Το Αστρολογικό Δελτίο Της Εβδομάδας (24.12.23-31.12.23)


ΤΟ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 

Με γιορτινή διάθεση θα υποδεχτούμε την τελευταία εβδομάδα της φετινής χρονιάς, μιας χρονιάς που σε κάποιους έφερε ξαφνικές αλλαγές, ή δυσκολίες, ενώ για  κάποιους άλλους ήταν χρονιά σταθμός, αφού τους έφερε σημαντικές ευκαιρίες, και τους οδήγησε σε νέα ξεκινήματα. 

Οι τελευταίες ημέρες του 2023, θα μας αφήσουν ευχάριστη γεύση, με μια προϋπόθεσή, ότι δεν θα αφήσουμε τα όμορφα λόγια, που μπορεί να έχουμε ανάγκη να ακούσουμε,  και τις ψεύτικες υποσχέσεις να θολώσουν την κρίση μας. 

Άλλωστε, η Πανσέληνος τους μήνα στο ζώδιο του Καρκίνου, θα μεγεθύνει την ανάγκη μας να νιώσουμε συναισθηματική ασφάλεια και θαλπωρή μέσα στην οικογένεια μας, με αποτέλεσμα να παραβλέψουμε, ηθελημένα τα τρωτά σημεία στις οικογενειακές μας σχέσεις. 

Εκτός όμως, από την Πανσέληνο του μήνα, στα τέλη της εβδομάδας θα έχουμε την είσοδο της Αφροδίτης στο πύρινο ζώδιο του Τοξότη, η οποία θα μας βάλει με ιδιαίτερη ορμή στο παιχνίδι του έρωτα, αλλά και σε νέες ερωτικές περιπέτειες. 

Ενώ την φετινή χρονιά, θα την αποχαιρετήσουμε με μια σημαντική πλανητική αλλαγή, και αυτή δεν είναι άλλη, από την επιστροφή του Δία σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Ταύρου. 

Πρωταγωνιστικό ρόλο αυτή την εβδομάδα θα έχει τόσο η Αφροδίτη, αφού την ημέρα των Χριστουγέννων, η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα, μας υπόσχεται ότι τα φετινά Χριστούγεννα θα είναι πολύ όμορφα για όλους μας. Ενώ η συνάντηση της, λίγο πριν κάνει την είσοδο της στο ζώδιο του Τοξότη, σε όψη εξάγωνου με τον Πλούτωνα, υπόσχεται ότι το πάθος θα αναθερμανθεί στην ερωτική μας ζωή.

Από την άλλη πλευρά, οι όψεις τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ποσειδώνας τόσο με τον ανάδρομο Ερμή, όσο και με τον Άρη, εκτός από ψεύτικες υποσχέσεις και ψευδαισθήσεις, είναι πιθανό να προκαλέσει και αρκετές απογοητεύσεις, εξαιτίας των αποκαλύψεων που μπορεί να φέρουν.

Την τύχη με το μέρος τους αυτή την εβδομάδα θα έχουν τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι).

Ρομαντικές στιγμές θα ζήσουν τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύς).

Ουδέτερη θα είναι αυτή η εβδομάδα για τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους).

Επιρρεπείς σε  ψέματα και εξαπατήσεις θα είναι οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς), γι’ αυτό και θα πρέπει να προσέχουν.

Ενώ απέναντι στα θέλω και στα πρέπει, κυρίως στις οικογενειακές τους σχέσεις, θα βρεθούν οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι).

Την Κυριακή 24/12 η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον Κρόνο από τους Ιχθύς, μόνο θετικά αποτελέσματα θα έχει  τόσο τους Αιγόκερους και τους Καρκίνους όσο και τους Παρθένους και τους Ιχθύς των 2 πρώτων ημερών, καθώς τους φέρνει την δικαίωση για την σκληρή δουλειά που κάνανε όλο αυτό το χρονικό διάστημα, την στάση που κρατήσανε απέναντι στις διάφορες προκλήσεις, αλλά και την προνοητικότητα τους, και θα τους προσφέρει την σταθερότητα που τόσο έχουν ανάγκη.

Η ημέρα των Χριστουγέννων, θα χρωματιστεί από την όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, μια όψη που θα προσφέρει ιδιαίτερο ρομαντισμό στις σχέσεις ιδιαίτερα των ζωδίων του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου, θα μας βοηθήσει να εκφράσουμε με μεγαλύτερη ευκολία τα συναισθήματα μας, ενώ παράλληλα θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας, το γιορτινό τραπέζι να είναι το πιο όμορφο των τελευταίων χρόνων. Από την άλλη πλευρά, η παρουσία της Σελήνης στους Διδύμους, θα ενισχύσει την επιθυμία μας για επικοινωνία.

Την Τρίτη 26/12 οι διαδοχικές όψεις αντίθεσης που θα σχηματίσει η Σελήνη από τους Διδύμους, τόσο με τον Άρη όσο και με τον ανάδρομο Ερμή από το ζώδιο του Τοξότη, είναι πιθανό να ανεβάσει για λίγο τους τόνους και να παρασύρει σε λεκτικές υπερβολές, κατά την διάρκεια των προσωπικών τους επαφών, τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου.

Την Τετάρτη 27/12 η Πανσέληνος του μήνα στο ζώδιο του Καρκίνου, θα φέρει αντιμέτωπους με τα πρέπει και τα θέλω τους, κυρίως στις προσωπικές τους σχέσεις, τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 1ου δεκαημέρου. Την ίδια ημέρα όμως, η τυχερή όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον ανάδρομο Δία από το ζώδιο του Ταύρου, έρχεται με πολλές υποσχέσεις για το μέλλον και ευκαιρίες για τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 1ου δεκαημέρου. Ενώ από την άλλη πλευρά, η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει για 2η φορά μέσα σε λίγες ημέρες, ο ανάδρομος Ερμής από το ζώδιο του Τοξότη με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, θα είναι η αφορμή για αρκετές παρεξηγήσεις, εξαιτίας κάποιων πραγμάτων που έχουν ειπωθεί στο παρελθόν, από τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου.

Την Πέμπτη 28/12 η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Τοξότη με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, καθώς μπορεί να οδηγήσει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου, να υπερασπιστούν με ιδιαίτερο φανατισμό τις απόψεις τους ή να τους παρασύρει σε ψευδαισθήσεις και αυταπάτες. Σε κοσμικό επίπεδο είναι σημαντικό να προσέξουμε την υγεία μας και να θωρακίσουμε τον οργανισμό μας, καθώς είναι μια όψη που πυροδοτεί τις λοιμώξεις, ή μπορεί να προκαλέσει  αλλεργίες από φάρμακα.

Την Παρασκευή 29/12 η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη, λίγο πριν αποχωρήσει από το ζώδιο του Σκορπιού, με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα ενισχύσει το πάθος, ενώ μπορεί να φέρει και μοιραίους έρωτες τόσο στους Ταύρους και στους Σκορπιούς όσο και στους Καρκίνους και στους Αιγόκερους των 2 τελευταίων ημερών. Λίγες ώρες αργότερα, η είσοδος της Αφροδίτης στο Πύρινο ζώδιο του Τοξότη, θα εγκαινιάσει μια από τις πιο ερωτικές περιόδους της χρονιάς για τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες), ενώ μπορεί να παρασύρει σε ερωτικές περιπέτειες τους υπόλοιπους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Ιχθύς).

Το Σάββατο 30/12 η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Λέοντα και η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει με τον Άρη από το ζώδιο του Τοξότη, θα κάνει ακόμα πιο τολμηρά και διεκδικητικά τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 3ου δεκαημέρου. Το σημαντικότερο όμως πλανητικό γεγονός της ημέρας είναι η ολοκλήρωση της ανάδρομης πορείας του Δία στο ζώδιο του Ταύρου.

Το 2023 θα το αποχαιρετήσουμε με την παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο της Παρθένου, και διαδοχικές όψεις τετραγώνου με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Τοξότη και αντίθεσης με τον Κρόνο από τους Ιχθύς, 2 όψεις που μπορεί να δυσκολέψουν για λίγο την επικοινωνία στις προσωπικές σχέσεις των εκπροσώπων του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) των πρώτων ημερών. Ωστόσο, επίγευση  στην φετινή χρονιά, θα μας την προσφέρει με τον καλύτερο τρόπο η επιστροφή του Δία σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Ταύρου.

Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι, εκτιμώ και απολαμβάνω τις όμορφες στιγμές με τα αγαπημένα μου πρόσωπα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν βλέπω τα τρωτά τους σημεία. Και να θυμάμαι ότι τα καλύτερα έρχονται, αρκεί να είμαι εκεί και να τα περιμένω.

Να έχουμε μια όμορφη εβδομάδα, Καλά Χριστούγεννα σε όλους και να τα απολαύσουμε όλοι μας όμορφες στιγμές γύρω από το γιορτινό τραπέζι.

 Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!