To Αστρολογικό Δελτίο Της Εβδομάδας από 18–25 Φεβρουαρίου 2024

Oroskopos.tv


Στον αστερισμό του έρωτα θα βρεθούμε αυτή την εβδομάδα, και αυτό θα έχει ως ευχάριστη συνέπεια, ορισμένοι να γιορτάσουν ετεροχρονισμένα την γιορτή των ερωτευμένων.

Η εβδομάδα είναι γεμάτη σημαντικές πλανητικές αλλαγές, και θα ξεκινήσει με την είσοδο του Ήλιου στο τελευταίο ζώδιο του ζωδιακού, τους Ιχθύς, τα φετινά γενέθλια των οποίων έχουν πολύ έντονα το άρωμα του Κρόνου, ενώ τα βήματα του Ήλιου, θα ακολουθήσει λίγες ημέρες αργότερα και ο Ερμής.

Η εβδομάδα, όμως, θα ολοκληρωθεί με την Πανσέληνο του μήνα στο ζώδιο της Παρθένου.

Όπως αναφέραμε παραπάνω, η εβδομάδα αυτή θα σημαδευτεί από την συνάντηση των 2 αιώνιων εραστών, της Αφροδίτης και του Άρη, σε όψη συνόδου, στο ζώδιο του Υδροχόου.

Ο έρωτας, όπως ξέρουμε πολύ καλά, δεν είναι παιδί της λογικής και αυτό θα το καταλάβουμε πολύ καλά, στα τέλη της εβδομάδας, καθώς εξαιτίας της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Δία, θα μας οδηγήσει σε ερωτικές υπερβολές.

Στην δίνη του ερωτικού πάθους και των υπερβολών θα βρεθούν οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι).

Με σοβαρότητα θα πρέπει να δουν τις σχέσεις τους με τους άλλους οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς).

Ενώ ουδέτερη θα είναι αυτή η εβδομάδα για τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Αιγόκερους, Ιχθύς).

  • Την Κυριακή 18/02 η παρουσία της Σελήνης στους Διδύμους και η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει με τον Ερμή από το ζώδιο του Υδροχόου, θα φέρει ευχάριστα νέα, ενώ υπόσχεται και ανέφελες συζητήσεις την οικογένεια και τα αγαπημένα πρόσωπα των ζωδίων του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου.

 

  • Την Δευτέρα 19/02 η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Καρκίνου και η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει με τον Κρόνο από τους Ιχθύς, θα βοηθήσει να νιώσουν σίγουρα για τον εαυτό τους και τις αποφάσεις τους τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 1ου δεκαημέρου. Το σημαντικότερο όμως πλανητικό γεγονός της ημέρας είναι η είσοδος του Ήλιου στους Ιχθύς, η οποία θα εγκαινιάσει την φετινή γενέθλια χρονιά τους, μια χρονιά όπου, εξαιτίας της παρουσίας του Κρόνου στο ζώδιο τους θα τους αναγκάσει να αναλάβουν ευθύνες και να δείξουν το σοβαρό τους πρόσωπο. ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ!!!

 

  • Την Τρίτη 20/02 η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Καρκίνου, είναι πιθανό να πιέσει συναισθηματικά τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 2ου δεκαημέρου.

 

  • Την Τετάρτη 21/02 η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Καρκίνου με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, θα ενισχύσει την διαίσθηση, και αυτό θα οδηγήσει να πάρουν τις σωστές αποφάσεις, στα ζητήματα που θα προκύψουν κατά τη διάρκεια της ημέρας, τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 3ου δεκαημέρου.

 

  • Την Πέμπτη 22/02 η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Άρη στο ζώδιο του Υδροχόου, υπόσχεται νέους έρωτες αλλά και πάθος για τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 1ου δεκαημέρου. Ενώ η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Λέοντα με την όψη συνόδου Αφροδίτης- Άρη, είναι πιθανόν να παρασύρει σε ερωτικές υπερβολές τους υπόλοιπους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς) που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 1ου δεκαημέρου.

 

  • Την Παρασκευή 23/02 η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Λέοντα και η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, είναι πιθανό να παρασύρει σε νευρικά ξεσπάσματα τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου δεκαημέρου. Ενώ την ίδια ημέρα, η είσοδος του Ερμή στους Ιχθύς, θα μας ωθήσει να αλλάξουμε τον τρόπο που εκφράζουμε τις σκέψεις και τα συναισθήματα μας, και να γίνουμε πιο εσωστρεφείς.

 

  • Το Σάββατο 24/02 η Πανσέληνος του μήνα που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο της Παρθένου, θα ωθήσει να γίνουν πιο προσεχτικοί και αυστηροί, και να βάλουν όρια, τόσο στις προσωπικές όσο και στις επαγγελματικές τους σχέσεις οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 1ου δεκαημέρου.

 

  • Ενώ την Κυριακή 25/02 η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Υδροχόου με τον Δία από το ζώδιο του Ταύρου, είναι πιθανό να παρασύρει σε υπερβολές, σπατάλες και ερωτικές επιπολαιότητες τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 1ου και στις αρχές του 2ου δεκαημέρου.

Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι, αφήνομαι να μπλεχτώ στα δίχτυα του έρωτα, ενώ κάτω από το φως του φεγγαριού, αποφασίζω ότι για την ισορροπία της ζωής μου είναι σημαντικό να θέσω αυστηρά όρια στις προσωπικές και στις επαγγελματικές μου σχέσεις.

Να έχουμε μια ευχάριστη εβδομάδα και Χρόνια Πολλά στους Ιχθύς!!Oroskopos.tv

Μιλήσε απευθείας με τους ειδικούς και ενημερώσου 901 600 3455 Αστρολογικές προβλέψεις από την κορυφαία ομάδα αστρολόγων!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
901 600 3455 από σταθερό 1,30€/1' και από κινητό 1,75€/1'**(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Η ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΎΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2106085999, Planet Phones Αλέκου Παναγούλη 40, Νέα Ιωνία
Powered by OroskoposTV
Κλήση 9016003455
error: Content is protected !!