Τρίγωνο Ερμή-Ανάδρομου Ουρανού, Πρόκληση και πρωτοτυπία…

Τρίγωνο Ερμή-Ανάδρομου Ουρανού, Πρόκληση και πρωτοτυπία…


Στις 04/01 ο Ερμής λίγο πριν αποχωρίσει από το ζώδιο του Τοξότη θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον ανάδρομο Ουρανό από τον Κριό(28ο 36’). Ο Ερμής εκφράζει τον τρόπο με τον οποίο επικοινωνούμε και αντιλαμβανόμαστε τον κόσμο γύρω μας, ενώ ο Ουρανός ο οποίος στην Αστρολογία είναι ο πλανήτης της ανατροπής και της αλλαγής. Το κοινό σημείο των δύο πλανητών είναι ο διανοητικός τρόπος με τον οποίο προσεγγίζουν τις καταστάσεις. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ουρανό, δίνει πρωτότυπες και ανατρεπτικές  ιδέες, μας ωθεί να αλλάξουμε παρωχημένες  αντιλήψεις τόσο δικές μας όσο και του περιβάλλοντος μας, ενώ κάτω από την επιρροή του μπορούμε να προχωρήσουμε στην αγορά προϊόντων τεχνολογίας (π.χ. κινητό, laptop, tablet). Η όψη τριγώνου θα επηρεάσει θετικά τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) και τους εκπροσώπους του  Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 3ου δεκαημέρου ή όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Ας  δούμε πως θα επηρεάσει αυτή η όψη και τα 12 ζώδια. Η θετική επιρροή της όψης ισχύει για 3 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Η εκκεντρικότητα και η πρωτοτυπία σας πάει γάντι. Η παρουσία του Ερμή στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Τοξότη και η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Ουρανό, θα σας βοηθήσει να βρείτε μια πρωτότυπη ιδέα για να τακτοποιήσετε μια υπόθεση γραφειοκρατικής φύσεως.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο κύκλος των αλλαγών έχει ξεκινήσει. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Τοξότη με τον ανάδρομο Ουρανό θα σας βοηθήσει να αλλάξετε τις αντιλήψεις σας και να προσαρμοστείτε πιο εύκολα στα νέα δεδομένα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Για άλλη μια φορά πρωταγωνιστείτε με έμμεσο τρόπο στα πλανητικά δρώμενα.  Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης σας Ερμής από το ζώδιο του Τοξότη με τον ανάδρομο Ουρανό θα σας βοηθήσει να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο και να έρθετε σε επαφή με ετερόκλητους ανθρώπους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το μεγαλύτερο μέρος της ενέργειας σας το σπαταλάτε στο χώρο της εργασίας σας. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Τοξότη με τον ανάδρομο Ουρανό, θα σας δώσει μια πρωτότυπη ιδέα η οποία θα απογειώσει την καριέρα σας και θα αλλάξει την δημόσια εικόνα σας.

ΛΕΩΝ

Την τύχη με το μέρος σας έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Λέοντες. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Τοξότη  με τον ανάδρομο Ουρανό από το επίσης φιλικό για εσάς ζώδιο του Κριού, θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε τις δημιουργικές σας ιδέες με πρωτότυπο τρόπο. Επίσης, για αρκετούς από εσάς είναι πιθανό να προκύψει εντελώς ξαφνικά ένα ταξίδι στο εξωτερικό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το τελευταίο χρονικό διάστημα ασχολείστε με τις οικογενειακές σας υποθέσεις. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής από το ζώδιο του Τοξότη με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Κριού  θα σας βοηθήσει να βρείτε λύση σε μια υπόθεση οικονομική φύσεως που απασχολεί ένα μέλος της οικογένειας σας. 

ΖΥΓΟΣ

Υπάρχουν στιγμές που νιώθετε ότι οι φίλοι και οι συνεργάτες σας δεν σας καταλαβαίνουν. Ευτυχώς για εσάς αυτό μπορεί να αλλάξει, καθώς κάτω από την επιρροή της όψης τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Τοξότη με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Κριού, θα καταφέρετε να επικοινωνήσετε τις σκέψεις σας με πρωτότυπο και ιδιαίτερα προχωρημένο τρόπο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είστε από τους ανθρώπους που έχετε δομήσει τις αξίες σας πάνω σε σταθερές βάσεις και δεν αλλάζετε εύκολα γνώμη. Ωστόσο, η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Τοξότη με τον ανάδρομο Ερμή από το ζώδιο του Κριού, θα σας ωθήσει να αλλάξετε τις αντιλήψεις σας και να επαναπροσδιορίσετε τις αξίες σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η χαρά σας είναι μεγάλη όταν μοιράζεστε τις γνώσεις και τις εμπειρίες σας. Χρειάζεστε όμως και τα σωστά εργαλεία, γι’ αυτό και η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο σας με τον ανάδρομο Ουρανό από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Κριού, θα προχωρήσετε στην αγορά προηγμένου τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού με τον οποίο θα κάνετε πιο εύκολη την μεταφορά της γνώσης και της πληροφορίας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα τελευταία χρόνια η ζωή σας έχει αλλάξει ριζικά σε όλους τους τομείς. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Τοξότη με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Κριού θα σας βοηθήσει να αλλάξετε τη νοοτροπία και τις αντιλήψεις της οικογένειας σας με ομαλό τρόπο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ως παιδιά του Ουρανού η αλλαγή και η εκκεντρικότητα είναι μέσα στη φύση σας. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Τοξότη με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Ουρανό ο οποίος συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Κριού , θα σας βοηθήσει να φέρετε σε επαφή ετερόκλητους μεταξύ τους ανθρώπους και να δημιουργήσετε νέα δεδομένα στην φιλική και κοινωνική σας ζωή.

ΙΧΘΥΣ

Η προσοχή των περισσότερων εκπροσώπων του ζωδίου σας αυτή τη χρονική περίοδο είναι στραμμένη στην εξέλιξη της καριέρας σας. Με την βοήθεια της όψης τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Τοξότη με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Κριού,  θα καταφέρετε να ανταποκριθείτε στις επαγγελματικές σας προκλήσεις με επιτυχία.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ο Άρης στην Παρθένο, και πως θα μας επηρεάσει ..

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Μετά τον δυναμικό και γεμάτο πάθος για τη ζωή Άρη στο Λιοντάρι, ήρθε η στιγμή να γνω ...

Τετράγωνο Ερμή-Ανάδρομου Ουρανού, ελέγξτε τα συναισθήματα σας και τα λόγια σας…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 16/08 ο Ερμής από το ζώδιο του Λέοντα θα σχηματίσει για πρώτη  φορά όψη τετραγών ...

Η Πανσέληνος στον Υδροχόο και πως θα μας επηρεάσει ..

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στην ερώτηση ποια είναι η πιο όμορφη και ερωτική Πανσέληνος της χρονιάς, όλοι θα σο ...

Σύνοδος Ήλιου-Αφροδίτης, στα δίχτυα του έρωτα…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 14/8 ο κυβερνήτης του Λέοντα  Ήλιος συνεχίζοντας το ταξίδι του στο ζώδιο που κυ ...

Η Επιστροφή του Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα, φλέρτ και ερωτικές περιπέτειες !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 12/8 ο Ερμής επιστρέφει και πάλι στο ζώδιο του Λέοντα όπου θα παραμείνει μέχρι τ ...

Τρίγωνο Αφροδίτης-Ανάδρομου Δία, ερωτικές επιτυχίες ..

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 08/08 η Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον ανάδρ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u
//