Τρίγωνο Ήλιου-Ανάδρομου Ουρανού, Ευχάριστες αλλαγές…


Στις 20/12 ο Ήλιος από το ζώδιο του Τοξότη με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Κριού θα σχηματίσουν όψη τριγώνου (28ο 44’). Η όψη τριγώνου Ήλιου – Ουρανού λειτουργεί ως “ από μηχανής Θεός” αφού έρχεται να δώσει βοήθεια με εντελώς διαφορετικό τρόπο,  δίνει εξωστρέφεια και μας βοηθάει να εκφράσουμε το διαφορετικό με πιο ήπιο τρόπο- χωρίς την συγκρουσιακή ένταση που εκφράζουν οι άλλες όψεις του Ουρανού-, φέρνει ευνοϊκές αλλαγές, ενώ είναι ιδανική για να προχωρήσουμε σε αλλαγές στην εξωτερική μας εμφάνιση ή στον τρόπο με τον οποίο προβάλλουμε την δημόσια εικόνα μας. Η όψη τριγώνου θα επηρεάσει θετικά τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) και του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 3ου  δεκαημέρου, καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Ας  δούμε πως θα επηρεάσει αυτή η όψη και τα 12 ζώδια. Η θετική επιρροή της όψης ισχύει για 8 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Η παρουσία του Ουρανού τα τελευταία χρόνια στο ζώδιο σας, έχει προκαλέσει ριζικές αλλαγές στη ζωή σας. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Τοξότη με τον Ουρανό που συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο σας, θα σας βοηθήσει να αφήσετε πίσω τους φόβους και τις ανασφάλειες σας και θα σας ωθήσει να εκφράσετε μια πρωτότυπη ιδέα σας, η οποία θα γίνει άμεσα αποδεκτή.

ΤΑΥΡΟΣ

Με το βλέμμα σας στραμμένο στις οικονομικές σας υποθέσεις είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ταύροι. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο  Ήλιος από το ζώδιο του Τοξότη με τον ανάδρομο Ουρανό θα λειτουργήσει ως “ από μηχανής Θεός” καθώς θα σας βοηθήσει να βρείτε λύση σε μια οικονομική σας υπόθεση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ευχάριστες αλλαγές θα φέρει στη ζωή των περισσότερων εκπροσώπων του ζωδίου σας η όψη τρίγωνου που θα σχηματίσει ο   Ήλιος με τον ανάδρομο Ουρανό.  Αρκετοί από εσάς θα δημιουργήσετε νέες σχέσεις και συνεργασίες, ενώ άλλοι θα εκφράσετε πολύ έντονα την ανάγκη σας να ανεξαρτητοποιηθείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Νέο αέρα θα φέρει στην καθημερινότητα σας  η θετική όψη  τρίγωνου που θα σχηματίσει ο  Ήλιος με τον ανάδρομο Ουρανό. Ιδιαίτερα σε επαγγελματικό επίπεδο είναι πιθανό να υπάρξουν ευχάριστες αλλαγές στην καριέρα σας.

ΛΕΩΝ

Την καλή νεράιδα του παραμυθιού έχετε δίπλα σας αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Λέοντες. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο   Ήλιος από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Τοξότη  με τον ανάδρομο Ουρανό, από το επίσης φιλικό για εσάς ζώδιο του Κριού θα φέρει ευχάριστες εκπλήξεις και ανατροπές. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τις οικογενειακές σας υποθέσεις ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Παρθένοι. Η θετική όψη τρίγωνου που θα σχηματίσει ο  Ήλιος  με τον ανάδρομο Ουρανό θα σας βοηθήσουν να βρείτε λύσεις στα ζητήματα που σας απασχολούν, ενώ σύντομα θα δείτε τα οικονομικά σας να βελτιώνονται.

ΖΥΓΟΣ

Υπάρχουν στιγμές που αισθάνεστε ότι οι άλλοι δεν σας καταλαβαίνουν.  Η θετική όψη  τρίγωνου που θα σχηματίσει ο  Ήλιος με τον ανάδρομο Ουρανό , θα σας βοηθήσει να βρείτε ένα διαφορετικό τρόπο για να επικοινωνείτε τόσο με τους φίλους όσο και με τους συνεργάτες σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ανάγκη σας για αλλαγή είναι πολύ έντονη. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο Ουρανό θα σας βοηθήσει όχι μόνο με τον τρόπο με τον οποίο δίνετε αξία στα πράγματα γύρω σας αλλά και τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζετε την καθημερινή σας ζωή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Όλα τα φώτα του πλανητικού σκηνικού θα είναι για άλλη μια φορά στραμμένα επάνω σας. Η θετική  όψη τριγώνου που θα  σχηματίσει ο  Ήλιος από το ζώδιο σας με τον  ανάδρομο Ουρανό από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Κριού, θα ενισχύσει την ανάγκη σας για το διαφορετικό και το ασυνήθιστο, ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να προχωρήσετε και σε αλλαγή στην εξωτερική σας εμφάνιση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα τελευταία χρόνια βιώσατε αρκετές αλλαγές στη ζωή σας. Η θετική όψη  τρίγωνου που θα σχηματίσει ο  Ήλιος από το ζώδιο του Τοξότη με τον ανάδρομο Ουρανό θα σας βοηθήσει να βρείτε λύση σε ένα ζήτημα που αφορά την οικογένεια σας με ιδιαίτερα ανατρεπτικό τρόπο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο πρωταγωνιστικός ρόλος, έστω και με έμμεσο τρόπο είναι δικός  σας. Η θετική όψη  τριγώνου που θα σχηματίσει ο  Ήλιος  από το ζώδιο του Τοξότη με τον  κυβερνήτη του ζωδίου σας Ουρανό ο οποίος συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Κριού, θα σας βοηθήσει να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο, και να φέρετε σε επαφή ετερόκλητα άτομα.

ΙΧΘΥΣ

Η καριέρα σας βρίσκεται σε κομβικό σημείο. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο  Ήλιος  από το ζώδιο του Τοξότη με τον ανάδρομο Ουρανό θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια σημαντική συμφωνία, η οποία θα παίξει καταλυτικό ρόλο στην εξέλιξη της καριέρας σας και θα βοηθήσει στην αλλαγή της δημόσιας εικόνας σας.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

 Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 24/10 – 31/10/2021

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Επικοινωνιακή και αρκετά ευχάριστη θα είναι η τελευταία εβδομάδα του Οκτωβρίου, ε ...

Ήλιος στον Σκορπιό και πως θα μας επηρεάσει

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το φετινό πέρασμα του Ήλιου από το ζώδιο του Ζυγού, είχε πολύ δυνατές στιγμές, αλλά ...

Τετράγωνο Άρη – Πλούτωνα, Προσοχή στις εντάσεις ..

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η αντίδραση μιας στιγμής  είναι αρκετή για να αλλάξει την ροή της ζωή μας, είναι όμ ...

Πανσέληνος στον Κριό και πως θα μας επηρεάσει

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ο φετινός Οκτώβριος ήταν ένας μήνας που κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε αρκετές δύσκ ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 17/10 – 24/10/2021

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Γεμάτη σημαντικά γεγονότα και πλανητικές αλλαγές θα είναι αυτή η εβδομάδα για όλο ...

Ερμής σε ορθή πορεία στον Ζυγό

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή είναι μια περίοδος που χαρακτηρίζεται από επικοινωνιακ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u