Τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, Ρομαντικός έρωτας…


Στις 21/12 η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον  Ποσειδώνα που συνεχίζει το ταξίδι του στο ζώδιο που κυβερνά τους Ιχθύες (13ο 54).
Η συνάντηση των δύο αυτών πλανητών περιγράφει αυτό που θα είναι ονειρικό να συμβεί όταν ο ιδανικός έρωτας συναντά τον έρωτα για το ιδανικό. Η όψη τριγώνου  Αφροδίτης –Ποσειδώνα μας βοηθάει να δώσουμε διέξοδο στην έμπνευση και στην δημιουργικότητα μας, ενισχύει τον ρομαντισμό μας, δημιουργεί μυθιστορηματικούς πλατωνικούς έρωτες, ενώ παράλληλα βγάζει στην επιφάνεια την πιο αισθησιακή πλευρά της ύπαρξης μας.
Η όψη τριγώνου Αφροδίτης Ποσειδώνα επηρεάζει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες)  του δευτέρου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες στη μοίρα που πραγματοποιείται η όψη.
Ας δούμε πως θα κινηθούν οι εκπρόσωποι των 12 ζωδίων κάτω από την επίδραση αυτής της όψης. Η επιρροή της όψης είναι 7 -/+ ημέρες.

ΚΡΙΟΣ

Η όψη τριγώνου  Αφροδίτης – Ποσειδώνα, θα ενισχύσει την σεξουαλικότητα σας και θα σας παρασύρει σε έναν ονειρικό έρωτα. Επίσης, θα λειτουργήσει θετικά και στις οικονομικές σας συνεργασίες.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τις φιλικές σας σχέσεις ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ταύροι. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η κυβερνήτης του ζωδίου σας  Αφροδίτη από τον 7ο Ηλιακό σας οίκο με τον  Ποσειδώνα, θα σας βοηθήσει να εξιδανικεύσετε τις φιλικές σας σχέσεις. Ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να γνωρίσετε τον έρωτα στο πρόσωπο ενός φίλου/η σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με την εξέλιξη της καριέρας σας ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Δίδυμοι.
Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον  Ποσειδώνα, ευνοεί τις νέες επαγγελματικές συνεργασίες, οι οποίες είναι πιθανό να σας δημιουργήσουν υπερβολικές προσδοκίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Την τύχη με το μέρος σας έχετε εσείς οι Καρκίνοι. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Σκορπιού με τον  Ποσειδώνα, από το επίσης φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων,  θα σας βοηθήσει να δώσετε σχήμα και μορφή στα όνειρα σας, ενώ παράλληλα θα βγάλει στην επιφάνεια την ρομαντική πλευρά του εαυτού σας.

ΛΕΩΝ

Με τις οικονομικές υποθέσεις τις οικογένειας σας ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Λέοντες. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη με τον  Ποσειδώνα, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια οικονομική συμφωνία η οποία θα είναι αρκετά συμφέρουσα για την οικογένεια σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα η όψη αυτή θα ενισχύσει τον αισθησιασμό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Διανύετε μια από τις πιο ευχάριστες αλλά ταυτόχρονα κουραστικές περιόδους της χρονιάς. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον  Ποσειδώνα, θα σας βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά με τους φίλους και τους συνεργάτες σας και να  εκφράσετε την ρομαντική πλευρά του εαυτού σας.

ΖΥΓΟΣ

Το βλέμμα των περισσότερων εκπροσώπων του ζωδίου σας είναι στραμμένο στα αποκτήματα σας. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη με τον  Ποσειδώνα, θα σας κάνει ιδιαίτερα προστατευτικούς απέναντι στους συναδέλφους και στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Όλα τα φώτα του πλανητικού σκηνικού θα είναι στραμμένα επάνω σας. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη που συνεχίζει το ταξίδι της στο ζώδιο σας, με τον  Ποσειδώνα από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων,  θα σας δώσει μια μαγική πινελιά στα δημιουργήματα σας. Ενώ, σε προσωπικό επίπεδο θα έρθετε πολύ κοντά με τον / την σύντροφο σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σε δημιουργικό οίστρο είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Τοξότες. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον  Ποσειδώνα, θα σας ωθήσει να οραματιστείτε το μέλλον της οικογένεια σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εξωστρεφείς και κοινωνικοί είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Αιγόκεροι. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη με τον  Ποσειδώνα, θα σας βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά με ορισμένα άτομα από το φιλικό σας περιβάλλον, τα οποία θα σας εμπνεύσουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Λίγο πριν το τέλος της χρονιάς είστε έτοιμοι να θέσετε τους νέους επαγγελματικούς σας στόχους. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα, σας υπόσχεται μια νέα οικονομική συνεργασία η οποία θα δώσει νέα ώθηση στην καριέρα σας. Ωστόσο, καλό θα ήταν μέχρι να την δείτε πως λειτουργεί να κρατήσετε χαμηλούς τόνους 

ΙΧΘΥΣ

Ο πρωταγωνιστικός ρόλος για άλλη μια φορά θα είναι δικός σας. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Σκορπιού με τον  κυβερνήτη του ζωδίου σας Ποσειδώνα, θα σας βοηθήσει να προωθήσετε τα σχέδια σας που αφορούν την επέκταση σας στο εξωτερικό, ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να ζήσετε ένα ρομαντικό έρωτα με πρόσωπο από διαφορετική χώρα ή κουλτούρα.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

 Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τετράγωνο Ήλιου-Άρη, Έκρηξη αδρεναλίνης !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Έκρηξη αδρεναλίνης, αυτή ακριβώς η φράση αντιπροσωπεύει με τον καλύτερο τρόπο το κ ...

Πανσέληνος-Έκλειψη Σελήνης στον Τοξότη και πως θα μας επηρεάσει …

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ένας ιδιαίτερα καυτός, από Αστρολογικής πλευράς , Ιούνιος ξεκίνησε, όχι μόνο από πλ ...

Σύνοδος Ήλιου-Ανάδρομης Αφροδίτης, Αποκατάσταση σχέσεων…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Μετά την καταιγίδα, λένε, ότι πάντα βγαίνει το ουράνιο τόξο. Έτσι, μετά την ερωτική ...

Τετράγωνο Ανάδρομης Αφροδίτης-Άρη, Ερωτικός πυρετός !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η ψυχολογική πίεση που βιώσαμε όλοι μας το τελευταίο χρονικό διάστημα θα αρχίσει σ ...

Ερμής στον Καρκίνο, Και πως θα μας επηρεάσει !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η ανάγκη μας για επικοινωνία, το προηγούμενο χρονικό διάστημα, μας ώθησε να χρησιμ ...

Εξάγωνο Άρη-Ουρανού, Με οδηγό την διαίσθηση !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Για να πάμε μπροστά και να ξεχωρίσουμε από το πλήθος, χρειάζεται αρκετές φορές στη ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u