Το Τρίγωνο Ήλιου -Κρονου φέρνει ευκαιρίες για όλα τα ζώδια


Μετά την είσοδο του Ερμή στον Σκορπιό θα περάσει και ο Ήλιος στον ίδιο χώρο και με την είσοδό του θα σχηματίσει επίσης ένα τρίγωνο με τον Κρόνο που θα μας δώσει σταθερότητα και πειθαρχία αλλά ίσως και κάποια αναγνώριση μέσα από σκληρή προσπάθεια.Έτσι θα γίνουν συζητήσεις και επαφές αφού και ο Ερμής θα βρίσκεται σε σύνοδο με τον Ήλιο ενώ πολλοί μέσα από την απόλυτη αφοσίωση στον σκοπό τους θα έχουν θετικά αποτελέσματα. Κάποιοι ίσως να έχετε υποστήριξη από εργοδότες και να έχετε θετική εξέλιξη με κάποια προαγωγή,κάποιοι ίσως να έχετε βοήθεια από κάποιο σας γονιό σε κάποιες ανάγκες σας,κάποιοι ίσως να έχετε εύνοια στην μονιμότητα μιας σχέσης και συνεργασίας ενώ κάποιοι θα έχουν τη δυνατότητα να αντιμετωπίσουν μια δύσκολη κατάσταση με υπομονή,σοβαρότητα και σταθερότητα. Θα ευνοηθούν όλα τα ζώδια ωστόσο περισσότερο Καρκίνοι-Σκορπιοί-Ιχθείς ,Ταύροι- Παρθένοι-Αιγόκεροι των αρχικών ημερών.

Έτσι για οι Κριοί θα έχετε κάποια επαγγελματική αναγνώριση αλλά και κάποια επιτυχία στην ερωτική σας ζωή μετά από επιμονή και υπομονή.

Οι Ταύροι τακτοποιήσετε οικογενειακά θέματα σε νομικό επίπεδο αλλά ίσως να προχωρήσετε σε κάποια συγκατοίκηση μονιμοποιώντας μια σχέση.

Οι Δίδυμοι ίσως να έχετε αναγνώριση από την εργασία σας ή να έχετε επιτυχία σε μια συμφωνία.

Οι Καρκίνοι ίσως να κάνετε μια σοβαρή γνωριμία ή να μονιμοποιήσετε μια σχέση ή συνεργασία.

Οι Λέοντες θα τακτοποιήσετε θέματα οικονομικά και θέματα οικογενειακά.

Οι Παρθένοι θα κάνετε μια σημαντική συνεργασία ή σχέση ενώ θα ευνοηθούν και
γνωριμίες ή συμφωνίες που θα σας προάγουν.

ΟΙ Ζυγοί θα έχετε έσοδα από επενδύσεις ή την εργασία σας και κάποιοι ίσως να χειριστείτε με καλύτερο προγραμματισμό την καθημερινότητά σας.

Οι Σκορπιοί θα έχετε πιο ουσιαστική επικοινωνία με τα παιδιά σας ενώ κάποιοι ίσως να κάνετε μια σοβαρή γνωριμία ενώ κάποια αναγνώριση ίσως να προκύψει σε κάποιο δημιουργικό σας ενδιαφέρον αλλά και στην καριέρα σας.

Οι Τοξότες θα βρείτε λύσεις σε θέματα οικονομικά και οικογενειακά και ίσως να έχετε κάποια εξασφάλιση σε νομικό επίπεδο ώστε να μην αγχώνεστε.

Οι Αιγόκεροι θα έχετε έσοδα από κάποια ομάδα που συνεργάζεσετε θα έχετε βοήθεια από φίλους και ίσως να σταθεροποιήσετε στόχους.

Οι Υδροχόοι θα τακτοποιήσετε θέματα οικονομικά ή ίσως να έχετε βοήθεια ή μόνιμα έσοδά μέσα από κάποια συνεργασία

Οι Ιχθείς ίσως να σταθεροποιήσετε στόχους ,να αναβιβάσετε τη σκέψη σας ,να κάνετε μια σοβαρή γνωριμία ή συνεργασία αλλά και να έχετε κάποια ικανοποίηση από τις σπουδές σας ή κάποια νομική τακτοποίηση θεμάτων σπιτιού και οικογένειας.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!