Τρίγωνο Άρη – Κρόνου, Συγκροτημένη δράση !!


Λέμε ότι η τύχη βοηθάει τους τολμηρούς, ωστόσο, την επιβράβευση και την επιτυχία παίρνουν στο τέλος μόνον όσοι, δουλεύουν μεθοδικά και επιμένουν στους στόχους τους χωρίς να φοβούνται να δουλέψουν σκληρά. Στις 30/03, θα μπορεί να μπει η σφραγίδα μιας μελλοντικής μας επιτυχίας, καθώς ο Άρης από το ζώδιο του Καρκίνου θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον Κρόνο από τους Ιχθύς (02ο 36’).

Κάτω από την επιρροή της όψης τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Κρόνο, θα ανοίξει ο δρόμος προς την επιτυχία,  στην δουλειά μας όσο και στην προσωπική μας ζωή, με μοναδική προϋπόθεση ότι η κάθε κίνηση μας θα είναι σωστά μελετημένη. Η αποφασιστικότητα, η επιμονή, το ισχυρό ένστικτο αλλά και πίστη που έχουμε στον  εαυτό μας, θα μας οδηγήσουν με μαθηματική ακρίβεια προς την επίτευξη των στόχων μας. Για κάποιους αυτό μπορεί να σημαίνει ότι μπορούν  σταθεροποιήσουν μια επαγγελματική συνεργασία , ενώ για κάποιους άλλους ότι ήρθε η στιγμή να αφήσουν στην άκρη τους ενδοιασμούς και να πάρουν σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον της ερωτικής τους ζωής, ή  της σχέσης τους  με τον σύντροφο τους.

Επίσης, αυτές τις ημέρες μπορούμε να έχουν την στήριξη και ανθρώπων που βρίσκονται σε θέσεις κλειδιά οι οποίοι θα μας βοηθήσουν.  Το πιο σημαντικό όμως είναι πως ότι ξεκινήσουμε αυτές τις ημέρες θα στηρίζεται σε πολύ γερές βάσεις. Η όψη τριγώνου θα επηρεάσει θετικά τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς) των 3 πρώτων ημερών καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο στη μοίρα που πραγματοποιείται η όψη. Η επιρροή της όψης ισχύει για 14 ημέρες -/+.

Για τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Καρκίνου  με τον Κρόνο από τους Ιχθύς, τους ωθήσει, κόντρα στον φλογερό τους χαρακτήρα,  να κινηθούν μεθοδικά στο παρασκήνιο και με αργές και σωστά μελετημένες κινήσεις, να έρθουν σε επαφή με τους κατάλληλους ανθρώπους οι οποίοι μπορούν να τους βοηθήσουν στα μελλοντικά  επαγγελματικά τους σχέδια, για να το πετύχουν τους στόχους τους, θα είναι αυτοί που θα  πλησιάσουν τα άτομα που βρίσκονται σε σημαντικές θέσεις. Σε προσωπικό επίπεδο, θα πάρουν σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον με της σχέσης τους τις οποίες θα ανακοινώσουν σύντομα στο ταίρι τους, ενώ αρκετοί θα είναι και αυτοί που θα νιώσουν δυνατοί και έτοιμοι να απαλλαγούν από κακές για την υγεία τους συνήθειες.

Για τα ζώδια της Γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως) η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Καρκίνου με τον Κρόνο από τους Ιχθύς, θα τους βοηθήσει να νιώσουν έτοιμοι να αναπτύξουν,  με ιδιαίτερη σοβαρότητα και χωρίς περιττά σχόλια, τα νέα επαγγελματικά τους σχέδια, ενώ από την άλλη πλευρά, πολύ σημαντική θα είναι η συμβολή  ενός ισχυρού προσώπου από τον φιλικό ή  κοινωνικό τους κύκλο. Σε προσωπικό επίπεδο, θα έχουν την στήριξη των φίλων τους σε θέματα καρδιάς, ενώ από την άλλη πλευρά είναι πιθανόν να γνωρίσουν ένα άτομο από το φιλικό τους περιβάλλον με το οποίο θα ξεκινήσουν μια σταθερή σχέση.

Για τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Καρκίνου με τον Κρόνο από τους Ιχθύς, υπόσχεται ότι θα τους βοηθήσει να βάλουν σε τροχιά υλοποίησης τα μελλοντικά επαγγελματικά τους σχέδια, κάνοντας αργά και σταθερά βήματα, ώστε η καριέρα τους από εδώ και στο εξής να χτιστεί σε σταθερά θεμέλια. Τα δυνατά τους όπλα, εκτός από την ευφυΐα, θα είναι η  επιμονή και οι οργανωτικές τους ικανότητες , ώστε σύντομα να αναγνωριστεί η δουλειάς τους. Σε προσωπικό επίπεδο, θα κερδίσουν την εμπιστοσύνη του συντρόφου τους με τις πράξεις τους,  ενώ παράλληλα θα καταφέρουν να  διαφυλάξουν τα κεκτημένα τους.

Για τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς) η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Καρκίνου με τον Κρόνο από τους Ιχθύς, θα τους βοηθήσει να  δείξουν το δυναμικό τους πρόσωπο και να διεκδικήσουν την προσωπική και επαγγελματική τους επιτυχία με τόλμη, επιμονή και αποφασιστικότητα. Το θετικό στοιχείο για αυτούς είναι ότι οι συνεργασίες που θα προκύψουν αυτή τη χρονική περίοδο θα είναι σταθερές και πάνω από όλα συνεργασίες εμπιστοσύνης. Σε προσωπικό επίπεδο, ήρθε η στιγμή να πάρουν σημαντικές αποφάσεις για μέλλον της σχέση τους με τον σύντροφο τους, ιδιαίτερα από την στιγμή που αυτός έχει αποδείξει την αξία του.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Μιλήσε απευθείας με τους ειδικούς και ενημερώσου 901 600 3455 Αστρολογικές προβλέψεις από την κορυφαία ομάδα αστρολόγων!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο 19 Ιουλίου

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα σας περιμέ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 18η Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός  Σήμερα είναι μια μέρα για δράση και πρωτοβουλίες. Αναλά ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 17 Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια απρόσμενη αλλαγή στα επαγγελματικά σας σχέδια μπορε ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 16η Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 15η Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 14η Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
901 600 3455 από σταθερό 1,30€/1' και από κινητό 1,75€/1'**(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Η ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΎΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2106085999, Planet Phones Αλέκου Παναγούλη 40, Νέα Ιωνία
Powered by OroskoposTV
Κλήση 9016003455
error: Content is protected !!