Το στοιχείο του Αέρα


horizontal banner article1
Αναπνοή. Είναι μία υποσυνείδητη πράξη της ύπαρξής μας. Ωστόσο, χωρίς την ικανότητα της αναπνοής του αέρα, δεν μπορούμε να υπάρξουμε. Ο Αέρας είναι το ενεργειακό στοιχείο που εισπνέουμε. Αστρολογικά μιλώντας, το στοιχείο του Αέρα επικεντρώνεται στην εισπνοή πνευματικής ενέργειας. Τα ζώδια του Αέρα έχουν ευλογηθεί με την ικανότητα να επικεντρώνουν τον δυναμισμό τους σε ιδέες που δεν έχουν βγει ακόμα στην επιφάνεια του υλικού κόσμου έτσι ώστε… να παρουσιαστούν.

Το στοιχείο του Αέρα έχει έναν πνευματικό ιδεαλισμό συνδεδεμένο στη πορεία του –και μερικές φορές ένα κόμπλεξ ανωτερότητας. Παρ’ όλα αυτά, είναι το στοιχείο που έχει την ικανότητα να πετύχει πνευματική όξυνση όπως κανένα άλλο.

Όταν σκεφτόμαστε τον αέρα, αυτόματα συνειδητοποιούμε μερικά πράγματα. Ο Αέρας είναι αόρατος, δεν μπορεί να περιοριστεί και είναι ευμετάβλητος. Ο Αέρας μπορεί να είναι ένα ήρεμο αεράκι ή μία σφοδρή ανεμοθύελλα, αλλά όπως και να είναι, υπάρχει το αίσθημα της αποστασιοποίησης πάνω του, με μία ικανότητα να καλύπτει εκτενές έδαφος. Και πάλι, ας το εφαρμόσουμε αυτό αστρολογικά…

Τα ζώδια του Αέρα είναι γνωστό πως είναι περισσότερο απόμακρα και εγκεφαλικά από τα υπόλοιπα. Τα ζώδια του Αέρα δεν είναι ιδιαίτερα συναισθηματικά, πράγμα που τους δίνει την ικανότητα να σκεφτούν λογικά και να πετύχουν μία εκτεταμένη περίληψη των ιδεών τους. Τα ζώδια του Αέρα απαιτούν απεριόριστη ελευθερία κινήσεων για να μπορέσουν να εκφράσουν τις ιδέες και την ατομικότητά τους. Δεν μπορεί κανένας να περιορίσει ένα ζώδιο του Αέρα!

Το στοιχείο του Αέρα είναι αποστασιοποιημένο από τις άμεσες εμπειρίες της καθημερινής ζωής –χωρίς να τις αγγίζει –αλλά πάντα να βρίσκεται ολόγυρά τους. Αυτή η αποστασιοποίηση δίνει στον Αέρα την χαρακτηριστική ικανότητα να είναι αντικειμενικός και να χρησιμοποιεί τα χαρίσματά του για να ωφελήσει τους πολλούς.

Αν και το στοιχείο του Αέρα έχει μέσα του λίγο συναίσθημα ή ευαισθησία, είναι το πιο κοινωνικό στοιχείο. Πως είναι αυτό δυνατόν; Ο Αέρας έχει την ικανότητα να εκτιμά αντικειμενικά οποιονδήποτε ή τις ομαδικές σκέψεις, είτε συμφωνεί μαζί τους είτε όχι.

Το αρνητικό του Αέρα είναι πως περιστασιακά, αν ο αέρας παραμείνει ολοκληρωτικά «μέσα στο κεφάλι τους» υπάρχει πιθανότητα να εκδηλώσουν πνευματική ανισορροπία. Τότε είναι που βλέπουμε την εκκεντρική Αέρινη πλευρά. Αν ο Αέρας υπερισχύσει του πνεύματος, τότε δυσκολευόμαστε να ζήσουμε στο φυσικό κόσμο.

Αν και τα τρία ζώδια του Αέρα, οι Δίδυμοι, ο Ζυγός και ο Υδροχόος, μοιράζονται αυτά τα χαρακτηριστικά, το κάθε ένα από αυτά τα εκφράζει με μοναδικό τρόπο.

Οι Δίδυμοι κυριαρχούν το στοιχείο του Αέρα με την ικανότητα ακριβείας τους να παρατηρούν στιγμιαία και να επικοινωνούν για τα πάντα στο περιβάλλον τους.

Ο Ζυγός εφαρμόζει το στοιχείο του Αέρα σαν μία ορμή να χρησιμοποιήσει το πνεύμα του με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε να δημιουργηθεί κοινωνική αρμονία.

Ο Υδροχόος αξιοποιεί το στοιχείο του Αέρα για να πετύχει την απίστευτα αποστασιοποιημένη του ικανότητα να ενώνει όλους τους ανθρώπους και όλες τις αντιλήψεις.

  • Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;
  • Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV
  • Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ
  • Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !


Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!