3455 Αστρολογικές προβλέψεις από την κορυφαία ομάδα αστρολόγων!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
901 600 3455 από σταθερό 1,30€/1' και από κινητό 1,75€/1'**(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Η ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΎΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2106085999, Planet Phones Αλέκου Παναγούλη 40, Νέα Ιωνία
Powered by OroskoposTV
Κλήση 9016003455
error: Content is protected !!