Ωροσκόπος Παρθένος – Το άγγιγμα της τελειότητας


horizontal banner article1
Όσοι άνθρωποι έχουν Ωροσκόπο Παρθένο, προσεγγίζουν τον κόσμο μέσα από την πνευματική ανάλυση και την ανάγκη για οργάνωση. Θα βιώσετε εμπειρίες που θα τείνουν προς την κριτική για ότι βλέπετε, του εαυτού σας και την ανάγκη να βρείτε πρακτικές διεξόδους για τις ικανότητες, τα ταλέντα και τις δεξιοτεχνίες σας. Είστε τυπικά ταπεινοί και ανησυχείτε περισσότερο για το αν θα φανείτε χρήσιμοι παρά για το αν θα αναγνωριστούν οι προσπάθειές σας. Υπάρχει η ανάγκη να είστε παραγωγικοί –να βοηθάτε κατά κάποιο τρόπο τους άλλους –και διαλέγετε συχνά καριέρα στην οποία να μπορείτε να βιώσετε αυτά τα μαθήματα.

Είστε αρκετά πρακτικοί, ικανοί και επιδέξιοι, και εύκολα χρησιμοποιείτε αυτές τις ικανότητές σας. Είστε αρκετά καλοί με τα γεγονότα, τους αριθμούς και τις λεπτομέρειες. Όμως, υπάρχει πιθανότητα να κρίνετε αρκετά τον εαυτό σας εξαιτίας παιδικών εμπειριών, και πρέπει να μάθετε να αναγνωρίζετε και να εκτιμάτε τα ταλέντα σας.

Συνήθως έχετε τη θέληση να βοηθήσετε και να εξυπηρετήσετε τους άλλους, καθώς δουλεύετε σκληρά, συνεχόμενα και με έντονη συγκέντρωση. Όμως, είστε αρκετά σκληροί με τον εαυτό σας, και έχετε την τάση να ανησυχείτε συνεχώς. Αν η απόδοσή σας δεν ανταποκρίνεται στα ιδανικά της τελειότητάς σας απογοητεύεστε και τα βάζετε με τον εαυτό σας για μέρες. Η τάση σας να ανησυχείτε επηρεάζει το νευρικό σας σύστημα, και λαμβάνετε πολύ άσχημα τις αλλαγές ειδικά στη δουλειά. Θέλετε να γνωρίζετε το χώρο σας και να έχετε ένα συστηματικό σχέδιο στα χέρια σας. Η καθαριότητα και η τάξη είναι επίσης σημαντικά. Η χρήση του μυαλού, καθώς και η πρακτική έκφραση της πνευματικής ενέργειας, είναι ιδιαίτερα σημαντική.

Είστε αρκετά πρακτικοί και ικανοί, αλλά για να ανακαλύψετε τον πραγματικό σας εαυτό θα πρέπει να ξεπεράσετε την έλλειψη αυτοπεποίθησης. Ο Ωροσκόπος Παρθένος συχνά σχετίζεται με την τάση για αυτοκριτική σε σημείο εξάντλησης. Συνεχώς αμφισβητείτε και κρίνετε τη κάθε σας κίνηση, με αποτέλεσμα το άγχος να αυξάνεται συνεχώς, και να δημιουργείτε προβλήματα στο νευρικό σας σύστημα που δεν αντιμετωπίζονται εύκολα.

Οι άνθρωποι που γεννήθηκα κάτω από αυτόν τον Ωροσκόπο έχουν ευαίσθητη κράση και πρέπει να προσέχουν το σώμα τους. Η υγεία σας, η χώνεψη και οι καθημερινές διαδικασίες επηρεάζονται εύκολα από τις αρνητικές σκέψεις και τα αρνητικά συναισθήματα. Ίσως έχετε την τάση να αποφεύγετε διαπληκτισμούς και έντονες συζητήσεις, καθώς δεν εμπιστεύεστε τις πνευματικές σας διεργασίες. Αυτό εμβαθύνει και αυξάνει την τάση για αμφιβολία του εαυτού, αλλά μπορείτε να μάθετε να το ελέγχετε αν τολμήσετε να εξασκήσετε τα πνευματικά σας χαρακτηριστικά και δοκιμάσετε τη διορατικότητά σας με άλλους ανθρώπους. Μάθετε να εκτιμάτε αντί να κρίνετε, τη συνεισφορά σας για να κάνετε ένα μεγάλο βήμα μπροστά.

Είστε αρκετά πρακτικοί όσον αφορά το φαγητό, αλλά αυτό οφείλεται στην φυσική σας ευαισθησία στο στομάχι. Μάθετε να ακούτε το σώμα σας και φροντίστε την υγεία σας. Προσέξτε την τάση σας να ανησυχείτε όμως για την υγεία σαν υποκατάστατο όλων αυτών που μπορείτε πραγματικά να κάνετε για να βελτιώσετε τον εαυτό σας. Η φροντίδα της υγείας είναι μία φυσική διέξοδος, και θα ωφεληθείτε απίστευτα αν επιβάλετε στον εαυτό σας μία σωστή διατροφή και κάποιες φυσικές θεραπείες που θα βοηθήσουν την καλοζωία σας στις καθημερινές σας εμπειρίες. Η τακτική άσκηση, όπως η γιόγκα και ο διαλογισμός που ενώνουν μυαλό και σώμα, θα σας βοηθήσουν απίστευτα.

Είναι απαραίτητο να ελέγχετε τα ξεσπάσματά σας που οφείλονται στον εσωτερικό σας φόβο για χάος ή για έλλειψη τάξης. Μπορείτε να μάθετε πώς να χαλαρώσετε αυτή τη πλευρά της προσωπικότητάς σας μέσα από αλληλεπιδράσεις με άλλους ανθρώπους, που διδάσκουν το μάθημα της ροής και εμπιστεύονται την εξέλιξη της ζωής σαν ξεχωριστή ιδιότητα.

Είστε ιδιαίτερα πρακτικά και προσεκτικά άτομα που μπορούν να προσφέρουν πάρα πολλά ταλέντα σε αυτούς που βοηθάτε και εξυπηρετείτε. Αναγνωρίστε το αυτό στον εαυτό σας και θα καταφέρετε να απολαύσετε τα οφέλη των προσπαθειών που οι άλλοι ήδη απολαμβάνουν.

  • Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;
  • Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV
  • Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ
  • Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !


Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!