Το αστρολογικό δελτίο της εβδομάδας από 26/5 έως 2/6. Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες! Ποια ζώδια ευνοούνται; Ποια να προσέχουν;

Oroskopos.tv


Το αστρολογικό δελτίο της εβδομάδας

Μια νέα εποχή ξεκινά αυτή την εβδομάδα, τόσο μεταφορικά όσο και ουσιαστικά, κυρίως στον τομέα της επικοινωνίας. Η τελευταία εβδομάδα της άνοιξης μπορεί να μην έχει πολλές πλανητικές όψεις, ωστόσο, λίγο πριν υποδεχτούμε τον πρώτο μήνα του καλοκαιριού, έχει όμως την σημαντικότερη πλανητική αλλαγή αυτής της περιόδου, και αυτή δεν είναι άλλη από την είσοδο του, πλανήτη της τύχης και της επέκτασης Δία, στο ζώδιο των Διδύμων.

Η είσοδος του Δία στο Μεταβλητό και Αέρινο ζώδιο των Διδύμων, θα μας βοηθήσει να διευρύνουμε τους ορίζοντες μας, αλλάζοντας ουσιαστικά τον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε τα πράγματα γύρω μας, υιοθετώντας νέες ιδέες, ενώ σε ορισμένους από εμάς θα δοθεί η δυνατότητα να επεκτείνουμε τις γνώσεις μας. Αν κάτι πρέπει να προσέξουμε, είναι τις υπερβολές και να μην παρασυρθούμε από κουτσομπολιά και κακόβουλα σχόλια.

Η επικοινωνία άλλωστε θα πρωταγωνιστήσει όλη την εβδομάδα, με τις όψεις που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Ταύρου, εξάγωνου με τον Κρόνο από τους Ιχθύς, και συνόδου με τον Ουρανό.
Ένα παράθυρο στην τύχη θα ανοίξει αυτή την εβδομάδα, τόσο για τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Ιχθύς) όσο και για τους υπόλοιπους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς), αλλά και για τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες).

Ουδέτερη θα είναι για τους υπόλοιπους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Καρκίνους, Αιγόκερους).

Ενώ ανατρεπτικές ιδέες και εντάσεις μπορεί να έχουν οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι).

  • Την Κυριακή 26/05 νωρίς το πρωί η είσοδος του Δία στους Διδύμους υπόσχεται μια ιδιαίτερα τυχερή χρονιά, με σημαντικές επαγγελματικές ευκαιρίες , δυνατότητες επέκτασης στην προσωπική τους ζωή, τύχη, αλλά και την ευκαιρία να κλείσουν υποθέσεις που τους ταλαιπωρούν καιρό με τον πιο ευνοϊκό τρόπο για αυτούς, βάζοντας ουσιαστικά τον σπόρο για την εξέλιξη τους, όχι μόνο των Διδύμων αλλά και των υπόλοιπών ζώδιων του Αέρα (Ζυγών, Υδροχόων), αλλά και των ζωδίων της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες), ενώ για στα υπόλοιπα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς), εκτός από ευκαιρίες θα φέρει και μια τάση για υπερβολή.

 

  • Την Δευτέρα 27/05 η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερω και η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον Άρη από το ζώδιο του Κριού, είναι πιθανό να ενισχύσει τον εκνευρισμό και να παρασύρει σε εντάσεις τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους), που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου και στις αρχές του 3ου δεκαημέρου.

 

  • Την Τρίτη 28/05 η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου και η όψη συνόδου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Πλούτωνα, είναι πιθανό να παρασύρει σε χειριστικές συμπεριφορές, όχι μόνο στις προσωπικές τους σχέσεις αλλά και στο χώρο της εργασίας τους, τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) των 2 πρώτων ημερών. Ωστόσο, λίγο αργότερα, η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Ταύρου με τον Κρόνο από τους Ιχθύς, θα βοηθήσει στην οργάνωση και στην τακτοποίηση, κυρίως των επαγγελματικών υποθέσεων, τόσο των Ταύρων και των Σκορπιών όσο και των Παρθένων και των Ιχθύων που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου δεκαημέρου.

 

  • Την Τετάρτη 29/05 η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου και οι διαδοχικές όψεις τετραγώνου που θα σχηματίσει, με τον Ερμή και τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, είναι πιθανό να παρασύρει σε εριστικές συμπεριφορές και ξαφνικά ξεσπάσματα θυμού, τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου και στις αρχές του 3ου δεκαημέρου.

 

  • Την Πέμπτη 30/05 η είσοδος της Σελήνης στους Ιχθύς και η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον Δία από τους Διδύμους, είναι πιθανό να παρασύρει σε συναισθηματικές υπερβολές, σπατάλες και διατροφικές ατασθαλίες, τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) των 2 πρώτων ημερών.

 

  • Την Παρασκευή 31/05 η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου, είναι πιθανό να φέρει ξαφνικές συναντήσεις, ενώ παράλληλα μπορεί να ωθήσει να βάλουν σε πρακτική εφαρμογή μια τολμηρή τους ιδέα, οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου.

 

  • Το Σάββατο 01/06 η είσοδος του καλοκαιριού θα γίνει με την όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Κριού με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Υδροχόου, μια όψη που θα ενισχύσει τα ψυχικά αποθέματα, αλλά την υπομονή και την επιμονή, ώστε να πετύχουν τους στόχους τους, τόσο οι Κριοί και οι Ζυγοί όσο και οι Λέοντες και οι Υδροχόοι των 2 πρώτων ημερών. ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!

 

  • Ενώ την Κυριακή 02/06 οι διαδοχικές όψεις εξάγωνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Κριού, με τον Ήλιο και την Αφροδίτη από τους Διδύμους, θα ωθήσει να πάρουν πρωτοβουλίες και να εξωτερικεύσουν τα συναισθήματα τους, τόσο οι Κριοί και οι Ζυγοί, όσο και οι Δίδυμοι και οι Τοξότες που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 1ου και στις αρχές του 2ου δεκαημέρου.

Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι, δεν φοβάμαι να κυνηγήσω τα πιο τολμηρά μου σχέδια, αρκεί να έχω μελετήσει με προσοχή την κάθε μου κίνηση, ώστε να μην αφήσω τίποτα στην τύχη του.

 

Να έχουμε μια όμορφη εβδομάδα και Καλό μήνα!!!Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!