Το Αστρολογικό Δελτίο Της Εβδομάδας από 31/12/2023 εώς 07/01/23


ΤΟ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 

Με πολλές υποσχέσεις θα κάνει την είσοδο του το 2024, και αυτό θα φανεί από την πρώτη κιόλας εβδομάδα. Ο Ιανουάριος άλλωστε, είναι ένας μήνας με πολλές και σημαντικές πλανητικές αλλαγές και μετακινήσεις, οι οποίες θα βάλουν την σφραγίδα τους στην μελλοντική μας πορεία.

Το 2023 μας αποχαιρετά με τους καλύτερους οιωνούς, καθώς ο Δίας την τελευταία ημέρα του χρόνου θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Ταύρου, ενώ την 1η μέρα της Νέας χρονιάς,  έρχεται η  σειρά του Ερμή, ο οποίος θα ολοκληρώσει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Τοξότη και την αμέσως επόμενη μέρα θα ορθοδρομήσει. 

Οι πλανητικές αλλαγές της εβδομάδας θα ολοκληρωθούν στα μέσα της εβδομάδας, με την είσοδο του πλανήτη της δράσης Άρη στο Γήινο και Παρορμητικό ζώδιο του Αιγόκερω, μια μετακίνηση που μόνο θετική, θα είναι για τους περισσότερους από εμάς, καθώς  θα μας βοηθήσει να διοχετεύουμε στοχευμένα την ενέργεια μας. 

Η μοναδική όψη της εβδομάδας, είναι η όψη τετραγώνου της Αφροδίτης με τον Κρόνο και θα πραγματοποιηθεί την Πρωτοχρονιά, έχει άλλωστε ως κύριο στόχο, να μας ωθήσει να δούμε τις σχέσεις μας όπως πραγματικά είναι, απαλλαγμένοι από την επιρροή των συναισθημάτων που μπορεί να θολώνουν την κρίση μας, έστω και αν αυτό για κάποιους σημαίνει ότι θα πρέπει να αποχωριστούν το ροζ συννεφάκι τους.

Την τύχη με το μέρος τους αυτή την εβδομάδα θα έχουν τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι)

Μια περίοδος έντονης δράσης αλλά και αρκετού άγχους, εξαιτίας των πολλών υποχρεώσεων, θα ξεκινήσει για τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους).

Τις επικοινωνιακές τους ικανότητες, αλλά και στην υλοποίηση των σχεδίων τους θα προχωρήσουν τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες).

Ευχάριστη θα είναι αυτή η εβδομάδα για τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους).

Ενώ, τις προσωπικές τους σχέσεις θα πρέπει να δουν μέσα από το πρίσμα της λογικής και όχι του συναισθήματος, οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς)

Την Κυριακή 31/12 η  παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο της Παρθένου, και οι διαδοχικές όψεις που θα σχηματίσει, αρχικά τετραγώνου με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Τοξότη και αντίθεσης με τον Κρόνο από τους Ιχθύς, θα δυσκολέψουν για λίγο την επικοινωνία στις προσωπικές σχέσεις, καθώς δεν θα αφήσουν να εκφράσουν τα συναισθήματα τους όπως θέλουν,  τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) των πρώτων ημερών. Ωστόσο, το καλό νέο της ημέρας, αλλά και της χρονιάς που φεύγει, είναι  η επιστροφή του Δία σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Ταύρου.

Την Πρωτοχρονιά η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο της Παρθένου με τον Δία από το ζώδιο του Ταύρου, θα ενισχύσει την καλή διάθεση των ζωδίων της Γης (Ταύρους, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 1ου δεκαημέρου. Από την άλλη πλευρά, η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Τοξότη με τον Κρόνο από τους Ιχθύς, είναι πιθανόν να προσγειώσει απότομα στην πραγματικότητα, τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) των 3 πρώτων ημερών, καθώς θα τους αναγκάσει να πάρουν σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον της προσωπικής τους ζωής, έχοντας ως οδηγό την ψυχρή λογική και όχι το συναίσθημα. Το θετικό νέο, όμως της ημέρας,  είναι η ολοκλήρωση της ανάδρομης πορείας του Ερμή στο ζώδιο του Τοξότη.

Την Τρίτη 02/01 η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο της Παρθένου με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, είναι πιθανό να παρασύρει σε λανθασμένες εκτιμήσεις, κυρίως στις προσωπικές τους σχέσεις, τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου. Από την άλλη πλευρά, η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Τοξότη, μόνο θετική μπορεί να είναι για όλους μας, αφού θα επαναφέρει σταδιακά, την ηρεμία και την ισορροπία στην επικοινωνία, αλλά και στην καθημερινότητα μας.

Την Τετάρτη 03/01 η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Ζυγού, θα πιέσει συναισθηματικά τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους), οι οποίοι θα προσπαθήσουν να βρουν την χρυσή τομή ανάμεσα στην προσωπική τους ζωή και στις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις.

Την Πέμπτη 04/01 η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Ζυγού με τον Ήλιο από το ζώδιο του Αιγόκερω, είναι πιθανό να δημιουργήσει συγκρούσεις και συναισθηματικές απογοητεύσεις, στους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 2ου δεκαημέρου. Ωστόσο, το σημαντικό πλανητικό γεγονός της ημέρας, δεν είναι άλλο, από την είσοδο του πλανήτη της δράσης Άρη στο ζώδιο του Αιγόκερω. Η παρουσία του Άρη στο ζώδιο του Αιγόκερω,  θα μας βοηθήσει να λειτουργούμε στοχευμένα, και να πετυχαίνουμε τους στόχους μας, χωρίς να αναλώνουμε άσκοπα την ενέργεια μας.

Την Παρασκευή 05/01 η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Ζυγού με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, είναι πιθανό να παρασύρει σε χειριστικές συμπεριφορές, τόσο στις προσωπικές όσο και στις επαγγελματικές τους σχέσεις, τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) των 2 τελευταίων ημερών.

Το Σάββατο 06/01 η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Σκορπιού και η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει με τον Δία από το ζώδιου του Ταύρου, είναι πιθανό να παρασύρει σε σπατάλες αλλά και διατροφικές ατασθαλίες, τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 1ου δεκαημέρου.

Ενώ την Κυριακή 07/01 η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Σκορπιού με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, είναι πιθανό να δημιουργήσει προβλήματα στις προσωπικές σχέσεις των εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου δεκαημέρου, καθώς μια λάθος λέξη μπορεί να είναι η αφορμή για εριστικές αντιδράσεις.

Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι, ήρθε η στιγμή στις προσωπικές μας σχέσεις να γίνουμε αντικειμενικοί και να μην αφήνουμε τα συναισθήματα μας να μας παρασύρουν. Αυτό θα μας βοηθήσει να δίνουμε στα αγαπημένα μας πρόσωπα αυτά που πραγματικά χρειάζονται, χωρίς να σπαταλάμε άσκοπα τα συναισθηματικά μας αποθέματα.

Εύχομαι Καλή Χρονιά σε όλους, με υγεία, χαρά, ανθρώπους δίπλα μας που πραγματικά μας αγαπάνε, αλλά,  και νέες ευκαιρίες οι οποίες θα μας βοηθήσουν να εξελιχθούμε. Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!