Τρίγωνο Ερμή – ανάδρομου Ποσειδώνα, Το ένστικτο μου δεν με ξεγελά !!


Κατά τη διάρκεια της ζωής μας, επιλέγουμε διαδρομές με βάση την εσωτερική μας φωνή και την διαίσθηση μας, συνήθως οι αποφάσεις αυτές έρχονται σε κόντρα με τα δεδομένα που υπάρχουν μπροστά μας εκείνη την στιγμή, ωστόσο, τις περισσότερες φορές αποδεικνύονται σωστές. Αυτό ακριβώς θα συμβεί και στις  12/11, όταν ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού  θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από τους Ιχθύς (22ο 46’).

Κάτω από την επιρροή της όψης τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον ανάδρομο Ποσειδώνα ,  θα εκπλήξουμε τους δικού μας ανθρώπους καθώς οι αποφάσεις που θα πάρουμε για τα ζητήματα που μας απασχολούν, θα είναι με βάση την διαίσθηση και όχι την κοινή λογική, το σημαντικό όμως για εμάς είναι ότι στο τέλος θα αποδειχτούν σωστές. Επίσης, όσο δύσκολα και αν είναι τα πράγματα για εμάς αυτή την στιγμή θα καταφέρουμε να δούμε το ποτήρι μισογεμάτο, και να κάνουμε όνειρα για το μέλλον.

Επίσης, θα έχουμε την ευκαιρία να ανακαλύψουμε πράγματα που οι άλλοι εδώ και καιρό προσπαθούν να κρατήσουν κρυφά από εμάς, καθώς και τα εμπόδια που προσπαθούσαν να βάλουν στον δρόμο μας διάφοροι συνάδελφοι μας. Σε προσωπικό επίπεδο δεν θα διστάσουμε να εξωτερικεύσουμε την πιο ευαίσθητη  και ρομαντική μας πλευρά, ενώ αρκετοί από εμάς αυτές τις ημέρες,  θα  έχουμε έντονη τάση φυγή   από την πραγματικότητα  και την πεζή καθημερινότητα μας, με αποτέλεσμα να μην είμαστε συγκεντρωμένοι όταν οδηγούμε και να αμελούμε τις υποχρεώσεις μας.

Υπάρχουν όμως και οι τυχεροί, οι οποίοι θα έχουν την δυνατότητα να εκφραστούν μέσω της Τέχνης ή θα έχουν  έμπνευση.  Φυσικά αυτή η όψη μας δίνει την δυνατότητα να προβάλλουμε τις ικανότητες μας και να καλύψουμε με έξυπνο τρόπο τις αδυναμίες μας. Επίσης, αρκετοί από εμάς θα έχουμε και σημαντικά προμηνύματα μέσα από τα όνειρα.

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον ανάδρομο Ποσειδώνα θα επηρεάσει θετικά τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους , Σκορπιούς, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου , καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Η θετική επιρροή τις όψης ισχύει για 5 ημέρες -/+

Τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από τους Ιχθύς , θα τους βοηθήσει ακολουθώντας την διαίσθηση τους, να βρουν έξυπνες και πιθανόν λιγάκι ανορθόδοξες λύσεις για να τακτοποιήσουν τις οικονομικές τους εκκρεμότητες απέναντι σε Τρίτους, ενώ μπορεί να βρουν έξυπνους τρόπους για να κερδίσουν χρήματα. Σε προσωπικό επίπεδο, θα αφήσουν τον εαυτό τους ελεύθερο να εκφράσει τις σκέψεις αλλά και τα παράπονα που μπορεί να έχουν στον σύντροφο τους. Επίσης, αυτές τις ημέρες θα πρέπει να δίνεται ιδιαίτερη σημασία στα όνειρα σας καθώς θα κρύβουν σημαντικά μηνύματα για εσάς και το μέλλον σας.

Τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από τους Ιχθύς , θα τους ωθήσει να χρησιμοποιήσουν την γοητεία τους για να προχωρήσουν τα νέα επαγγελματικά τους σχέδια ή να κερδίσουν την εύνοια ενός σημαντικού προσώπου του φιλικού τους κύκλου, προβάλλοντας με έξυπνο τρόπο τις ικανότητες τους και καλύπτοντας τις αδυναμίες τους. Σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να έρθουν πολύ κοντά με ένα άτομο από το φιλικό τους περιβάλλον στο οποίο θα δείξουν την ρομαντική τους πλευρά.

Τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο  Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από τους Ιχθύς , θα τους βοηθήσει να ανακαλύψουν τους κρυφούς εχθρούς τους στην δουλειά τους, ενώ παράλληλα οι αποφάσεις που θα πάρουν στην δουλειά τους θα είναι με βάση την διαίσθηση και όχι την λογική.  Σε προσωπικό επίπεδο, θα κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να μην χάσουν την εύνοια του συντρόφου τους και να τους πείσουν ότι τους είναι απαραίτητοι.

Τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς) η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο  Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από τους Ιχθύς , θα τους ωθήσει να βγάλουν στην επιφάνεια την δημιουργική και καλλιτεχνική τους πλευρά, δίνοντας τους έμπνευση, ενώ από την άλλη πλευρά, το χαμόγελο και η αισιοδοξία θα επανέλθει στη ζωή σας και θα κάνετε όνειρα για το μέλλον. Σε προσωπικό επίπεδο, θα εκπλήξετε ευχάριστα τον σύντροφο σας, καθώς μετά από καιρό θα του δείξετε την ρομαντική σας πλευρά και τις κρυμμένες σας ευαισθησίες.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Δευτέρα 15 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στη συνεργασία και την επικοινωνία. Νέες ...

Oroskopos.tv

Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο από 14-22 Απριλίου ποια ζώδια ευνοούνται μέσα στην εβδομάδα αυτή;

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο ΚΡΙΟΣ Η εβδομάδα αυτή θα ξεκινήσει με αρκετούς πλανήτες στο ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 14 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα εστιάστε στη συνεργασία και την επικοινωνία. Νέες ιδέες μπορούν να πρ ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο από 14-21 Απριλίου. Μάθε τι θα συμβεί την εβδομαδα αυτή.

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Τον κρυμμένο μας δυναμισμό αλλά και την δυνατότη ...

Oroskopos.tv

Σελήνη στους Διδύμους από 11/4 και ποια ζώδια θα ευνοηθούν

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Σελήνη στους Διδύμους Στις 11/04 στις 15.59 το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στους Διδύμ ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 12 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ημέρα που μπορεί να φέρει αναταραχές και προκλήσεις. Αντ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!