ΤΡΙΓΩΝΟ ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ –ΟΥΡΑΝΟΥ 31.10.23


Στις 31.10 θα ολοκληρωθεί η όψη Αφροδίτης-Ουρανού που ίσως να έχει αρχίσει να μας επηρεάσει λίγο πριν ωστόσο θα δώσει την θετικότητά της πιο έντονα την συγκεκριμένη ημέρα.Η Αφροδίτη όπως γνωρίζουμε έχει να κάνει με τον τρόπο που εκφράζουμε τα συναισθήματά μας ,με την ομορφιά ,την τέχνη και τον έρωτα αλλά είναι και δείκτης των οικονομικών μας. Βέβαια στο ζώδιο της Παρθένου που είναι ένα ζώδιο πτώσης της ίσως να μην μας δώσει και το μέγιστο των δυνατοτήτων ενώ ίσως να είναι και πιο εκλογικευμένη.Η 21 η μοίρα της Παρθένου όπου θα βρίσκεται η Αφροδίτη αναφέρεται και σε κάποια διάθεση που ίσως να υπάρξει για απληστία ή ένα άτομο που ίσως να μετράει την κάθε του κίνηση για να πάρει ανταπόδοση ωστόσο είναι στο χέρι του καθενός μας να χρησιμοποιήσουμε την νόηση του
Ερμή θετικά αφού είναι ο κυβερνήτης της Παρθένο και η Αφροδίτη θα κυβερνάται από αυτόν και να λειτουργήσουμε δίκαια. Ωστόσο το τρίγωνό της με τον Ουρανό θα μας φέρει κάποια ευχάριστα μέσα στην καθημερινότητα και την εργασία μας,έσοδα που ίσως προκύψουν,ξαφνικές ιδέες ,κάποια ευχάριστα νέα για την υγεία μας ,λύσεις που ίσως να βρεθούν μέσα από αγαπημένα μας πρόσωπα,προσκλήσεις από φιλικά πρόσωπα αλλά και ξαφνικές γνωριμίες που σε κάποιες περιπτώσεις ίσως να φέρουν και έναν κεραυνοβόλο έρωτα. Θα ευνοηθούν με κάποιο τρόπο όλα τα ζώδια ωστόσο περισσότερο ευνοημένοι θα είναι Ταύροι-Παρθένοι –Αιγόκεροι και Καρκίνοι-Σκορπιοί-Ιχθείς των αρχών του 3 ου δεκαημέρου.
Πιο αναλυτικά

Οι Κριοί θα έχετε ευχάριστη διάθεση μέσα στην καθημερινότητά σας ,ίσως να έχετε
κάποιες ξαφνικές προτάσεις από συνεργάτες και ίσως να έχετε και κάποια έσοδα ωστόσο ίσως να ξεκινήσει και κάποιο φλερτ μέσα στον χώρο της εργασίας και της καθημερινότητάς σας.

Οι Ταύροι θα έχετε εύνοια σε θέματα δημιουργικότητας και χόμπι ,κάποια ευχάριστα στην καριέρα σας,ένα φλερτ,ξαφνικές γνωριμίες ή έναν κεραυνοβόλο έρωτα αλλά και σε κάποιες περιπτώσεις μια ξαφνική εγκυμοσύνη ή γέννηση ενός παιδιού.

Οι Δίδυμοι θα έχετε ευχάριστα από την οικογένειά σας,κάποια έσοδα από μυστικές πηγές και λύσεις σε θέματα οικογενειακά αλλά και ευχάριστες στιγμές με τα παιδιά σας ενώ κάποιοι ίσως να έχετε και κάποιες ξαφνικές ερωτικές επισκέψεις.

Οι Καρκίνοι θα έχετε ευχάριστες προσκλήσεις από φιλικά σας πρόσωπα ,κάποια βοήθεια από τα αδέλφια σας,μια ευκαιρία για κάποιο μεταφορικό όχημα ,κάποια ξαφνική εύνοια σε στόχους σας αλλά και μια ξαφνική γνωριμία μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον.

Οι Λέοντες ίσως να έχετε κάποια έσοδα μέσα από την καριέρα σας ,κάποια αναγνώριση ενώ ίσως να έχετε κάποια οικονομική βοήθεια που θα βοηθήσει αρκετά σε κάποια θέματα που ίσως να έχετε στην οικογένειά σας.

Οι Παρθένοι με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας θα είστε αρκετά ευνοημένοι ,κάποιοι θα έχετε κάποια ξαφνική πρόταση συνεργασίας,εύνοια σε σπουδές και ταξίδια ,κάποια ξαφνικά έσοδα ,ευχάριστα από το ταίρι σας αλλά και κάποια ξαφνική ερωτική γνωριμία ή έναν κεραυνοβόλο έρωτα.

Οι Ζυγοί με τον κυβερνήτη σας Αφροδίτη στον 12 ο οίκο ίσως να έχετε περισσότερη ανάγκη να ηρεμήσετε και να δρομολογήσετε την καθημερινότητά σας ωστόσο ίσως να σας απασχολήσουν οικονομικά και συναισθηματικά που σχετίζονται με άτομα που συνεργάζεστε ενώ δεν αποκλείεται να έχετε και κάποια ξαφνική ερωτική συνεύρεση με πρόσωπο από το παρελθόν.

Οι Σκορπιοί θα είστε ευνοημένοι από την ‘όψη Αφροδίτης-Ουρανού αφού ίσως να σας δώσει λύσεις σε κάποιες σχέσεις ή συνεργασίες που ίσως να έχετε κάποια προβλήματα ,κάποιοι ίσως να έχετε συναντήσεις με φιλικά σας πρόσωπα από το παρελθόν ενώ ίσως και να έχετε ξαφνικές ερωτικές γνωριμίες ή αναζωπύρωση κάποιου παλιού φλερτ.

Οι Τοξότες θα έχετε εύνοια μέσα στην καριέρα σας ,αύξηση σε κάποια έσοδα εάν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες αλλά και εύνοια από κάποια φιλικά σας πρόσωπα ή προτάσεις .

Οι Αιγόκεροι ίσως να έχετε κάποια ξαφνική πρόταση για έξοδο,κάποια θετική εξέλιξη στην καριέρα σας ,ένα επαγγελματικό ταξίδι που ίσως να σας φέρει και κάποια ξαφνική γνωριμία αλλά ίσως να έχετε και κάποια ευχάριστη εξέλιξη των παιδιών σας σε θέματα σπουδών .

Οι Υδροχόοι θα έχετε κάποια έσοδα από τρίτες πηγές,από κάποια εκμετάλλευση ακινήτου .από συνεργασίες ή το ταίρι σας που θα βοηθήσουν σε προβλήματα που ίσως να έχετε με υποχρεώσεις της οικογένειάς σας ή και κάποιες ανάγκες των παιδιών σας.

Οι Ιχθύες θα έχετε κάποιες προτάσεις συνεργασίας.ξαφνικές γνωριμίες και συναντήσεις αλλά και κάποια έσοδα από συνεργασίες που έχετε κάνει ενώ ίσως να έχετε κάποια ευχάριστα νέα,προσκλήσεις από τα αδέλφια σας και το περιβάλλον σας.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!