Τρίγωνο Ερμή – ανάδρομου Πλούτωνα, Δεν αφήνω τίποτα στην τύχη του ..


Για 3η φορά μέσα σε λίγες ημέρες και λίγο πριν ο Πλούτωνας ολοκληρώσει την ανάδρομη πορεία του για φέτος, θα συναντηθεί ο Ερμής από το ζώδιο της Παρθένου, και συγκεκριμένα στις 07/10,  σε όψη τριγώνου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω (26ο 09’).

Κάτω από την επιρροή της όψης τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον ανάδρομο Πλούτωνα, θα ξαναδούμε για τελευταία φορά, με ακόμα μεγαλύτερη  προσοχή τις πληροφορίες αλλά και όλα τα στοιχεία που έρχονται σε εμάς, χωρίς να μας ξεφύγει καμία λεπτομέρεια, ενώ θα δώσουμε έμφαση και στα ψιλά γράμματα.

Επίσης, για μια ακόμα φορά, δεν θα δώσουμε σημασία στα όμορφα λόγια των συνομιλητών μας καθώς θα έχουμε τις κεραίες μας ανοιχτές και θα αντιληφθούμε τις προθέσεις τους αλλά και τι πραγματικά σκέφτονται. Από την άλλη πλευρά, θα μας είναι ιδιαίτερα εύκολο, αφού έχουμε μελετήσει με μεγάλη προσοχή τους συνομιλητές μας, να τους πείσουμε για τις θέσεις μας.

Πολύ σημαντικό, είναι το γεγονός ότι αυτή τη φορά θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να προστατεύσουμε τον εαυτό μας, την προσωπική μας ζωή ή την καριέρα μας, γι’ αυτό και χωρίς τύψεις εάν κρίνουμε απαραίτητο θα χρησιμοποιήσουμε όλα τα στοιχεία που έχουμε συγκεντρώσει για τους άλλους εδώ και καιρό. Από την άλλη πλευρά, θα εκφράσουμε με κάθε λεπτομέρεια τις σκέψεις και τα συναισθήματα μας στον σύντροφο, αλλά και στο πρόσωπο που μας ενδιαφέρει.

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα επηρεάσει θετικά τους εκπροσώπους που ανήκουν στα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου καθώς και  όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Η θετική επιρροή τις όψης ισχύει για 6 ημέρες -/+. Η επόμενη συνάντηση των δύο αυτών πλανητών θα είναι στις 27/10 σε όψη τετραγώνου.

Τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα τους βοηθήσει να δώσουν οριστικές και ουσιαστικές λύσεις στην δουλειά τους, ενώ εάν χρειαστεί, θα χρησιμοποιήσουν προς όφελος τους όλα τα στοιχεία και τις πληροφορίες που έχουν εδώ και καιρό στα χέρια τους. Σε προσωπικό επίπεδο, θα καταφέρουν να περάσουν με ιδιαίτερη ευκολία τις θέσεις και τις απόψεις τους στους συναδέλφους τους χωρίς ενδοιασμούς και δεύτερες σκέψεις.

Τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω θα τους βοηθήσει να βάλουν τις βάσεις για τα επόμενα επαγγελματικά τους βήματα με σιγουριά και αυτοπεποίθηση, κάνοντας  προσεχτικές και σωστά μελετημένες κινήσεις. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα οργανώσουν ένα ταξίδι επαγγελματικό και αναψυχής με τον σύντροφο τους στο οποίο θα περάσουν όμορφα.

Τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω θα τους βοηθήσει, να ανακαλύψουν τι γίνεται στο χώρο της εργασίας τους  πίσω από την πλάτη τους και ποια άτομα ενώ το παίζουν φίλοι τους προσπαθούν να τους δημιουργήσουν προβλήματα ή να τους εκμεταλλευτούν, το ίδιο ακριβώς θα ανακαλύψουν και για τις φιλικές τους σχέσεις, ώστε να προστατευτούν από τους διάφορους καλοθελητές, ενώ από την άλλη πλευρά και αυτοί θα κινηθούν παρασκηνιακά, στην προσπάθεια τους να προωθήσουν τα σχέδια τους. Σε προσωπικό επίπεδο,  θα  δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία σε ένα πρόσωπο από το ερωτικό τους παρελθόν, το οποίο όμως θα βρίσκεται κάτω από συνεχή επιτήρηση μέχρι να σιγουρευτούν για τα συναισθήματα και τις προθέσεις του.

Τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς) η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από  ζώδιο του Αιγόκερω,  θα τους ωθήσει να μελετήσουν με ιδιαίτερη προσοχή μια επαγγελματική – οικονομική πρόταση που δεχτήκαν από ένα φιλικό τους πρόσωπο, και γιατί όχι να ξεκινήσουν μια σταθερή συνεργασία. Σε προσωπικό επίπεδο, κάνουν μια εκκαθάριση στις φιλικές και επαγγελματικές τους σχέσεις και θα κατασταλάξουν, ποιους ανθρώπους μπορούν να εμπιστευτούν και ποιους όχι.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Σελήνη στον Λέοντα από 21-24 Φεβρουαρίου, ποια ζώδια θα επηρεαστούν θετικά

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η Σελήνη στις 21.02 στις 15.40 θα περάσει στο ζώδιο του Λέοντα και θα μας δώσει διάθεση γ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για σήμερα Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός  Αποφύγετε τις διαφωνίες και επικεντρωθείτε στην επίλυση προβλημάτων με δι ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός  Αναμένεται μια δημιουργική και δυναμική ημέρα για εσάς, με ευκαιρίες για νέ ...

Σελήνη στον Καρκίνο από τις 19-21 Φεβρουαρίου, ποια ζώδια θα επηρεάσει θετικά

Σελήνη στον Καρκίνο από τις 19-21 Φεβρουαρίου, ποια ζώδια θα επηρεάσει θετικά

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η Σελήνη μετά το ζώδιο των Διδύμων που ίσως να έφερε αρκετή επικοινωνία, επαφές και ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα μπορείτε να αισθανθείτε πιο ηρεμοι και συνειδητοποιημενοι. Αξιοποιή ...

Oroskopos.tv

To Αστρολογικό Δελτίο Της Εβδομάδας από 18–25 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στον αστερισμό του έρωτα θα βρεθούμε αυτή την εβδομάδα, και αυτό θα έχει ως ευχάρισ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!