Υδροχόος με Ταύρο


Αυτός δεν είναι εύκολος συνδυασμός, εκτός αν έχετε κάποια γήινα στοιχεία στον ωροσκόπο σας.

Και ο Ταύρος και ο Υδροχόος είναι σταθερά ζώδια, ένας δύσκολος συνδυασμός καθώς κανείς από τους δύο δεν κάνει πίσω στις απόψεις του.

Το αγνό πείσμα μπορεί να καταστρέψει την ένωσή σας.Υπάρχουν και άλλες δυσκολίες: Σεξουαλικά, ο Ταύρος είναι απτός και χρειάζεται επιβεβαίωση και συχνές επιδείξεις αγάπης, ενώ εσείς δεν χρειάζεστε κάτι τέτοιο.

Οι Ταύροι είναι πλάσματα της άνεσης –αισθησιακά και με βαθύ σεξουαλικό προσδιορισμό –και ενώ ευχαριστιέστε το σεξ, δεν αποτελεί ούτε την αρχή αλλά ούτε το τέλος της ζωή σας.Ύστερα από το αρχικό πάθος της σχέσης, νιώθετε πως ο Ταύρος απαιτεί πολλά από εσάς.

Οι Ταύροι έχουν επίσης την τάση να γίνονται κτητικοί, κάτι που δεν εκτιμάτε ιδιαίτερα καθώς έχετε την ανάγκη χώρου.

Έχετε σχέδια, ιδέες και στόχους και ίσως ο Ταύρος δεν καταλαβαίνει την τάση σας να ασχολείστε με τον κόσμο έξω από τη σχέση σας.

Η παθητική αντίσταση είναι η ειδικότητα του Ταύρου, και αυτό θα φέρει αρκετή πίεση στη σχέση σας καθώς εκείνος δεν θα βρίσκει άλλο τρόπο για να κερδίσει τη προσοχή σας.

Αν και η πρακτικότητα, η αξιοπιστία και η σταθερότητα μπορεί να σας τράβηξαν αρχικά στον Ταύρο, ίσως αυτά τα χαρακτηριστικά να μην σας αρέσουν στη πορεία. Θα αρχίσετε να τον βρίσκετε βαρετό.Ο Ταύρος είναι έντονα συντηρητικός και εσείς είστε ακριβώς το αντίθετο.

Επίσης, ο σύντροφός σας ίσως να μην καταλαβαίνει την ανάγκη σας για καινοτομίες, ούτε τον τρόπο που σκέφτεστε τα πράγματα. Ο Ταύρος δεν ξοδεύει ιδιαίτερο χρόνο στην ανάλυση των πραγμάτων όπως εσείς.

Του αρέσει να μένει σπίτι με όλων των ειδών τις ανέσεις, ενώ εσείς πρέπει να βγείτε έξω και να αντιμετωπίσετε το κακό κόσμο.

Αν είστε ερωτευμένοι με έναν Ταύρο, είναι εμφανές πως απολαμβάνετε τα καλύτερα χαρακτηριστικά του.

Σε αντάλλαγμα, εκείνος έμαθε να απολαμβάνει και να ενθαρρύνει τη προσωπικότητά σας, τις απόψεις σας και την ανάγκη σας να βοηθάτε τους άλλους.Λέγεται πως ο Υδροχόος ανήκει στον κόσμο και όχι σε ένα άτομο.

Ο ρόλος του είναι να καθοδηγεί τους άλλους και να φωτίζει το μονοπάτι για μια καλύτερη κοινωνία.Αν η σχέση σας δουλεύει, τότε βρήκατε το σπάνιο Ταύρο που θα σας σπρώξει στον ουρανό, ακόμα και αν αυτό σημαίνει να θυσιάσει το χρόνο σας μαζί.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!