Υδροχόος με Κριό


O Κριός είναι έξυπνος, ενθουσιώδεις και γεμάτος νέες ιδέες –σίγουρα αποτελεί μία επιτυχία για έναν Υδροχόο.

Καθώς ο Κριός είναι πάντα έτοιμος για νέες περιπέτειες, δεν θα προσκολληθεί ποτέ πάνω σας, κάτι που εκτιμάτε ιδιαίτερα σε ένα σύντροφο.

Είστε ζώδιο του Αέρα και ο Κριός ζώδιο της Φωτιάς, έτσι ο συνδυασμός σας δημιουργεί απίστευτη ενέργεια. Και οι δύο εκτιμάτε την ειλικρίνεια και την ανοιχτή επικοινωνία, κάτι που θα κρατήσει τη σχέση σας ζωντανή για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Στο κρεβάτι, ο Κριός έχει αυτοπεποίθηση, είναι δημιουργικός και όχι ιδιαίτερα έντονα συναισθηματικό (κάτι που δεν είστε ούτε εσείς). Κανείς από τους δύο δεν είναι κτητικός ή επιρρεπής στη ζήλια.

Καθώς σας κυβερνά ο Πλανήτης Ουρανός, εκτιμάτε την αυθορμητικότητα και την καινοτομία, και σίγουρα θα απολαύσετε τα πυροτεχνήματα ανάμεσα σε εσάς και στον Κριό σύντροφό σας!

Αν είστε ερωτευμένοι με έναν Κριό, συνεχίστε αυτό που κάνετε.

Η ζωή θα είναι διασκεδαστική, σίγουρα. Εκτιμάτε την αντικειμενικότητα και την λογική σε θέματα της καρδιάς, για αυτό θα δείτε πως ταιριάζετε απίστευτα με τον Κριό.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u