Τρίγωνο Αφροδίτης – ανάδρομου Ποσειδώνα, Λίγος ρομαντισμός στην ζωή μας ..


Ο Αύγουστος, για τους περισσότερους από εμάς, είναι συνδεδεμένος με την ξεγνοιασιά, τις διακοπές, τον έρωτα, και όλα τα όμορφα πράγματα της ζωής. Από αυτό το σκηνικό δεν θα μπορούσε να λείπει η Αφροδίτη, η οποία έρχεται να βάλει μια έξτρα πινελιά. Έτσι,  στις 07/08  η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου θα συναντηθεί σε όψη τριγώνου με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από τους Ιχθύς  (25ο 01’).

Κάτω από την επιρροή της όψης τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα, θα δημιουργήσουμε ένα σκηνικό ρομαντικού παραμυθιού, το οποίο θα λειτουργήσει θετικά στην σχέση μας με τον σύντροφο μας, καθώς θα μας  βοηθήσει να γεφυρώσουμε τις διαφορές μας και να έρθουμε και πάλι κοντά. Αφήνοντας στην άκρη τους εγωισμούς, θα εξωτερικεύσουμε τα συναισθήματα μας και τις κρυμμένες μας ευαισθησίες , χωρίς να φοβηθούμε ότι θα φανούμε στα μάτια του αδύναμοι. Επίσης, θα αφήσουμε την φαντασία μας ελεύθερη και θα εκφράσουμε ερωτικές μας επιθυμίες στο ταίρι ή θα μπούμε στον πειρασμό να πειραματιστούμε ερωτικά.

Από την άλλη πλευρά, αρκετοί από εμάς θα εκφράσουν  την δημιουργική τους πλευρά μέσα από την Τέχνη,  δείχνοντας τα καλλιτεχνικά τους ταλέντα. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα επηρεάζει θετικά τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στα μέσα  του 3ου δεκαημέρου καθώς και όλους όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Η επιρροή της όψης είναι 6 -/+ ημέρες.

Τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες), η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου  με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, θα τους βοηθήσει να ονειρευτούν το προσωπικό και οικογενειακό τους μέλλον  , ενώ παράλληλα είναι θα έχουν την δυνατότητα να τακτοποιήσουν μια  οικονομικής υπόθεση της οικογένειας τους, έστω και αν χρειαστεί να κινηθούν παρασκηνιακά. Σε ότι αφορά την προσωπική τους ζωή, θα νιώσουν σίγουροι για τα συναισθήματα τους, και δεν θα διστάσουν να τα εκφράσουν στον σύντροφο της ζωής τους.

Τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους), η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου  με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, θα τους βοηθήσει να αφήσουν για λίγο στην άκρη την αυστηρότητα τους, και να προσεγγίσουν με πιο γλυκό και ευγενικό τρόπο τους συνεργάτες τους. Η ευγένεια και ο τρόπος με τον οποίο θα αναπτύξουν τα μελλοντικά τους σχέδια στον φιλικό και κοινωνικό τους κύκλο, θα τους βοηθήσει να κερδίσουν τις εντυπώσεις και να βρουν μελλοντικούς συνεργάτες.  Σε ότι αφορά την προσωπική τους ζωή, είναι πιθανό να ζήσουν μια ρομαντική ιστορία με ένα άτομο που θα γνωρίσουν μέσα από την παρέα τους.

Τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι), η όψη τριγώνου της Αφροδίτης με τον ανάδρομο Ποσειδώνα, θα τους βοηθήσει να ολοκληρώσουν με επιτυχία, τις συζητήσεις μιας  επαγγελματικής συνεργασίας που για αυτούς αποτελούσε όνειρο ζωής, και η οποία θα τους βοηθήσει να ανακάμψουν οικονομικά. Σε ότι αφορά την προσωπική τους ζωή, είναι πιθανό να ξοδέψουν αρκετά χρήματα σε δώρα για τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς), η όψη τριγώνου της Αφροδίτης με τον ανάδρομο Ποσειδώνα, θα τους βοηθήσει αρχικά να δείξουν τα καλλιτεχνικά τους ταλέντα, ενώ από την άλλη πλευρά, θα τους ωθήσει να αφήσουν στην άκρη τους ενδοιασμούς και να βάλουν σε τροχιά υλοποίησης, με αισιοδοξία και  ενθουσιασμό τα μελλοντικά τους σχέδια. Σε ότι αφορά την προσωπική τους ζωή, οι δεσμευμένοι θα εκφράσουν τα  συναισθήματα τους στο  ταίρι τους βγάζοντας στην επιφάνεια την πιο ρομαντική τους πλευρά, παράλληλα όμως στην προσπάθεια τους να ανανεώσουν την σχέση τους δεν θα διστάσουν να πειραματιστούν ερωτικά, ενώ οι αδέσμευτοι είναι πιθανό να ζήσουν μια ρομαντική ερωτική ιστορία κατά τη διάρκεια των διακοπών τους.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 30η Μαΐου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 30η Μαΐου 2024 Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για σήμερα Τετάρτη 29 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια απρόσμενη πρόκληση μπορεί να σας αναστατώσει σήμερα ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 28 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα. Είναι η κα ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 26 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ανακαλύπτετε νέους τρόπους να εκφράσετε τις ιδέες και τα ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Σάββατο 25 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ημέρα για δράση και πρωτοβουλίες. Ανακαλύπτετε νέους τρό ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!