Το Αστρολογικό Δελτίο Της Εβδομάδας (26.11.23-03.12.23) [vid]


Με όλες τις τιμές θα αποχαιρετήσουμε αυτή την εβδομάδα το φθινόπωρο, και θα
υποδεχτούμε τον τελευταίο μήνα της χρονιάς. Ο Δεκέμβριος, άλλωστε, για τους περισσότερους από εμάς, είναι ίσως ένας από τους πιο κομβικούς μήνες, αφού από την μια πλευρά, κάνουμε τον απολογισμό της χρονιάς, ενώ από την άλλη πλευρά, μπορεί να θεωρηθεί ένας από τους πιο δημιουργικούς μήνες, μιας και οι περισσότεροι από εμάς, προχωράμε στον σχεδιασμό της επόμενης.

Τι εκπλήξεις όμως, κρύβει αυτή η εβδομάδα?

Το αίτημα, στο ξεκίνημα της εβδομάδας, είναι να έχουμε τα μάτια μας δεκατέσσερα. Και, αυτό γιατί, κάτω από το φως της  Πανσελήνου, που θα πραγματοποιηθεί στους Διδύμους, ότι θα λάμπει δεν θα είναι χρυσός, αντίθετα θα κυριαρχήσουν τα ψέματα και εξαπατήσεις. Και αυτό γιατί, ο Ερμής την ημέρα της Πανσελήνου, λίγες ημέρες πριν αποχωρήσει από το ζώδιο του Τοξότη, θα συναντηθεί σε όψη τετραγώνου με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από τους Ιχθύς. Το σκηνικό θα αλλάξει, προς όφελος μας, από την 1 η κιόλας μέρα του Δεκέμβρη, καθώς ο Ερμής, θα κάνει την είσοδο του στο παρορμητικό, αλλά συνάμα πρακτικό Γήινο ζώδιο του Αιγόκερω.

Η πρώτη συνάντηση του Ερμή, θα είναι σε όψη τριγώνου με τον Κρόνο, μια όψη που θα μας βοηθήσει να οργανώσουμε την ζωή μας, να τακτοποιήσουμε τις υποθέσεις μας και να δούμε τις καταστάσεις γύρω μας, στις πραγματικές τους διαστάσεις. Ενώ στην εκπνοή της εβδομάδας, η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη, λίγο πριν αποχωρήσει από το ζώδιο του Ζυγού, με  τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα μας δώσει την ευκαιρία, να ρίξουμε τους τίτλους του τέλους σε τοξικές σχέσεις, και καταστάσεις που μας κρατάνε πίσω.

Τις επικοινωνιακές τους δυνατότητες, θα έχουν την ευκαιρία να αναπτύξουν αυτή την εβδομάδα τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι). Ουδέτερη θα είναι  για τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους). Τα μάτια τους δεκατέσσερα, καθώς θα είναι επιρρεπείς σε εξαπατήσεις, οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς). Ενώ, τέλος σε τοξικές σχέσεις και συνεργασίες, θα έχουν την ευκαιρία να δώσουν,  οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι).

Την Κυριακή 26/11 την ψυχραιμία τους είναι σημαντικό να διατηρήσουν οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2 ου και στις αρχές του 3 ου δεκαημέρου, καθώς η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Ταύρου και η όψη συνόδου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Ουρανό, είναι πιθανόν να τους παρασύρει σε νευρικές αντιδράσεις, και συμπεριφορές που μπορεί να τους εκθέσουν.

Την Δευτέρα 27/11 η Πανσέληνος του μήνα, που θα πραγματοποιηθεί στους Διδύμους, είναι πιθανό, να φέρει αντιμέτωπους απέναντι στα πρέπει και στα θέλω τους, τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 1 ου δεκαημέρου. Ενώ, λίγες ώρες αργότερα, και κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Τοξότη με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, στην προσπάθεια τους να ξεφύγουν από τις δύσκολες καταστάσεις, οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3 ου δεκαημέρου, είναι πιθανόν να δώσουν υποσχέσεις που ξέρουν ότι δεν μπορούν να τηρήσουν.

Την Τρίτη 28/11 η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από τους Διδύμους με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού, θα ενισχύσει τις επικοινωνιακές δυνατότητες και θα βοηθήσει να βρεθούν, στο επίκεντρο της προσοχής του κοινωνικού τους κύκλου, με μεγάλη ευκολία, τα ζώδια του Αέρα, (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3 ου δεκαημέρου.

Την Τετάρτη 29/11 η παρουσία της Σελήνης στους Διδύμους και οι διαδοχικές όψεις τετραγώνου, με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, και αντίθεσης, με τον  Ερμή από το ζώδιο του Τοξότη, είναι πιθανόν να θολώσουν την κρίση και να παρασύρουν σε καυγάδες τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 3 ου δεκαημέρου.

Την Πέμπτη 30/11 η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Καρκίνου, είναι πιθανόν να ενισχύσει τις συναισθηματικές ανασφάλειες των εκπροσώπων του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 2 ου δεκαημέρου.

Την Παρασκευή 01/12 η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Καρκίνου με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, είναι πιθανό να παρασύρει σε χειριστικές συμπεριφορές, τόσο στην δουλειά τους όσο και στις προσωπικές τους σχέσεις, του εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 3 ου δεκαημέρου. Το σημαντικότερο όμως πλανητικό γεγονός της ημέρας, δεν είναι άλλο από την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο του Αιγόκερω.

Το Σάββατο 02/12 η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Λέοντα με τον Άρη από το ζώδιο του Τοξότη, θα ενισχύσει την μαχητικότητα και θα βοηθήσει να πάρουν άμεσες και τολμηρές αποφάσεις τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 1 ου δεκαημέρου. Επίσης, η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον Κρόνο από τους Ιχθύς, θα βοηθήσει να οργανώσουν το χρόνο τους, να τακτοποιήσουν τις υποθέσεις τους και να δουν με ξεκάθαρη ματιά τις καταστάσεις, στην δουλειά τους, αλλά , και στις προσωπικές τους σχέσεις, τόσο οι Αιγόκεροι και οι Καρκίνοι, όσο και οι Ιχθύς και οι Παρθένοι των 2 πρώτων ημερών. Ενώ την Κυριακή 03/12 η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού με τον Πλούτωνα από τους Ιχθύς, θα δώσει την ευκαιρία να προχωρήσουν σε οριστικά ξεκαθαρίσματα, και να βγάλουν από την ζωή τους τοξικές σχέσεις και συνεργασίες, που δεν τους αφήνουν να εξελιχθούν, οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) των 2 τελευταίων ημερών.

Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι, για να μην βρεθώ σε δύσκολη θέση κλείνω τα αφτιά μου στις διάφορες σειρήνες και δεν υπόσχομαι πράγματα στα οποία, εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να είμαι συνεπείς. Ενώ είναι σημαντικό να θυμάμαι, ότι για να προχωρήσω πρέπει να σπάσω τις αλυσίδες που με κρατάνε πίσω.

Να έχουμε μια όμορφη εβδομάδα και Καλό Μήνα!!!Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!