Τρικαλιώτη: «Με τον σύζυγό μου περπατάμε παράλληλα, βρήκα κάποιον σαν εμένα»


Η Πέγκυ Τρικαλιώτη βρέθηκε στο πλατό του «Καλύτερα δε γίνεται» και δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή της μιλώντας για την κόρη της, Φραντζέσκα.


«Η ύπαρξη της κόρης μου είναι ο λόγος να ζω και εγώ μαζί. Δεν ξέρω πώς θα ήταν η ζωή μου αν δεν είχε έρθει η Φραντζέσκα, αν δεν είχε σταλεί… Νομίζω ότι κάποιος την έστειλε σε εμένα, μου έχει αλλάξει τη ζωή».

Με θαυμασμό μίλησε και για τον σύζυγό της, Θανάσης, ο «ήρωάς» της και ο άνθρωπος που της έχει δώσει την ελευθερία που πάντα λαχταρούσε σε μία συντροφική σχέση.

Ο μπαμπάς είναι ένας ήρωας, αρχικά που αποφάσισε να μείνει μαζί μου. Και για αυτόν συγκινούμαι πάντα. Έκανα έναν μεγάλο κύκλο στη ζωή μου μέχρι να βρω τον Θανάση και περπατάμε παράλληλα, δεν τέμνονται οι δρόμοι μας καθόλου. Είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου που νιώθω τόσο ελεύθερη στη σχέση».,


«Δεν ψάχνουμε τον άλλο στο τηλέφωνο, δεν ζηλεύω, όταν με ζήλευαν εμένα ασφυκτιούσα, και βρήκα έναν άνθρωπο που είναι σαν και εμένα».

Στα επαγγελματικά της φέτος την απολαμβάνουμε και στο θέατρο στην παράσταση «Μποβαρί» αλλά και στην τηλεόραση.

Στο Προξενιό της Ιουλίας υποδύεται την Κυριακούλα Ραζίνη η οποία δεν έχει ιδέα για τον θυελλώδη έρωτα του συζύγου της με τη Στάσα στο παρελθόν.

«Δεν ήταν μόνο κάτι χωράφια, ήταν κάτι άλλο. Και η εμμονή της αγάπης που έχει για αυτόν τον άνθρωπο δεν ξέρω τι θα κάνει…».

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ-  SCREEN/ Καλύτερα Δε ΓίνεταιOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!