Υδροχόος με Αιγόκερω


Αυτός ο συνδυασμός μπορεί να δουλέψει μόνο εάν έχετε κάποιους υδάτινους ή γήινους πλανήτες στον αστρολογικό σας χάρτη.

Αυτό συμβαίνει επειδή ο Αιγόκερως είναι ο ακόλουθός σας στον ζωδιακό κύκλο. Ο ακόλουθός σας είναι διαφορετικός από εσάς με πολλούς τρόπους, καθώς έχει ακριβώς ότι λείπει από εσάς.

Ο Αιγόκερως αναρωτιέται συνεχώς γιατί δίνετε τόση μεγάλη έμφαση στον σχεδιασμό του μέλλοντος. Ο Αιγόκερως κυβερνά την ιστορία και το παρελθόν, έτσι ο σύντροφός σας λατρεύει τις παλιές ταινίες, τις αντίκες και οτιδήποτε συλλεκτικό.

Εσείς από την άλλη μεριά, ανυπομονείτε να σερφάρετε στο ίντερνετ, ή να ψάξετε στο κατάστημα με τα ηλεκτρονικά για τους πιο νέους και μοντέρνους υπολογιστές.

Οι Αιγόκεροι προτιμούν να ξοδέψουν τα χρήματά τους σε σπάνια έγγραφα. Οι ανάγκες σας είναι εντελώς διαφορετικές.

Και πάλι αυτό δεν καταδικάζει τη σχέση σας αρκεί να απολαμβάνετε τις διαφορές σας. Το πιθανότερο είναι πως θα απολαύσετε την τάση του συντρόφου σας να μένει στην πραγματικότητα, να είναι πρακτικός και να δουλεύει σκληρά.

Οι Αιγόκεροι νοιάζονται αρκετά για τη φήμη τους, αλλά μερικές φορές η κοινωνική τους συναίσθηση θα σας εκνευρίζει.

Εκείνος θα απολαύσει τον τρόπο που σκέφτεστε (ειδικά επειδή του φαίνεται παράξενος) καθώς και την πειραματική προσέγγισή σας απέναντι στη ζωή.

Οι Αιγόκεροι είναι υλιστές σε αντίθεση με τους Υδροχόος, πράγμα που θα σας ωφελήσει, καθώς ο σύντροφός σας θα έχει την υπομονή να φροντίσει τα οικονομικά σας και να τα κάνει να αυγατίσουν.

Ίσως να μην βλέπετε αυτή τη στιγμή αυτή την αναγκαιότητα, αλλά αργότερα στη ζωή θα το εκτιμήσετε. Αν ο Αιγόκερως ζητήσει τη συμπαράστασή σας για κάποια περίοδο, τότε είναι που θα βιώσετε τη μεγαλύτερη δυσκολία.

Ο Αιγόκερως είναι φιλόδοξος και θέλει να βλέπει πρόοδο στη καριέρα σας, και στη θέση αλλά και στο μισθό σας.

Ο δικός σας ρόλος είναι να δουλεύετε για το καλό της ανθρωπότητας και τα σχέδιά σας τείνουν να είναι μακροπρόθεσμα.

Έτσι η επιρροή του Αιγόκερω θα είναι θετική η αρνητική, ανάλογα με το πώς νιώθετε για το αποτέλεσμα. Ο σύντροφός σας θα πρέπει να μάθει πώς να ζει χωρίς να επηρεάζει άμεσα την καριέρα σας.

Σεξουαλικά, τα γήινα ζώδια, όπως οι Αιγόκεροι είναι αισθησιακά και απτά. Εσείς όμως δεν είστε, έτσι είτε θα πρέπει να συμβιβαστείτε είτε θα ακούτε παράπονα συνέχεια.

Και πάλι, θα βρείτε τρόπους για να ικανοποιήσετε το σύντροφό σας, επειδή έχετε την ικανότητα να εκμεταλλεύεστε τις πληροφορίες που λαμβάνεται με ευφυΐα.

Είστε καλοί στην επικοινωνία, και η σεξουαλική σας προσέγγιση είναι ίδια με οτιδήποτε άλλο στη ζωή σας –κάτι που μπορεί να αναλυθεί και να βελτιωθεί.

Ο Υδροχόος είναι το ζώδιο του αντικειμενικού επιστήμονα που κάνει υποθέσεις και ύστερα παρακολουθεί προσεκτικά, σημειώνει τις πληροφορίες και αποδεικνύει καταστάσεις.

Αυτή η προσέγγιση δεν ταιριάζει στον Αιγόκερω που σας παροτρύνει να αποκτήσετε περισσότερο ζωώδη ένστικτα!

Είμαστε όλοι κάτι περισσότερο από ζώδια –τα άστρα απλώς προτείνουν και δεν υπαγορεύουν τις πράξεις μας.

Η αγάπη και η κατανόηση μπορούν να ξεπεράσουν τα περισσότερα προβλήματα, για αυτό βρείτε τα και αντιμετωπίστε τα. Χρησιμοποιήστε τη δύναμη της επικοινωνίας. Μπορείτε να κάνετε αυτή τη σχέση να δουλέψει αν προσπαθήσετε.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!