Βασιλική Μιλούση: «Η κάθοδός μου συνέβη παράλληλα με την άνοδο του Λευτέρη»


Η Βασιλική Μιλλούση μίλησε στην εκπομπή Ελένη για τον πρωταθλητισμό, τον σύζυγό της, τον Ολυμπιονίκη Λευτέρη Πετρούνια και τον ρόλο της ως μαμά.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vasiliki Millousi (@vasilikimillousi)


Αναφερόμενη στην παιδική της ηλικία και τον πρωταθλητισμό, είπε:

«Όταν ασχολείσαι από πολύ μικρή με τον πρωταθλητισμό, χάνεις λίγο από την παιδικότητα σου. Πέρασα δύσκολα και σωματικά και ψυχικά όταν έβαλα στα δεκαπέντε με δεκαέξι μου τους Ολυμπιακούς αγώνες ως στόχο. Όλο αυτό θέλει μεγάλη αντοχή και προσπάθεια».

Κάνω αθλητισμό κάθε μέρα, άφησα τον πρωταθλητισμό γιατί πρέπει να στηρίξω και τον άντρα μου που ετοιμάζεται για την Ολυμπιάδα».

Για τον σύζυγό της, Λευτέρη Πετρούνια, ανέφερε:

«Η ζωή δυο πρωταθλητών μαζί είναι κάτι το οποίο είναι πολύ δύσκολο. Αν ήταν διαφορετικά αθλήματα θα ήταν πιο εύκολο γιατί υπάρχει μια ”άτυπη” σύγκριση. Η κάθοδος μου για την αποχώρηση μου από τον πρωταθλητισμό ήρθε παράλληλα με την άνοδο του Λευτέρη. Αυτό ήταν πάρα πολύ δύσκολο γιατί όταν εγώ διαχειριζόμουν τις ήττες μου έπρεπε να διαχειριστώ την απόλυτη επιτυχία του συντρόφου μου. Αυτό με έκανε πολύ πιο δυνατό άνθρωπο γιατί το δούλεψα μέσα μου και με ανθρώπους».

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vasiliki Millousi (@vasilikimillousi)


Επίσης μίλησε για το ρόλο της ως μαμά, τι είπε:

«Είμαι αυστηρή μαμά, μέσα σε λογικά πλαίσια. Δεν νομίζω ότι υπάρχει η χρυσή τομή. Τα κορίτσια έχουν αγαπήσει την γυμναστική μέσα από εμάς. Έχουν κλίση γιατί το DNA είναι πολύ δυνατό, φαίνεται απο τώρα και οι δύο έχουν διαφορετικές ικανότητες. Δεν υπάρχει μαμά χωρίς τύψεις κι ενοχές, νομίζω είναι έμφυτο. Ακόμα κι όταν τα κάνεις όλα καλά, πάλι έχεις ενοχές».

«Από μικρή ξεσπούσα στο τι θα φορέσω στο γυμναστήριο. Έτσι ένιωθα καλύτερα, αντιμετώπιζα το άγχος, τον φόβο» είπε εξηγώντας ποια είναι η φιλοσοφία για τα φορμάκια που λανσάρει.

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ- OK.MAG.GROroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!