Το τρίγωνο Αφροδίτης – Δία, φέρνει χρήμα, έρωτα αλλά και τύχη !


Το τρίγωνο Αφροδίτης-Δία θα ολοκληρωθεί στις 22.10 μια όψη που θα μας φέρει μια σχετική εύνοια και ομορφιά στις σχέσεις μας αλλά και κάποιες τυχερές συγκυρίες. Ωστόσο εδώ η Αφροδίτη θα βρίσκεται στην Παρθένο και το ζώδιο της
πτώσης της αλλά και στην κυβέρνηση του Ερμή που σίγουρα θα την κάνει πιο νοητική και πρακτική χάνοντας τον αυθορμητισμό και την τρυφερότητά της ενώ ίσως να γίνει και περισσότερο επικριτική κάτι που θα πρέπει να αποφύγει να μεγενθύνει μέσα από την όψη τριγώνου που θα σχηματίσει με τον Δία .Θα μπορέσει όμως να λειτουργήσει θετικά σε ένα επίπεδο καθημερινότητας ,σε θέματα υγείας ,εργασίας και προσφοράς και ίσως να έχουμε καλά νέα σε αυτούς τους τομείς ενώ
κάποια εύνοια ή τύχη που θα έχουμε θα είναι περισσότερο σε πρακτική μορφή.

Η Αφροδίτη επίσης που έχει σχέση με τα οικονομικά ίσως να μας φέρει και κάποια έσοδα τα οποία λόγω της πτώσης της ίσως και να μην είναι πολλά αλλά θα είναι βοηθητικά σε κάθε περίπτωση ενώ σχέσεις και ερωτικές γνωριμίες που θα γίνουν τώρα ίσως να βασιστούν περισσότερο στην λογική και την τακτοποίηση.Αυτό δεν είναι απαραίτητα αρνητικό ίσα-ίσα ίσως να σημαίνει ότι θα βασιστούν σε πιο γερές βάσεις και όχι σε κάποια υπεραισιοδοξία.

Θα επηρεαστούν κυρίως τα ζώδια της Γης του 2 ου δεκαημέρου αλλά και όλα τα ζώδια στους ανάλογους οίκους που θα σχηματιστεί η όψη.

Έτσι οι Κριοί θα έχετε εύνοια στις σχέσεις και στις συνεργασίες σας μέσα στην καθημερινότητα αλλά και κάποιες ευκολίες και έσοδα μέσα από την εργασία σας αλλά και εύνοια σε κάποια θέματα υγείας.

Οι Ταύροι θα έχετε εύνοια σε κάποια δημιουργικά σας σχέδια , χόμπι ή χαρά από τα παιδιά σας,θα έχετε τη δυνατότητα να περάσετε όμορφα και να έχετε όμορφη ατμόσφαιρα στην καθημερινότητα και την εργασίας σας όπου μπορεί να κάνετε και μια νέα γνωριμία ή να αναπτύξετε μια ερωτική σχέση με ένα συνάδελφο.

Οι Δίδυμοι θα δώσετε περισσότερη βάση στο σπίτι και τον εαυτό σας , ίσως να καταφέρετε να τακτοποιήσετε και να οργανώσετε το σπίτι σας κάτι που θα σας ικανοποιήσει και σε ένα εσωτερικό επίπεδο,ίσως να τακτοποιήσετε και οικονομικά θέματα ή εκκρεμότητες και ίσως να πάρετε χαρά και ικανοποίηση από κάποια τακτοποίηση των παιδιών σας.

Οι Καρκίνοι θα έχετε ευχάριστα νέα και συναντήσεις με φίλους ή τα αδέλφια σας και το περιβάλλον σας ,κάποιοι ίσως να πετύχετε πιο εύκολα κάποιους στόχους σας ενώ ίσως να κάνετε και κάποια νέα γνωριμία.

Οι Λέοντες ίσως να καταφέρετε να τακτοποιήσετε οικονομικά θέματα μέσα από την εκμετάλλευση κάποιου ακινήτου ,να έχετε βοήθεια από κάποιο σας γονιό ωστόσο αποφύγετε υπερβολές και έξοδα για το σπίτι.

Οι Παρθένοι θα έχετε εύνοια στην εργασία και την καθημερινότητά σας,κάποιοι ίσως να κάνετε ένα ταξίδι,ίσως να έχετε και προτάσεις συνεργασίας από ένα πιο μακρινό μέρος ή το εξωτερικό αλλά και εύνοια στις συναισθηματικές σας σχέσεις και γνωριμίες.

Οι Ζυγοί θα εστιαστείτε περισσότερο στις εσωτερικές σας ανάγκες και ίσως να θελήσετε να προγραμματίσετε την καθημερινότητά σας πιο πρακτικά ,κάποιοι ίσως να έχετε κάποια έσοδα από μετακινήσεις και επικοινωνίες που σχετίζονται με την εργασία σας ενώ κάποιοι ίσως να έχετε συναντήσεις με πρόσωπο από το παρελθόν .

Οι Σκορπιοί θα έχετε εύνοια από φιλικά σας πρόσωπα που ίσως να σας δώσουν πρακτικές λύσεις για να προχωρήσετε σε κάποια συνεργασία,ίσως να κάνετε και μια ερωτική γνωριμία μέσα από κάποιο φιλικό σας πρόσωπο ενώ κάποιοι ίσως θα έχετε την ευκαιρία να τακτοποιήσετε οικονομικές ή συναισθηματικές εκκρεμότητες μέσα από κάποια στήριξη που θα έχετε.

Οι Τοξότες ίσως να έχετε κάποιες ευκαιρίες μέσα στην εργασία σας ή να έχετε πιο ευνοΪκή καθημερινότητα ,ίσως να έχετε και κάποια έσοδα από την εργασία σας ωστόσο καλό θα είναι να αποφύγετε κάποιες υπερβολές και σπατάλες.

Οι Αιγόκεροι ίσως να έχετε εύνοια σε σπουδές,νομικά θέματα,ταξίδια,προτάσεις και νέα ανοίγματα ή γνωριμίες ,κάποιοι θα είστε πιο δημιουργικοί,θα πάρετε χαρά από τα παιδιά σας ή θα προχωρήσετε σε μια σχέση ή μια ερωτική γνωριμία.

Οι Υδροχόοι ίσως να τακτοποιήσετε οικονομικά και φορολογικά θέματα
οικογενειακά αλλά ίσως να τακτοποιήσετε και κάποια θέματα των παιδιών σας.

Οι Ιχθύες θα έχετε ευχάριστα νέα,συναντήσεις και νέες συνεργασίες, εύνοια από τα αδέλφια σας αλλά και ίσως μια νέα γνωριμία που θα κάνετε μέσα από το περιβάλλον σας.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!