Το ωροσκόπιό σας για τον Νοέμβριο του 2023 φέρνει την εποχή του Τοξότη και πολύ δράμα


Καλώς ήρθατε στον Νοέμβριο του 2023, που σημαίνει το τέλος της έντονης σεζόν του Σκορπιού και την είσοδο του ήλιου στον περιπετειώδη Τοξότη. Όταν ο Κρόνος, ο πειθαρχικός του ζωδιακού κύκλου, πηγαίνει κατευθείαν, πρέπει να κάνετε τις επιθυμίες σας πράξη ή να τις παρακολουθήσετε να σβήνουν. Η Αφροδίτη, ο κυβερνήτης της αγάπης, έρχεται στο σπίτι του Ζυγού, καθιστώντας αυτόν έναν ρομαντικό μήνα, ακόμη και με το άγχος να καταλάβετε σχέδια διακοπών.

Απλά προσέξτε να μην είστε κατά λάθος αγενείς όταν ο Ερμής μπαίνει στον Τοξότη. Ενώ αυτή η διέλευση μπορεί να μας βοηθήσει να υπερασπιστούμε τον εαυτό μας και να ενεργήσουμε δυναμικά, μπορεί επίσης να μας κάνει να πούμε πράγματα για τα οποία μετανιώνουμε. Μια νέα σελήνη στον Σκορπιό σας δίνει μια τελευταία ευκαιρία να γιορτάσετε την απόκοσμη εποχή πριν αναλάβει ο τοξότης και σας προτείνουμε να χαρίσετε στον εαυτό σας ένα δώρο ομορφιάς προτού χρειαστεί να ψωνίσετε για άλλους. Μόλις ο ήλιος μπει στον Τοξότη, περιμένετε το κοινωνικό σας ημερολόγιο να είναι απασχολημένο καθώς πλοηγείστε στην Ημέρα των Ευχαριστιών (για όσους γιορτάζουν). Ο μήνας τελειώνει με τον πολεμιστή Άρη να μπαίνει δυνατά στον Τοξότη και μια πανσέληνος στους Διδύμους, το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Νοεμβρίου, που είναι μια συνταγή εξουθένωσης. Ο προγραμματισμός στον ύπνο είναι απαραίτητος, όπως και η συνέχιση της αυτοφροντίδας όλο το μήνα.

Η διέλευση του Άρη στον Τοξότη 2023, γνωστή και ως Mangal Gochar 2023, πρόκειται να φέρει δυναμική ενέργεια και φλογερό ενθουσιασμό στο αστρολογικό τοπίο. Καθώς ο Άρης, ο πλανήτης της δράσης και των κινήτρων, κινείται μέσα από το εκτεταμένο και περιπετειώδες ζώδιο του Τοξότη, πυροδοτεί μια αίσθηση θάρρους και μια πείνα για εξερεύνηση. Αυτή η διέλευση θα ενισχύσει την επιθυμία μας για ελευθερία και γνώση, ωθώντας μας προς νέους ορίζοντες. Με την επιρροή του, μπορούμε να προβλέψουμε ένα κύμα αισιοδοξίας, μια ορμή για ανάπτυξη και μια προθυμία να αγκαλιάσουμε ευκαιρίες που ευθυγραμμίζονται με τα πάθη μας. Ετοιμαστείτε για ένα ζωηρό ταξίδι καθώς ο Άρης περνά μέσα από τον Τοξότη το 2023.

Η διέλευση του Άρη στον Τοξότη 2023 πρόκειται να πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 28 Δεκεμβρίου 2023, ακριβώς στις 12:36 π.μ. Αυτό το ουράνιο γεγονός σηματοδοτεί μια δυναμική αλλαγή στην ενέργεια, εμπνέοντας μια αίσθηση περιπέτειας και ενθουσιασμού. Με τον Άρη να μπαίνει στον Τοξότη, τα άτομα θα εμπνευστούν να επιδιώξουν νέες ευκαιρίες και να λάβουν αποφασιστική δράση για την επίτευξη των στόχων τους. Επιπλέον, αυτή η διέλευση ενθαρρύνει μια προληπτική και διεκδικητική προσέγγιση, ενισχύοντας την προσωπική ανάπτυξη και τολμηρές προσπάθειες. Επιπλέον, η χρονική στιγμή αυτού του γεγονότος προσθέτει σημασία, σηματοδοτώντας την αρχή μιας μεταμορφωτικής περιόδου γεμάτη με φλογερά κίνητρα και τη δυνατότητα για συναρπαστικά επιτεύγματα.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!