Το στοιχείο της ΦωτιάςΤο στοιχείο της Φωτιάς δεν μπορεί να αγνοηθεί. Η Φωτιά δίνει το φως και τη ζεστασιά. Χωρίς αυτό δεν υπάρχει ζωή. Τα ζώδια της Φωτιάς είναι συναρπαστικά, ζωτικά και ενθουσιώδη. Έχουν τον τρόπο τους να απαιτούν τη προσοχή των άλλων, είτε το συνειδητοποιούν, είτε όχι. Ας είμαστε ειλικρινείς… τα ζώδια της Φωτιάς γνωρίζουν ακριβώς τον αντίκτυπο που έχουν πάνω στους υπόλοιπους ανθρώπους. Φωτίζουν τις ζωές τους!

Τα ζώδια της Φωτιάς είναι γνωστά σαν αυτά που φέρνουν χαρά, χρώμα και τόλμη σε οτιδήποτε υπό άλλες συνθήκες θα ήταν βαρετό σε αυτό τον κόσμο. Αυτή η ενέργεια που κατέχουν δεν μπορεί να περιοριστεί και είναι απόλυτα λογικό. Το στοιχείο της Φωτιάς, είναι απαραίτητο στην βασική δύναμη της ζωής. Είναι το στοιχείο που επικεντρώνεται στη δημιουργία του εαυτού ή στην προσωπική ταυτότητα των ανθρώπων.

Η φράση «ανάβω φωτιές σε κάποιον» αποδίδει περιεκτικά τις πιθανότητες του στοιχείου της Φωτιάς. Τίποτα δεν μας ωθεί περισσότερο από την ίδια τη φωτιά. Το στοιχείο της φωτιάς είναι χωρίς αμφιβολία, η πιο ενεργή, κινητοποιημένη, πνευματική και ζωηρή δύναμη. Αν είστε ζώδιο της Φωτιάς, δεν χρειάζεστε κανέναν να σας «ανάψει φωτιά». Την έχετε ήδη από μόνοι σας.

Το στοιχείο της φωτιάς είναι υπεύθυνο για το κουράγιο, την αυτοπεποίθηση και την πρωτοβουλία. Η Φωτιά δεν γνωρίζει τι σημαίνει φόβος. Αντιθέτως, η Φωτιά δημιουργεί φόβο. Το ενδιαφέρον είναι, πως το στοιχείο της Φωτιάς δεν είναι φτιαγμένο για να καταστρέφει, αν και μπορεί. Η Φωτιά μπορεί να είναι τολμηρή, άμεση και περιστασιακά απερίσκεπτη ή ανυπόμονη, αλλά δεν είναι κακοπροαίρετη. Υπάρχει ένα αθώο και ειλικρινές χαρακτηριστικό μέσα της, καθώς το στοιχείο της Φωτιάς τείνει να εκφράσει τον εαυτό του με απόλυτη ελευθερία. Όπως ακριβώς και ένα παιδί.

Όταν ο στοιχείο της Φωτιάς εκφράζει τον εαυτό του με τέτοιο τρόπο, μπορεί είτε να είναι συμπαθητικό ή απόλυτα εκνευριστικό –ειδικά για τους ανθρώπους που είναι πολύ ευαίσθητοι απέναντι στα συναισθήματα των άλλων. Η Φωτιά δεν προσπαθεί να πληγώσει τους άλλους, χωρίς αυτό όμως να σημαίνει πως δεν έχει την ικανότητα. Μπορεί να αποτελέσει την ωμή, ειλικρινή παρατήρηση, την έλλειψη αυτοελέγχου ή την βιαστική της φύση, πεινασμένη για άμεση ικανοποίηση. Η Φωτιά προσφέρει λαμπερή ζωή, αλλά ταυτόχρονα μπορεί φυσικά να την κάψει.

Τα τρία ζώδια της Φωτιάς του ζωδιακού κύκλου είναι ο Κριός, ο Λέων και ο Τοξότης. Ενώ και τα τρία μοιράζονται την ουσιώδη φύση του στοιχείου της Φωτιάς, το κάθε ένα από αυτά το εκφράζουν με διαφορετικό τρόπο.

Ο Κριός ασχολείται με την ανάπτυξη ενός δυνατού εαυτού. Αυτό το ζώδιο ωθείται από τη δράση και είναι γεννημένος αρχηγός. Σαν αποτέλεσμα, αυτό το ζώδιο θα χρησιμοποιήσει τη Πύρινη φύση του με τέτοιο τρόπο ώστε να δημιουργήσει νέες εμπειρίες.

Ο Λέων προσπαθεί να χρησιμοποιήσει το στοιχείο της Φωτιάς για να διατηρήσει τη ζεστασιά και τη χαρά. Ο Λέων λατρεύει τη διασκέδαση και τα δράματα, χρησιμοποιώντας την επιδεικτική φύση της Φωτιάς με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε να διαφημίσει τα προσωπικά του θεατρικά και να κερδίσει σεβασμό και αναγνώριση.

Ο Τοξότης είναι ένα ζώδιο της Φωτιάς που ψάχνει αιώνια την αλήθεια στη ζωή. Αυτό το ζώδιο θα χρησιμοποιήσει την ενέργεια της Φωτιάς για να επιβάλλει με θάρρος απόψεις και ιδέες και για να τροφοδοτεί την ατελείωτη αισιοδοξία και έμπνευσή του.

  • Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;
  • Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV
  • Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ
  • Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !


Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u